- Sådärjaa !

Japp, då har jag fått behörighet i matteB :) Känns så otroligt jävla skönt ! Trodde aldrig att jag skulle fixa det faktiskt :O Det va krångligt, svårt och frustrerande ! Men jodå :) Nu va det klart
Ska gå och fixa en matteC bok imorgon så jag kan börja med det på torsdag, jaa mycket matte blir det ! Har faktiskt funderat på att lägga till en timme xD Fast jag vet inte, har ju fan håltimme då, rätt skönt att bara kunna sitta där och se dum ut i en timme ensam medans alla andra sitter och gör saker :P
Aja, får väl se . Jag är glad iaf ! :D

Hände inte mycket alls idag, skolan bara . Vart väl lite förbannad men det får jag ta och fixa någon dag, hmm .
Annars va det en lugn dag, fick cykla till bussen imorses för bilen funkar inte . Helvete va jobbigt det va :O Va ett jävla tag sen jag cyklade så det va lite vingigt med xD Kass jag är ! Fick världens panik när jag kom fram för jag viste inte när mitt busskort skulle gå ut och så hade min mor mitt kontokort PANIK ! Springer in på pressbyrån och fick reda på att det gällde hela dagen :) Skönt !
Fick skjuts hem av Jacob :) Eller till busstation för där stod cykeln . Åkte hem, åt lite mat och sen sov jag en stund för jag va helt död . Ingen aning om varför, sov rätt bra inatt men aja .
Igår så beställde jag ny kamera och en liten fotoskrivare :D YAY HAPPY FACE ! Min kamera mår inte så jättebra längre för objektivet är fuckat och lite sånt :/ Men va väl dags för en ny, den va iaf lite mer är 3 år :P Så får väl se när jag får paket :) LÄNGTAR !

Skola resten av veckan, plugga lite med och sen ska jag faktiskt försöka hitta på något i helgen ! Känner mej riktigt tråkig som alltid är hemma :/ Men det är inte lätt när man är sjuk jämt och ständigt, men imorgon blir det en tripp till apoteket för att hämta lite grejer för att fixa mitt immunförsvar och hoppas på att det blir bättre :)

Smell you later

- Tavelpyssel

Joo, har ju gjort mina små Spöket Laban tavlor till Mikaela och Sebastian nu sen i jul för dom fick ju den första tavlan i julklapp :) Eller Sammy fick den ;P
Så jag har gjort klart föräldrarna Laban till dem så får se när dom kommer och hämtar den :) Nu är det bara hunden kvar att göra sen är hela familjen Laban klar !
Men ska nog försöka mej på att göra Långa Farbrorn nån dag faktiskt, så sätter man in honom i en lång tavelram så kan det nog bli rätt bra .
Fick en liten ideé igår så jag satte mej och pyssla lite idag och den blev rätt bra fakiskt :)
Kom gärna med lite ideér så blir jag allt glad !

Rätt dålig bild men så är det när man inte har någon kamera som inte funkar !


Föräldrarna Laban :)


Smell you later

- Supa ?!

Jaajoo jag är väl rätt sugen på att dra på en fest faktiskt ! Va ett jävla tag sen :P Men ikväll blir det att åka till Axvall för att dricka hos Jacob :) Öl, film och massa skitsnack :D
Det är mycket roligare att snackaskit med killar, vet inte varför men det är bara så :P Finns ju en anledning till att jag hellre umgås med killar !
Behöver aldrig tänka på vad man säger, jag är rätt grov i käften så det funkar fan ! Även fast jag kanske blir lite smått generad ibland och inte riktigt vet vart jag ska ta vägen men det är ju skitsamma xD

Igår gjorde jag väl inget förutom skolan och satt där :P Har ingen direkt motivation kvar att gå i skolan så jag sitter nästan bara av tiden faktiskt, 1 år kvar .
Pluggade lite matte innan maten, vill bli klar så fort som möjligt ! Har bara en mattelektion denna veckan så det blir ju lite fel :/ Får plugga hemma helt enkelt !
Sen på kvällen så blev det jersey shore och film med öl såklart ! Brukar inte hända så mycket mer på mina fredagskvällar :P Har ju feber och ont i halsen så jag är inte alltför pigg heller så jag somnade några gåner i soffan som vanligt :P

Vaknade tidigt idag, har inte gjort något vettigt än hade väl inte tänkt att göra det heller för jag är läskigt slapp av mej nu för tiden ! Har inte så mycket jag behöver göra heller för den delen så vafan ;)
Det är dags att jag börjar göra vafan jag vill igen och skita i allt annat, det va fina tider det !

