- Misstag !

Gick då till skolan idag, skulle jag inte ha gjort ! Fuck jag mådde piss efter ett tag :/ Blev sängen när jag kom hem, hade bara 2 lektioner som tur va .
Har inte gjort något alls direkt efter skolan, va på Coop och pantade burkar och köpte tjockisglass så jag kunde tycka synd om mej själv ett tag :P
Blir nog inte skolan imorgon, mår verkligen piss just nu :/ Men får se imorgon, kanske tvingar upp mej själv iallafall för att jag inte vill missa något ! Störd jag är, borde ju vara hemma och bli frisk men icke !

Letar efter någon som kan rita döskallar för jag vill tatuera mej ! Om jag inte hittar någon som kan göra det så blir det att tatuera in vänster och höger på fötterna :P Helt onödigt men jag är som sagt väldigt tatueringskåt :P
LOVE IT !
Vill även ha matchande tatuering med någon :P Skulle va as nice !

Sebastian har fått sin egna lilla plats i soffan :) Min lille bebbe <3


Smell you later

- Host, slem, host

Var hemma idag för jag hostade hela natten :/ Har ingen hals längre utan det är ett rivjärn ! Feber har jag med ! Känns inte alla trevligt :(
Men det får bli skolan imorgon, jag HATAR att vara hemma ! Usch, men om jag inte ville vara hemma så fick jag låna Jacobs lägenhet :P Har bara 2 lektioner imorgon iallafall, 1,5 timme svenska och 2 timmar matte . Ska nog klara av detta !
Har hämtat soffan idag :D As nice, gosade med 3 hundar och 2 katter med :P Drack kaffe och tjötade, mycket trevligt !
Åt mat när vi kom hem, tjötade med grannen och nu sitter jag här ! Orkar inte göra allt för mycket :/

I helgen får jag träffa Marie ! YAAAY ! <3

Soffan


Smell you later

- Schemat klart !

Gjorde klart mitt schema på 10 minuter :P Sen va man upp i stora salen en stund för lite prat . Åkte hem vid 12, riktigt värt att åka till skolan idag, ca 2timmar va jag borta :P
Ska läsa naturB vid sidan om :) För det krokade dock med svenskan på onsdagar :/ Så pratade med Roffe och det skulle vi allt fixa ändå :)
Rätt soft schma annars ! Förutom motions skiten, vafan !?

Måndag:
13.10-14.10: Samhäll A
KAFFE (Infokaffe)
14.30-16.00: Engelska A
Tisdag:
08.30-10.00: Tema hälsa
KAFFE
10.20-12.20: Motion (EH !?)
LUNCH
13.10-14.10: Klassmöte
KAFFE
14.30-16.00: Global
Onsdag:
08.30-10.00: Svenska A
KAFFE
10.20-12.20 Matte A
Torsdag:
10.20-11.20: Matte A
11.20-12.20: Religon A
LUNCH
13.10-14.10: Engelska A
KAFFE
14.30-16.00: Svenska A
Fredag:
08.30-10.00 Tema samhäll med Samuel
KAFFE
10.20-12.20 Tema sammhäll med Anneli

Smell you later

- Äckel liv

Idag har jag gjort lika mycket som igår, alltså inget ! Degat framför datan bara, ätit alldeles för mycket (tjockis)
Kollat på serien Audrina, hon från The Hills :P Riktigt bra faktiskt ! Gillar henne :)
Har druckit öl, för jag orkade inte dricka upp dom igår, mådde inte bra alls igår ! Kan jag ha varit bakis tro ? Va ett tag sen jag va det så vet inte hur det känns :O

Imorgon är det skola igen, tror att jag börjar 10.20, vet faktiskt inte ! Noll koll på allt .
Ska fixa schemat imorgon, får väl se hur det blir, bra hoppas man ju då på men man vet aldrig ! Hade världens jävla håltimme förra terminen .
Oavsett hur denna terminen kommer bli så kommer det alltid saknas en Sandra, min underbara Sandra ! <3 

Vet inte hur jag ska göra just nu, får panik när jag tänker på det . Har något hänt ? Vad kan ha hänt isåfall ?
Ska jag ge upp ? Även fast jag tycker om och saknar människan så otroligt mycket ?


