- Utflykt till Falköping !

Idag på nutidslektionen vi har med Titti så blev det utflyt :) Nästan alla andra i min klass har idrott men jag är fet och lat så jag bytte ! ;P
Men vi åkte till Falbygdensost :P Min mor följde med så jag åkte med henne, hon va som ett barn i en leksaksaffär ! ;P Ne men kan va gött för Stina att komma bort från Skara lite :)
Annars hände det inte allt för mycket idag, kom hem strax efter 2, sov lite, blev väckt vid 4 igen . Då va det dags att käka lite :)
Sen ner till källaren för att fixa det sista på samhällsgrejen :P Nu är det klart iallafall ! :D Får börja med referatet snart så jag blir klar med det snart :/ Så skoltrött !
Imorgon blir det skolan igen då, sen efter blir det nog en sväng till Jacob :)

Btw, köpte ny säng igår :) Mysigt värre

Höhö bara för att ;D


Smell you later

- Jaha men okej då !

Sa till min mor igår att jag vill julpyssla, typ 10 minuter efter det så kommer hon med ett fånigt litet leende och säger: "Jo men du vill ju pyssla, så jag tänkte att du kunde göra nummer 1, 2, 3, 4 i lera åt mej så kunde jag limma fast det på ljusen sen"
Jag är en snäll dotter så jag gjorde faktiskt detta :P Hade inget bättre för mej iallafall som vanligt !

Annars igår så satt jag bara och fixa massor på samhällsprojektsskiten :/ Satt med det i ca 3 timmar allt som allt och jag är fortfarande inte klar ! :/ Vill verkligen inte redovisa på måndag, har redan ångest och magont för detta ! Har engelskaredovisning nästa vecka med . HELVETE !
Måste fixa svenskareferatet med, har bara kollat lite på det och kluddat lite på pappret, typ ringat in sånt jag tycker är viktigt att veta och sånt . Får kolla på detta imorgon .
Nee, mitt liv består inte av så mycket annat än pluggande . Mitt roliga liv är borta ! :( Saknar min fritid .
Det enda jag gör är att stressar, pluggar, stressar lite mer, pluggar och sover . Lite hjälp !?

Men till helgen blir det poker på fredag :) Få träffa mina älskade vänner igen ! Känns som en evighet sen :O
På lördag blir det raggarträff som sagt :P Lite julbord och sådant med grannen !

Tadaaa !


Smell you later


- Ojdå !

Det va visst ett tag sen som jag bloggade :P Har inte haft så mycket tid eller ork för att göra det heller

Lite snabbt då.
- Hör på båda öronen igen, sista penicillintabletterna tar jag imorgon
- Va hos Jacob i onsdag och såg andra delen av Harry Potter filmen
- Jag har fortfarande massa känslor för "han den där"
- Saknar Marie, Sabina och Sandra extremt mycket
- Haft svintråkigt denna helgen för folk är på DH :/ Kommer väl hem imorgon
- Kommit rätt långt på Alice: Madness returns :)
- Har stora problem med min sömn, sover nästan inget så jag är trött jämt
- Extremt skoltrött, har 3 st inlämningar som måste göras
- Nästa helg ska jag på raggarträff med grannen, vet inte riktigt varför :P

Nja, nee, det händer inte så mycket i mitt liv just nu . Men vad ska man göra ?

Smell you later

- Sånt är livet

Örat är bättre idag :D Happy hippo :) Men förra gången örat kändes bättre så kom det tillbaka nästa dag :/ Om det inte blir bättre tills på måndag då jag har tagit min sista tablett så kanske jag blir inlagd eller så skulle jag käka något annat .
Kan ju inte påstå att jag vill bli inlagd :/ så jag hoppas på att jag ska bli frisk snart, men med min tur så njaaa !

Har verkligen inte gjort ett piss i skolan idag :S Bara suttit där och glott . Vet inte riktigt varför jag gick dit, eller joo det va för att få kramas lite med Jacob :) Vi träffas ju aldrig längre :/ Tråkigt värre !
Händer inget speciellt i veckan, eller imorgon ska jag klippa mej och på onsdag blir det film med Jacob :) Så lite annat än skola blir det iallafall !
Hoppas att mitt spel kommer imorgon :] Så jag kan spela jävel i helgen ! Fan va kul :D
Lite av en spelnörd är jag faktiskt, när jag fått ett nytt spel så kan jag spela flera timmar utan problem :P utan att sova med xD Mindre bra när man börjar få hallisar ! 

NOSTALGI ! <3


Smell you later

- Bajsa !

Seriöst, hur mycket kan man bajsa på en dag !? Sjukt för fan !