Smell you later

- Kaffe och kaka :)

Japp, just nu sitter jag och äter kakor och dricker kaffe :) Äter kakor endast för att jag är så duktig men det väntar jag med att berätta om ;P
Riktigt jävla gott iaf !

Va i skolan som vanligt idag, dock har jag blivit sjuk igen med ont i halsen och feber :/ Hoppas att det går över snart ! Men har gjort det jag skulle idag iaf :)
Haft 4½ timmes matte och 1½ timmes svenska :P Hade en extra timme matte för jag inte ville sitta och glo en timme, så kunde lika gärna va med på den lektionen så jag fick lite mer gjort i boken ! Fick en uppgift utav Samuel så på båda mattelektionerna igår så satt jag med fraktioner :P Men idag fick jag fortsätta i boken :) Gick rätt bra med koordinatsgeometri och mittpunktsformeln ;P
Satt och lästa på svenskan bara, inte så jätteroligt men det funka väl :P

I helgen blir det att plugga och kanske få lite kaffebesök, hoppas på att jag mår bättre iaf ! Så jävla roligt är det inte att va sjuk hela tiden :/ Måste gå till apoteket och fråga hur jag ska förbättra mitt immunförsvar, funkar inte att ha feber och sån skit hela tiden .
Orkar ju inte göra något efter ett tag, då sitter jag bara där och försvinner bort i mina febriga, konstiga tankar :/ Inte bra alls detta ! Jag brukar vägra att ta massa värktabletter och sånt men imorses va jag tvungen att be Jacob ta med sej några till skolan så jag skulle överleva dagen, han är snäll min lille Jacob :)

Smell you later

- Åt helvete

Idag var ju då första skoldagen efter lovet, är rätt seg faktiskt även fast jag inte gjorde något på lektionen . Satt bara att ritade och pratade med folk för det blev ingen debatt idag för vissa va i klara, äsch lugnt för mej !
Sen va det infofika och då fick Orson och Shillan sina små paket vilket va uppskattat :) Alltid kul
Efter det bar det hemåt för mat och sen slapp framför tven resten av dagen, blir väl att försöka sova om en stund kanske .

Skolan resten av veckan och sen en tripp till herr psykolog för att prata om ångest, mat och sömn .
Annars blir det väl en vanlig tråkig skolvecka, plugga och sånt ska jag göra med . Mitt liv är så otroligt intressant, fast ne . Bryr mej inte så mycket om ifall mitt liv är intressant eller inte, jag gör va jag vill så blir det bra .
Finns inget mer att berätta om veckan eller denna dagen .

Tack, det gjorde riktigt ont .

Smell you later


- Pyssel och pluggande

Sitter och försöker komma på vilket parti jag skulle "fördjupa" mej i för att kanske säga något på debatten imorgon på samhällen, men icke ! Kommer inte ihåg något alls :/ Så detta kommer ju säkert gå bra ! Jag tror att det va kristdemokraterna men jag är fan inte säker xD
Aja, får väl se om Linus loggar in på facebook så får jag fråga honom sen :P

Har inte gjort så mycket idag, pysslat lite bara och gjort klart det sista skriftliga på samhällen . Gjorde ett litet troll imorses och så gjorde jag en liten ask till Orson och sen en liten presentpåse till Shillan :)
Känner mej faktiskt rätt snäll och duktig som gör sådant för mina små vänner ^^ Men är det uppskattat så gör jag det gärna ! Allt för dessa människor
Har även duschat vilket behövdes som vanligt :P Blir så jävla slapp på loven så jag sitter mest och glor hela tiden :/ Känner inte att jag har gjort så mycket vettiga saker denna veckan, knappt träffat folk heller ! Träffade ju bara Mickis, Jacob, Kim, Orson och André i onsdags annars har det vart dött :/ Hade jag fixat tavlan lite tidagare så kunde jag ju bjudit Mickis på kaffe men som sagt, jag är slapp .

Papperspyssel :)


Min älskade Sebastian är ett litet flaskbarn ! :D <3
Stjäl alltid petflaskor och går runt med :P Så söt !


Smell you later

- Eh va ?