Smell you later

- Seeeeeg !

Igår var jag ju då i Axvall på kvällen med folket, hade riktigt trevligt faktiskt ! Det brukar jag ha :)
Medans jag väntade på Patrick vid busshållsplatsen så träffade jag Jimmy ! Jösses vad glad jag blev då :) Saknar My och Jimmy :/ Men vi skulle allt se till att träffas någon dag ^^
Jag stannade i Axvall inatt, blev väckt kl9 först av mamma men somna om, blev väckt vid 11 sen av min far . Då var det bara att pallra sej upp och vandra mot marknaden och sen åka hem !
Va vaken till halv2 typ sen sov jag till kl6 :P Blev pizza till mat för mej, jag är en sån tjockis ! Men jag äter alltid massa skit dagen efter jag har druckit :P

Imorgon så ska jag fixa soffa :) Blir en sväng soffa så det blir att möblera jäääävel imorgon :O
Jacob kommer också en sväng för jag glömde mitt busskort hos honom :P Klantig är man !

Jag saknar dej så otroligt mycket

Smell you later

- Axvall is thaa shieat !

Idag var det ju då friluftsdag, va väl helt okej :P Var den enda tjejen i min grupp XD men det funka bra, umgås hellre med killar än med tjejer iallafall :)
Tror väl knappast att vi vann skiten men jag bryr mej inte, jag kasta varken stövel eller yxa :P Jaa, vi är våldsamma på skolan :] Mysigt så !
Ikväll blir det att åka till Jacob för en chillkväll faktiskt, orkar verkligen inte åka till matfestivalen, vet inte ens hur jag ska komma dit heller :S Mitt busskort går bara mellan Skara-Axvall .
Imorgon kanske det blir en sväng till Axvall med, vet inte, får se . Annars blir det öl hemma med någon film . Inte det roligaste men det får duga för mej faktiskt !
Jag åker till Axvall endast för jag inte orkar vara hemma,mina vänner är den bästa familjen som finns ! 

Det är så tomt utan dej min underbara Sandra ! Saknar dej så mycket att det gör ont <3


Smell you later 

- Fuck this shit !

Skolan va rövtråkig idag ! Bara massa jävla information i flera timmar :/ Min rumpa somna flera gånger !
Kramas har jag gjort med ! Heeeelt normalt att gå runt och krama folk XD Men det är mysigt ;)
Imorgon är det friluftsdag, det suger ju röv ! Hatar sån jävla skit, foten är inte som den ska heller för den delen :/ Ont som fan idag .
Tror inte det blir matfestivalen i helgen, känner inte för att vara runt massa jävla fjortisar ! Usch, tvi och blä .
Får hitta på något annat, har ju ett halft flaköl kvar :] Blir nog bra . Får väl se om det händer något roligt i Axvall annars så blir det film och öl hemma !

Vad jag hatar dessa känslor, riktigt jävla fel

Smell you later

- Back to hell

Började ju då skolan idag, va väl helt okej . Dock va jag inte riiiiiiiiktigt nykter från gårdagen :P Fick mitt flak av Jacob igår så det va svårt att sluta dricka när jag väl hade börjat :P
Men efter ett tag i skolan så började alkoholen gå ur kroppen och då blev det skakigt ! Jösses, inte kul alls :P
Slutade vid halv2, väntade på att Mathilda skulle sluta sen ringde jag mor min, skjutsa hem Sara och så följde Mathilda med mej hem ^^ Drack kaffe och tjöta jäävel som vi gjort hela dagen :P Skönaste människan !
Börjar halv9 imorgon, tror det bara va information imorgon ? Lektionerna börjar på tisdag, ska lägga schemat på måndag !
Vi har nästan bara nya i klassen, kommer inte ihåg några namn alls ! Men det fixar sej

Det va väl allt för mej !