Hela "morgonen" har jag lyssnat på nostalgi musik för att minnas den gamla goda tiden med Sabina och Marie ! Underbart det va förr :) Seriöst, det va faktiskt bättre förr :)
Vet inte vad som händer mer idag, ska väl käka mat och grejer, duscha med ! Helvete va jag luktar illa xD jag är så nasty ibland x)
Mer än så blir det väl inte idag, försöka sova tidigt för att orka med morgondagen i skolan, börjar 13.10 höhö nästan lite soft faktiskt . Dock måste jag plugga jävel med samhällsskiten :/ Blev lite försenat för vi hade tema afrika förra veckan och missa den lektionen . Aja, det fixar sej väl antar jag !
Engelska har vi med, brukar inte göra något på dom lektionerna och jag måste prata med Anneli och säga att jag inte kan följa med på skolresan nästa år för jag måste spara pengar till en speciell grej :) Så jävla lycklig jag är ! Efter den dagen så kan jag dö lycklig ! Dö med ett leende på läpparna ^^

Kanske för träffa min älskade vän Marie i veckan :D Länge sen jag träffade henne :/ Det suger ju lite smått, saknar henne som fan .

Jaha, och nu blev jag riktigt jävla skakis :S och jag har fan ätit idag ! Helvete då, äter man för lite tro ? Enligt dom flesta så äter jag alldeles för lite :/ Men jag har svårt att få i mej mat, en vanesak från förr ! Hm

Smell you later

- Inte okej !

Tråkigaste helgen på länge ! Äter penicillin och läkarn säger att jag måste ta det lugnt så det är bara att ligga i soffan och dricka julmust :/
Tycker inte att jag gör något annat än att ligga i soffan eller ligga i sängen nu för tiden, går runt som en halvdöv zombie hela tiden ! Wääh

Igår fick Axvall besök av Vosselito :) Happy hippo :D Riktigt nice att träffa dej mannen igen, jätte länge sen vafan ! Tycker att fler "gamla" elever ska komma och hälsa på . SANDRA !
Men sen på kvällen va jag hemma i min soffa som vanligt :P Hade inte mycket annat att göra, sov lite med .

Beställde ett nytt spel igår med :D Ännu mer HAPPY HIPPO ! Velat ha detta spelet hur länge som helst :]
Det blir mitt tidsfördriv nästa vecka :)


Smell you later

- Jahapp :'(

Mor min hämtade mej vid busstation idag efter hon hade vart på apoteket och hämtat ut mina penicillin tabletter och visst i helvete ska jag äta skiten i 10 jävla dagar !
Så när jag har ätit klart denna dosen så har jag haft 4 vita helger i rad, det är fan INTE okej ! Helt fel vafan !
Jag är rätt deprimerad just nu, jag vet att det är rätt patetiskt att gnälla över 4 vita helger men ingen som har märkt att jag festar varje helg annars !?
Helvetesjävlafanskapsanushål !

Min dag i kort:
07.45-08.20 Kaffe i mässen
08.30-10.00 MatteB, gjorde inte ett skit
10.00-11.20 Håltimme, skratta, halvsov och drack kaffe
11.20-12.20 Religion, skrev lite om mormonerna
12.20-13.10 Lunch, kaffe och cigg med Orson :)
13.10-14.10 Engelska, gjorde några uppgifter och rita lite
14.10-14.30 Röka och träffa Titti igen :D
14.30-15.45 Svenska, frågesport och njöt av att Titti va tillbaka :D

Ungefär så här ser min torsdag ut varje vecka faktiskt :P Fast jag brukar göra mer på lektionerna men jag har inte mått allt för bra idag faktiskt :/ Jävla öra som håller på !

Smell you later

- Sjukan igen då

Idag blev det en sväng till sjukan för att jag fortfarande inte hör något på vänster öra :/ ont gör det med !
Så det va bara att vandra in till läkarn, sätta sig och prata lite . Kollade i öronen och det såg inte bra ut, hon hämtade läkarn jag hade dom andra gångerna och det såg värre ut än förra veckan ! Så penicillinet hjälpte bara mot halsen, kul !
Ska hämta ännu mer penicillin imorgon för att ta en dos till, 5-7 dagar :/ riktigt tråkigt med en vit helg igen ! Helvete då, vad ska jag göra !?