Just nu sitter jag med samhällsuppgiften och jag har absolut ingen aning om vad jag gör !
Har skrivit om de 4 små ideologierna och nu ska jag skriva om 3 olika partiers idieologier och jag fattar inget av de olika "modeller" jag har fått .
HELVETE !

Ska väl sitta med detta tills jag är klar annars blir det att fixa askar till armbanden och masken så jag kan lämna dessa små saker på måndag om alla är där :)
Jaa, lite snäll är jag faktiskt mot vissa människor :P
Igår kväll gjorde jag inget alls, spelade tv-spel, kolla på tv och lite sånt . Slappa i soffan helt enkelt ! Hade inget annat att göra, rätt segt faktiskt :/
Va allmänt jobbig mot Jacob via sms bara xD Måste ju roa mej med något även fast han inte tyckte att det va så kul hela tiden xD
JUSTE ! Fick en fråga på wordfeud chatten om jag ville ligga xD Hur desperat får man vara om man försöker få ett ligg på wordfeud ?! Fick skratta lite iaf :P

HJÄLP ?! Jag hatar politik . . .


Smell you later

- Lill-Lördag i Axvall :)

Joo igår blev det ett besök i Axvall :) Öl och disneyfilmer är aldrig fel !
Har inte vart där på 2½ vecka ungefär :/ Så blir det när man är trött och deprimerad, då vill man inte vara med massa människor, speciellt inte vissa människor man inte vill ha något med att göra !
Men jag hade jättetrevligt :)
Innan det på dagen så va jag hos Mickis för att dricka lite kaffe, mycket trevligt må jag säga ! :)

Idag har jag pysslat lite bara, har inte orkat så mycket :/ Drömde som fan inatt så har inte sovit så bra . Så det blir att försöka sova snart faktiskt, ingen aning om vad som händer imorgon men det blir nog bra .
Har vart en såndär dag då jag tänker för mycket, på precis allt som händer runt omkring och på sånt jag inte ska tänka på för jag blir helt nere :/ Men men, så blir det ibland tyvärr !

Min lille Sebastian är sjuk ! Jätte förkyld, inte pigg alls :( Så det har vart rätt mycket gos med honom idag
Joo, bilden är ju tagen för ungefär 5 år sen . Kan inte förstå att denna lilla grej är så stor nu ?! Han blir 6 år nu i juni :O Men han är lika underbar och söt nu också :) <3


Smell you later

- Feber och pyssel

Det är lov och jag ligger i soffan med feber och fanskap :/ Nee, inte så jävla roligt men det vill tydligen inte försvinna efter 1½ vecka ! Helvete då
Har inte gjort något speciellt, pysslat lite med lera och gjort några armband . Gjort armband till Orson, Johanna och Emelie :) Så ska väl sätta mej och göra små askar sen med :P

Imorgon ska jag kanske till Jacob, får se hur jag mår först :/ Efter jag va ute lite idag så har jag vart helt död !
Blev även en sväng till Slöjddetaljer för att köpa mer lera som vanligt, måste ju orka ha någo att göra .
Så får väl se va som händer mer ikväll, inget antar jag . Kolla på tv med min mor och sen blir det nog att försöka sova lite . Vakna inatt och kunde inte andas :/ Det va mindre kul !

Fick en liten beställning av en kompis så ska göra en sånhär fast med en röd larv/mask :)


Sebastian behöver inte dyra leksaker ;) Påsar blir jättebra !


Smell you later

- Äcklad

Joo, jag blir bara mer och mer äcklad av mej själv .
Satt nyss och letade kläder på internet då, men när man ser kläderna på en jättesmal tjej så blir man verkligen inte ens sugen på att kolla va det finns för stolekar för jag vet att det plagget inte kommer se lika bra ut på mej som det gör på den människan för jag har fel kurvor .

Finns en anledning till att jag aldrig åker och shoppar eller beställer kläder längre, vet ju att inget kommer att passa eller se bra ut . Blir bättre med förstora tröjor och fula/slitna mjukisbyxor för min del .

Måste verkligen försöka gå ner i vikt så jag kanske kan få bättre självförtroende någon gång . Enda sen jag började skolan har jag gått upp 10+ kg, det känns så hemskt !
Behöver verkligen få hjälp med detta, vill må bra och va glad och inte skämmas över mej själv .

Det va allt

Smell you later

- Puttaskit

(Nee, att se en söt pojke sådär på morgonen klagar jag aldrig på !)