Smell you later

- Möblera om ?

När jag får pengar så ska jag införskaffa mej en soffa :) Då blir det att möblera om jääävel ! Ska bli riktigt gött faktiskt :) Ser ju förjävligt ut här nere ! Hatar't :/
Så får se hur det blir då :) Joo men det blir nog bra !

Det blev en promenad nyss så jag skulle piggna till lite, är så jobbigt jävla trött ! Inte trevligt alls . Ska försöka hålla mej vaken så jag somnar ikväll ! Blir ju att gå upp vid halv9 imorgon :/ Inte kul
Idag fixade jag nya hörlurar, ämnesblock och en svampbobpensak (kom inte på vad det hette) Så jag har slösat bort mina sista pengar känns ju inte allt för trevligt :P Men får pengar på fredag tror jag ?
Är inte allt för taggad för skolan imorgon, inga lektioner iallafall ! Skulle tydligen göra något annat enligt Titti ? Gillas faktiskt inte ! Kan inte, får inte, vill inte :]
Hoppades ju på upprop och sen hem till sängen :P Då ringde hon mej och sa att jag inte fick vara trött HAHA Titti är fan bäst :D

Nee, nu blir det mat, dock är jag inte hungrig alls :/ Alldeles för nervös för morgondagen

Vackert så !


Smell you later

- Konstig men ändå charmig

Igår fick jag besök av dregelobjektet :] Då vart jag allt glad ! Även fast det bara va en vecka sen jag träffade honom så hade jag saknat honom rätt mycket
Han va vaken ca 2 timmar sen somnade han, vet ju själv hur det är att inte sova på en vecka så jag lät honom va faktiskt . Fast han vaknade lite då och då och titta runt lite halvborta ;P Fin som få är människan !
Jag tog några sömntabletter och somna vid 3, fast svårt att sova med någon som pratar i sömnen och rycker lite då och då :P Men det gick iallafall ! Han drog sen vid 9, jag åt frukost och sen sov jag lite .
När jag vaknade så hade jag fått sms av Jacob som fråga om jag skulle med till sthlm men jag orkade inte, träffar honom på onsdag .
Vart en lugn dag idag, inte hänt mycket alls . Får se vad som händer imorgon, sista dagen på sommarlovet :/ Får väl försöka hitta på något antar jag !
Önskar Sandra va här så kunde hon följa med till skolan ;) Slippa denna ångest !

Får se om det blir någon tältning med dregelobjektet ! Vet ju då inte vart man kan tälta, någon som vet ? :P

Håll käften och låt mej vara glad !

Smell you later

- Slutet av en livsstil

Igår var jag i Axvall, som vanligt . Inget lyckligt slut må jag säga, blåmärken på halsen och så fick jag en ångestattack igår . Behöver inte säga mer
Ska väl inte göra något speciellt idag, film och dega antar jag . Just nu känner jag att alkoholen börjar gå ur kroppen för jag sitter och skakar, mindre trevligt .
Har ångest för att börja skolan igen, vill inte . Vet inte varför jag inte vill, men det får väl bli så antar jag .
Tror jag bara tänker stanna denna terminen, är inte taggad att stanna kvar där ute . Känns inte rätt, något känns fel med att åka tillbaka till skolan men vet inte vad ?
Får se vad som händer med dessa 2 sista dagarna jag har kvar innan skolan börjar . Tror inte det kommer hända allt för mycket .

Det är nog dags att sluta dricka som jag gör, detta går inte . Mår inte bra av detta, skadar bara mej själv på fyllan med för den delen . Ska troligtvis åka in till sjukan med foten för det blir bara värre hela tiden .
Detta kommer bli slutet av en livsstil jag har haft i 5 år, läskigt men sant . Och det är nu jag har erkänt för mej själv att detta är mycket fel och att jag måste sluta för att kunna överleva även fast jag bara satsar på att bli 25 för jag tror inte jag kommer bli äldre, en liten känsla jag har .
Får väl se hur det går med detta