Annars så har dagen vart rätt bra, har inte gjort något speciellt utan bara vart i skolan och segat lite smått . Eller skrattat rätt mycket med :P
Fick dra tidigare för att åka till sjukan så där blev det en timmes frånvaro igen ! Inte så jätte kul men men
Åt lite mat sen, sov lite och nu som vanligt sitter jag här och ska snart duscha :P

Skola imorgon med, lång dag :/ Riktigt jobbigt att sitta i skolan utan att göra höra ordentligt, får verkligen koncentrera mej på personen som pratar och så får alla andra helst vara tysta :P Hör inget annars .
Titti kommer tillbaka imorgon ! :D Happy happy ! Ne, jag brukar inte vara så glad över att få träffa en lärare innan men jösses va gött att hon kommer tillbaka ! :)

Smell you later

- Jultema !

Alla runt omkring mej pratar om julklappar och då börjar jag också fundera på det :P Vet vad jag ska köpa till Jacob och min syster iallafall :P

Om jag har tur så får jag lägenheten för mej själv på jul :) Min faster vill vara hemma hos henne för det är närmare till farmor då ifall hon vill gå hem eller nåt sånt .
Hade inte tänkt att fira jul i år så det gör inte mej ett skit faktiskt :P Jag och Marie pratade lite om att vi skulle åka iväg och fira men det kommer inte jag ha råd med :/ får inte så mycket pengar i december så det kommer bli lite svårt :/ Så för mej duger det att vara ensam hemma i lägenheten, vet inte vad Marie säger dock . Har inte pratat något mer om detta faktiskt, träffar inte fröken så ofta !
Måste fråga om Sabina vill ha något med så får jag leta runt lite ! Har inga idér alls detta året :/ Förra året va mycket lättare för då hade jag planerat lite mer :P
Ska allt ge något till mina föreldrar med faktiskt, dom har hjälpt mej detta året i skolan och sånt så det förtjänar dom . Men vad ska man ge sina föreldrar !?

För er som undrar varför jag inte tänker fira jul så är det för att jag har tröttnat efter 21 år och att umgås med släkter är inte riktigt min grej faktiskt tyvärr :/
Fast även fast jag kanske inte är med på julafton så kommer mammas moster och hennes familj dagen efter så jag får väl fira lite jul iallafall om jag inte kan åka någon annan stanns då .
Det är helt okej för mina föreldrar om jag inte är med faktiskt, blev lite förvånad må jag säga !

Min önskelista:
- Laser fettsugning/Mage och lår

Smell you later

- Matkoma gånger 2 !

Idag är det ju då fars dag så min far fick inte följa med när jag och mor skulle åka till slöjddetaljer för vi skulle köpa present då :P Blev nån såg-grej, ingen aning :P Köpte en startkitt för att göra armband med läder och tenntråd, krångligt, pillit och jävligt ! Fyfan va jobbigt det va men det blev väl rätt bra
Far min fick inte laga mat heller och det är ju då han som brukar laga mat här hemma för ingen annan lagar så god mat ;P
Kan ni gissa vad det blev för mat ? Joo, pizza ! Jag tog en Sol, kebab, vitlökssås och strips :] Mumma ! Tjockade i mej nästan hela pizzan, MATKOMA !
Så det blev sängen i ca 3 timmar, somnade fan direkt ! Hur skönt som helst :) Efter jag blev väckt av min far så gick jag in och duschade, jävligt gött det med ! Sen blev det efterrätt,(långt efter middagen) glass, banan, choklad och maräng ! Ännu en matkoma efter det xD har legat i soffan efter det, kan ju inte påstå att det har blivit mycket gjort idag ! Mest mat och lite frustrationpyssel :P

Imorgon blir det föreläsning om Afrika från 13.10 till 16.00, jätte kul när man fortfarande är halvdöd och det gör riktigt jävla ont i öronen :/ Får se hur länge jag klarar av !
Annars vet jag inte vad som händer riktigt, eller joo det vet jag men det säger jag inte ! HÖHÖ !




Smell you later

- Tjut och surr

Det både tjuter och surrar i örat, om det blir för tyst så hör jag inte ens va jag själv tänker :S Riktigt jävla läskigt ! Jobbigt nog så är det så i båda öronen :/ Fast det vänstra är värre än det högra .
Hör fortfarande knappt något och jag kan knappt prata för halsen är störd med ! Helvete då :/ När jag skällde till på Sebastian förut så försvann rösten helt .