Joo, jag mår ta mej fan som en puttaskit ! Huvudvärk, feber, ont i lederna, snorar och det svider i ögonen :(
Jag skyller då på alla lärare som va sjuka förra veckan, dom har smittat mej :/ (Måste ju skylla på någon !)
Titti skicka hem mej för jag sa att jag hade feber och jag såg väl inte allt för pigg ut, jag skickade hem Jacob för han mår lika pissigt som mej ! Så jag sa till honom att åka hem efter jag hade blivit tillsagd ! Och det gjorde han :) Min lille Jacob !

När jag kom hem så åt jag lite och sen så vandra jag ner till min säng för att få några timmars sömn, en timme blev det iaf och sen efter maten försökte jag igen, gick inte lika bra ! Nu har jag tagit sömntabletter och hoppas på några fler timmars sömn faktiskt, är riktigt jävla trött !
Började på Orsons rosa armband förut :P Det va det han ville ha i födelsedagspresent men den får han då lite i efterskott för jag hade inte träffat honom på ett tag så kunde inte få hans mått på handleden . Så ska väl fortsätta med det imorgon och sen måste jag göra en liten ask precis som Lasse fick ;P Han är så söt lille Orson !
Det blir troligtvis ingen skola för mej imorgon för jag har hög feber som många andra har :/ Rätt tråkigt faktiskt men det får nog bli så för att jag ska bli frisk . Hälsan går ju tydligen först säger folk, hmm ?
Nee, nu blir det ta mej fan sängen ! Krypa ner under 2 täcken bland massa kuddar och nallar .

En helt random fråga av en kär vän
Sandra: Vill du ha sex med ... ? ;)
Jag: Jaa varför inte, han är ju snygg :P



Smell you later

- Kallt

Känns väl lite onödigt att vintern kom nu ? Snö och massa minusgrader känns inte helt rätt . Finns trevligare saker än att stå och frysa ihjäl när man väntar på bussen på morgonen ! Då jävlar längtar man till skolan så man får gå in i mässen där det är varmt och skönt och en kopp kaffe väntar på en :)

Har inte gjort så mycket idag, har feber, hosta, snorig och ögonen svider jävel :/ Är riktigt jävla förkyld helt enkelt . Det är för att alla lärare som går runt och snorar som jag har blivit sjuk :/ immunförsvar har jag fan inget alls längre :/ Det vill inte komma tillbaka ! Har inte tid att bli sjuk som vanligt, en vecka kvar med skola och sen är det lov en vecka ! Joo, det längtar jag verkligen till !
Imorgon tror jag inte det händer något speciellt heller som vanligt . Skulle dock behöva åka hemifrån lite men det blir väl inte så som vanligt :/

I veckan blir det väl bara skola om jag kan hålla mej frisk, vilket känns osäkert just nu ! Men på måndag har jag bara en lektion, tisdag har jag 3 och på onsdag är det någon friluftsdag tror jag .
Får se hur länge jag orkar va i skolan när jag är yr hela tiden för att jag har feber :/

Snart är allt hopp borta och jag ger upp helt för att ännu en gång hamna på botten

Smell you later

- Jösses då

Igår hade jag samtal med Jacob och sen Titti :P Samtalet med Jacob tog längre tid än med Titti :O Min älskade Jacob är alldeles för orolig av sej :/ Men vad skulle jag göra utan honom ? :)
Samtalet med Titti gick bra men mindre bra med Jacob :/ Får nog ta och prata med honom lite mer sen någon dag när vi har tid båda 2, det va lite ont om tid även fast han inte gick på lektion :/ Men som har säger: Jag lyssnar på dej men jag skiter bara i vad du säger ;)

Idag slutade jag vid 11 xD Endast för att Anders inte hade nåt till mej att göra så jag fick gå hem tidigare :) Gick till mässen medans jag väntade på mina föräldrar och höll Jacob lite sällskap när dom skulle fixa skärmen :P Han blev väl inte allt för glad när jag inte skulle komma ikväll men det finns olika anledningar till detta !
Så nu sitter jag och tittar när min mor kastar hästsko på kinect xD Riktigt kul fakiskt :P Är väl inte helt nykter heller just nu men det får väl fixa sej ;P
Händer väl inte mer denna afton, leta lite film snart tänkte jag :P Det vanliga xD

Smell you later


RSS 2.0