När man saknar någon otroligt mycket så gör det ont, riktigt ont

Smell you later

- Alldeles för tidigt

Vaknade vid 10 idag och jag gick och la mej vid 3-4 kanske ? Känns inte så jävla rockigt !
Vet inte vad jag ska göra idag, kanske blir en sväng till Axvall, pallar inte att va hemma, tänker alldeles för mycket :/ Hatar det !
Snart börjar skolan igen, inte taggad alls, vill inte riiiiiktigt tillbaka ! Vill ha lov längre, mer alkohol XD
Men får ju träffa lite folk igen, inte bara Lenita, Jacob och Andre :P Dock kommer ju då inte min underbara Sandra vara kvar :( Inte kul ! Har ingen att tönta mej med !
Det blir nog bra, bara jag blir klar med skiten så är jag nöjd . Måste ju komma någonstanns i livet, fast jag har en liiiiiten aning om att jag bara kommer bli 25 om jag fortsätter som jag gör XD

Blir så störd på folk på facebook som skriver någon och sen "Sätt detta på din logg om du bryr dej/håller med" Eh ? Varför ? Behöver jag la fan inte göra även fast jag kanske bryr mej ? Känns ju jävla onödigt även fast jag aldrig skriver något vettigt där !
Håll käften istället

3-6 månader är en evighet, saknaden kommer vara riktigt stor . 7Veckor funkade, men saknaden var stor då med . Detta kommer inte vara kul alls !
Men det blir bäst så, annars kommer det inte gå bra alls har jag en känsla av


Smell you later

- Höhö shit

Igår var jag i Axvall, igen :P Jag ville ha öl och det fick jag, lycka :D
Kollade på tv, drack, tjöta, kittlades och mjaa sånt :P Sen blev jag och Lenita hungriga så vi skulle gå upp till tappen för att köpa chips men precis när vi kom dit så stängde dom ! IDIOTER !
Så det blev att vandra till pizzerian för att köpa stripslåda :] Stod där och tjöta i typ en kvar och sen var det bara att vandra tillbaka till Jacob, Andre och Kim :)
Lenita drog vid 10 och sen så pratade jag med Sara så jag och Jacob gick för att möta henne, då fick han för sej att knuffa mej lite men jag hade ju då druckit så jag föll ju pladask ner i marken :P Har ett väldigt fint sår på knät ! Mm mumma ;)
När vi hade mött Sara så tog vi fel väg tillbaka så vi gick ner från bron och sprang över vägen :P Tror jag fuckade upp min fot när vi halkade ner i baken för att komma ner :P Kan knappt gå
Sen satt vi och drack och kollade film :) Tog min sista öl imorses vid 7 och åkte hem vid 8 :P

Imorgon ska jag och Jacob följa med när Lenita ska få spruta i armen ! HAHA :] Kulkul 
Eller mamma säger att jag borde åka in och kolla upp min fot för den är svullen på sidan och på undersidan av foten . Inte nice, gör ont så in i helvete ! Men får väl se, jag gillar inte sjukan

Inte bra att supa XD


Smell you later

- Panikdusch i all ära !

Igår hände det inte allt för mycket, va en rätt seg dag . Försökte sova lite och så . Sen frågade jag dregelobjektet om han ville komma hit och det ville han visst :P Så det va bara att stressa in i duschen, raka benen och sen ner fort och föna håret !
Hade precis klätt på mej när han ringde på dörren :P Sen så gick vi ut till Coop för han skulle ta ut pengar, men det va tydligen fel automat, så gav mamma 20kr så skjutsa hon upp oss till "stan" så tog han ut pengar och sen in på munken .
Det blev lite öl, film, skratt, elaka kommentarer till varandra och prat . Jodå, han är faktiskt snäll och mysig av sej ibland, han visar det bara inte ;P Fast allt va inte så roligt att höra men det är något man får acceptera bara, hoppas på det bästa :)
Han åkte hem vid 8 imorses efter en sömnlösnatt :/ Då va vi 2, men jag gick och la mej efter han hade åkt sen blir jag först väckt när mor fråga om jag ville ha mat och sen kom min syster ner och väckte mej för då hade Sabina kommit hit :D
Vi har inte gjort allt för mycket, snackat skit, ätit mat, pysslat med lera och glott tv :) Saknat henne massor ! Läskigt mycket faktiskt :O <3
Snart ska jag ta sömntabletter och sen sova ! Svintrött, halvsovit hela dagen :/ Inte kul alls må jag säga

Har väl inget mer att berätta tror jag ? Nee, vi skiter i det

Smell you later

- Inte bra

Igår va jag hos Jacob och Andre med Lenita :) Blev prat, film, skratt och tuttekläm ;P
Hade riktigt roligt, vet inte riktigt när jag kom hem faktiskt . Lite mat och ett antal öl är inte bra ! Men jaja :P
Får väl se vad som händer idag, blir nog duschen om en stund känner jag, ska bli gött ! Va ett tag sen, japp jag är riktigt jävla nasty !
Försöka få tag i Sabina med tänkte jag, ingen aning hur men :P Det fixar sej !

Det är nog dags att lugna ner sej med alkoholen lite innan min lever tar livet av sej ! Men jag gillar alkohol, så jävla gött att känna ruset i huvudet :] 
Men jaa, vill jag ha kvar min lever så får jag nog ta det lite lugnt ! Nästan lite bra att skolan börjar för då dricker jag inte på vardagarna, förhoppningsvis . . .

Jag saknar pirret i magen jag får när jag träffar dej, saknar att känna din varma kropp brevid min, saknar dina läppar på mina, saknar att du gör mej generad, saknar precis allt med dej
Direkt efter du har stängt dörren och åkt hem så längtar jag tills nästa gång jag får träffa dej
Fuck yeah, jag kan va riktigt tjejig av mej ! När jag skrev detta kände jag mej lite små klängig och lite fjantig faktiskt, men jag kan inte styra mina känslor faktiskt .

Smell you later

- Shit i helvete

Nu idag när jag väl är pigg så får jag inte leka med mitt kinect säger läkaren :( Hatar detta ! Men får se hur det är på måndag, ont gör det iallafall !
Innan jag vet något säkert så tänker jag inte skriva vad det handlar om .


Vet inte vad jag ska göra idag riktigt, funderar på att göra ett armband kanske ? Får väl se
Igårkväll så satt jag vid datan bara och sega . Fylleprata med Jacob, eller han var full och jag va (otroligt nog) nykter . Det va ett intressant samtal, mmmmm
Blir väl öl ikväll med, jag vet, min diet går rent åt helvete :P Sånt är livet, jag försöker iallafall . Idag åt jag en halvtallrik sallad, 2 köttbitar och en potatis, vatten drack vi till detta :P Lite duktigt iallafall ! Btw, det va min frukost, sov lite för länge idag som vanligt :/

Wäääh, igår va jag så trött så jag orkade inte leka med Marie :( Saknar henne massor ! <3

Smell you later

- Devil in Disguise

Riktigt trött från gårdagen, kom hem vid halv1 igår från Jacob och Andre . Bar lådor och annan skit upp och ner i någon timme, sen bar det iväg till Coop, att handla med Michael är sjukt pinsamt men extremt roligt :P
Hur många killar tar det att handla på Coop ? Det kom vi inte fram till !
Sen när vi kom tillbaka till Axvall så lagade dom tacos, sen blev det film och så satt vi och tjöta och jag skratta halft ihjäl mej :P Mjaa, jag har riktigt roligt med dessa pojkar :)
Jacob hade då glömt mina och Andres öl i Sthlm så han köpte fulöl till mej och Andre fick 10öl av Jocke .
Men får dom när Jacob har vart där uppe igen, mjaa längtar rätt jävla mycket dit :P
När jag stod i fönstret så såg jag nästan enda hem till mej, eller där jag bodde förut :/ Det va väl inte det trevligaste, saknar mitt hem !

Vet inte vad som händer idag, dregelobjektet kanske kommer hit . Men får väl se, han sa att han skulle komma hit i tisdags med, men jaa ?
Annars blir det nog en mycket lugn dag för jag är sjukt jävla seg, ont lite överallt med för den delen . Jag är för klen för att bära lådor och sån skit :O

Nu kom jag på att jag måste fixa nya hörlurar ! Min älskade skullcandy är trasiga :( Bara ena sidan som funkar, det suger ju riktigt våt tjurballe !

På tal om människor i lådor ! - Michael :)

Smell you later


- Vafan ?

Just nu sitter jag och väntar på svar från R, det tar sin lilla tid må jag säga . Men får väl se .
Idag har jag inte gjort allt för mycket, som vanligt . Blev en sväng till Coop förut och så har jag duschat, jösses va underhållande !
Försökt sova lite idag för det blev bara 4 timmars sömn inatt, va redan nervös för att dra till tandläkarn imorgon . Vill inte veta hur det blir inatt :O

Tandläkarn imorgon, sen hjälpa Jacob och Andre att flytta in och sen blir det öl !

Varje gång jag ska träffa honom så får jag fjärilar i magen och mitt hjärta slår så hårt så det nästan hoppar ut

Smell you later

- Värdelös dag

Va vaken mellan 05.45 - 11 typ, sen gick jag och la mej efter Bengt kom hem . Sov mellan 11 - 17.40, blev då inte väckt när dom andra, blev ju då riktigt jävla sur kan jag ju säga ! IDIOTER !
Så jag vandra ut till Coop för att köpa flingor och tortillas tills imorgon då . Så min middag blev flingor och kaffe, inte trevligt alls .
Imorgon blir det lax marinerad i sweet and chilli och sallad i tortillabröd, riktigt jävla gött faktiskt . Men min första dietdag blev ju inte allt för rolig !
Men nu har jag frukost tills imorgon och några dagar framåt för idag hade vi bara gamla kladdiga flingor som jag slängde så fick ta bröd iallafall .
Aja, ny dag imorgon ! Hoppas att den blir bättre iallafall, jag behöver inte gå upp svin tidigt iallafall .

Frasiga flingor av ris och vete, riktigt goda faktiskt :)


Smell you later

- Wäääh

Happ, idag börjar jag på min nya diet, taggad ? Mja, både och faktiskt :P Jag är en sådan människa som älskar mat, även fast jag är sjukt kräsen !
Jag äter ju då inte kokta grönsaker, hatar det . Så det blir ju inte mycket olika sorters mat just nu, men vill man vara fin får man lida pin ;P Ne, så farligt är det inte faktiskt
Jag äter ju då varken fisk eller kyckling, lite små tråkigt . Fast ibland händer det att jag äter grillad lax med sallad i tortilla bröd, svin gött ! Men det är det ända innom fisk jag äter :P

Detta ska jag INTE äta:
- Bröd
- Pasta
- Ris
- Potatis
- Godis
- Chips
- Läsk
- Öl

Detta ska jag äta:
- Kött (Gris och kossa)
- Sallad (gurka, tomat och vanlig sallad)
- Kaffe
- Vatten
- Fiberflingor
- Knäckebröd (Mycket fiber)

Smell you later

- Dregelobjekt

Igår fick jag lite besök av herr Dregelobjekt :] Höhö ! Det va inte fel alls faktiskt, har någon att titta på . 
Det blev dock lite små tjaffs och sånt men det gick över, tror jag, hoppas jag, vet inte :/
Han drog hem vid 15 ungefär, tråkigt faktiskt, hade lätt velat att han stannade hela dagen ! ;P
Jag sov en stund efter han hade dratt och sen åt jag lite mat och sen tillbaka till sängen och halvglodde på tv .
Har inte gjort allt för mycket mer idag, sista dagen av fett och sånt :P Så jag har tjockat jääävel denna kvällen, jävla fläskkorv jag är !
Upp tidigt (5:45) imorgon för båda föreldrarna börjar tidigt, så det blir att vandra upp med täcket och glo på tv till kl7 sen ut med lillkorven .
Tandläkarn på onsdag, upp tidigt då med, spruta i käften är inte nice .

- Kärlek börjar alltid med bråk ? Hm

Smell you later

- YEEAAH BUDDY !

Har rensat alla mina lådor över gaderoben och under sängen, blev 2 sopsäckar med massa jävla skit ! Dammsugit gjorde jag med, det behövdes !
Nu har jag bara en låda med skit över gaderoben och allt pyssel under sängen :P
Imorgon blir det att åka och panta lite och sånt smått . Annars får jag väl se vad som händer här på Valhall :P

Denna kväll kollade jag klar på Jersey Shore 3, sen ladda jag ner första avsnittet av 4 :] HAPPY ! Blev så glad så jag hoppade runt en stund, Jersey Shore-Beroende ? Neej då !
Kollade på en piss film med, det va ju slöseri med tid ! Det blir nog sängen snart känner jag
Har även gjort en grilled cheese sandwich :] HELEVETE VA GÖTT ! Får bli en på söndag med sen ska jag sluta äta bröd, pasta, ris och potatis, jösses va kul !
Men jaa, det funkade ju bra förra gången så varför inte köra nu med liksom ?

YEEAAH BUDDY !


Smell you later


- Irreterad

Sjukt irreterad idag, alla är på mej hela tiden och jag får fan inte vara ifred . Sen när man säger till människor att inte irretera mej så gör dom det iallafall ?
Människor är idioter !

Hade tänkt att städa idag men palla, inge roligt direkt men det ser förjävligt ut här inne så får väl göra det någon dag antar . I helgen kanske för det skulle tydligen bli dåligt väder
Vet inte vad som händer mer idag, får väl se .

Hatar när folk dumförklarar mej, jag menar vafan !? Visst, endel saker jag säger kan vara sjukt korkade men ändå, ofta ingen annan gör det .
Blir inte allt för glad när folk dumförklarar mej . Visa hur jävla smart du är själv då !



Smell you later

- Vafan ?

Vet inte hur jag ska göra, det bara snurrar i huvet på mej . Vet inte om jag vill fortsätta med detta längre, vet inte om jag vill sätta mina känslor på spel mer .
Vafan ska jag göra ?

Idag har jag inte gjort ett piss, vandrat runt hemma och glott, svettats ihjäl med för den delen ! Äckligt väder idag, usch och fy .
Eller jag gjorde några armband förut medans jag kollade på Jersey Shore 2.
Ska ta och vandra in i duschen när grannen har dratt, luktar inte trevligt direkt men har inte orkat duscha än idag, lat ? Fuckyeah !
Vet inte vad som händer imorgon heller, får väl se .

Smell you later

- Husägare för en dag

Kom nyss till min faster :) Yees jag är här igen, dom är på kusten och solar och badar, lyx !
Så jag ska hålla katten sällskap :P Men det är fint väder så jag har faktiskt inget imot att sitta i trädgården ! As nice vafan, speciellt när man har fulöl :]
Slipper vara hemma med och det har jag verkligen inget imot, nej jag tycker inte om att vara hemma, inget kul alls och jag hatar Valhall !
Ska väl inte göra något speciellt idag, blir väl sola lite, blev som jag är :( Annars blir det en mycket lugn dag . Ska väl se om jag kanske kan få lite besök i veckan ? Hm, undra hur detta kommer gå, illa tror jag allt ! Dumfan

Igår var jag då hos tandläkarn, måste tillbaka nästa vecka för att borre, inte okej ! Hatar att få sprutor i käften, SMÄRTA !
Dom tog bort tandsten med, mm mysigt, nee men det gjorde ont så in i helvete ! Hade ont i käften hela kvällen igår :/ Det va ju inte det roligaste direkt ! Men det var väl ett måste att ta bort skiten, fattar inte hur man får tandsten, var är tandsten ? Hm, fattar inte .

Titta vad jag fick för nån dag sen :) Svin gulligt ! Och nej det var inte från ett barn, tror människan är 25 eller nåt sånt ;P


Smell you later


RSS 2.0