Men idag blir det faktiskt att åka till Jacob för att kolla på film :) Skönt att komma hemifrån lite på helgen, så sjukt tråkigt att va hemma hela tiden även fast jag inte mår så bra .
Blir en lugn kväll, jag får inte dricka mer än en öl iallafall :P Slappa och tjöta lite, eller jag hör ju inget så jag kommer väl mest säga "va!?" xD Så fail, men det går nog bra

Detta är en bild från när jag och Erica hade håltimme, fjanta runt big time !
Som ni ser så finns storfot ;)


Smell you later


- Vit helg

Va på sjukan idag för att det har blivit värre, hör inget på ena örat, har tennisbollar i halsen, febertoppar och hosta :/ Så jag är typ döv på ena örat ! Jättestörande :(
Hon kollade i min hals, det såg inte bra ut, hon kollade i båda öronen och sa att jag hade öroninflamation och halsfluss . Det va faktiskt något jag redan tänkt på, så min mor hämtade ut penicillin förut så det är bara att börja knapra det i 5 dagar och hoppas på att det försvinner .

Har inte hänt så mycket det senaste faktiskt, vart i skolan, kommit hem, ätit och sovit . Joo, jag vet att ni är avundsjuka på mitt otroligt spännande liv !
Imorgon blir det en sväng till skolan, vet inte vad vi skulle göra faktiskt . Förebereda lite inför temadagen som är på måndag tror jag, sen hem och sova ! Ligga i soffan hela kvällen :P
Ska till Jacob på lördag för att kolla på film :) eller får väl se först hur jag mår !

Btw, idag lämnade jag in ansökningspapper så jag kan gå ett år till på skolan ;P
OCH ! Vi ha en kaffemaskin på skolan nu :D Kaffe hela dagen lååååååååång !

Smell you later

- Back to hell !

Idag har jag inte gjort så mycket, en uggla och en groda i lera bara :P Annars har det vart slappt som fan, druckit massa massa massa varmt kaffe för att lindra smärtan i halsen för den har blivit värre och jag skyller allt på Jacob ! Va hos honom i torsdags för jag hade tråkigt och jag ville supa ;P
Han va då sjuk och smitta ner mej så jag blev sjukare, skicka ett hatiskt sms till honom igår men han bara skrattade åt mej :( Mor min köpte alvedon till mej idag så det har jag knarkat :P Mår bättre av det så det blir att fortsätta knarka det ett tag ;P

Imorgon blir det att gå upp tidigt, fast det har jag gjort hela lovet men nu måste jag upp tidigt för jag ska till skolan :( Vill verkligen inte dit imorgon, det va så skönt att slippa gå till skolan i en vecka, helt underbart :) Men det är väl bara att bita ihop dom sista veckorna och gå dit och se glad ut antar jag, överlever nog .
Har faktiskt fixat lite inför morgondagen, samhällsgrejer bara, inget intressant direkt .

Det är bara 7 veckor kvar och sen har jag gått i skolan i ett helt år och fått behörigheter, erkänn att ni aldrig trodde detta ! Känns riktigt skönt, riktigt stolt över mej själv för att jag har klarat av detta :')

Smell you later


- . . .

Saknar att känna dej nära mej, hur du fick mej att le när jag bara behövde titta på dej och hur hjärtat nästan hoppa ur min kropp när jag skulle få träffa dej
Varje gång du va här så va jag alltid lika nervös, aldrig vart sån med någon annan .
Du accepterade mej som den jag var och jag accepterade dej för den du va .
Även fast du gjorde massor utav saker jag inte ville att du skulle göra så tyckte jag om dej, jag brydde mej bara om dej och ville inte att du skulle spilla ditt liv över något så dumt
Saknar din mjuka sida, den du aldrig ville visa men jag såg den alltid iallafall, saknar din närhet, dina kramar och pussar, saknar när jag bara kunde titta på dej så blev jag glad, oavsett hur jag mådde innan .
Jag saknar allt med dej, så enkelt är det

Du är den enda människan jag tänker på 24/7, försvinner aldrig ut ur mitt huvud
Försöker glömma bort dej men det går inte, alla minnen efter dej dyker upp hela tiden
Du är verkligen speciell, en människa jag alltid velat träffa men nu ångrar jag det .
Du försvann och mitt hjärta gick i 2 delar .

Smell you later

- Axvall by night !

Åkte till Axvall igår för att kolla film med Jacob, blev allt hämtad för vi skulle handla lite :] Happy happy Berit !
Det blev lite tjöt och spel först, tänker aldrig spela Amnesia-the dark descent igen ! Riktigt jävla läskigt, jag ville seriöst dö flera gånger xD
Kollade på Paranormal Activity 3, njaa ingen höjdare direkt :/ Blev riktigt besviken ! Kollade även på 1an för Jacob hade inte sett den, jag somnade lite :P
Gick och la oss vid 3, jag sov i soffan denna gången istället för fåtöljen ;P Lite skönare faktiskt, men vaknade halv5 för det va så äckligt jävla varmt ! Blev liiiiite grinig då kan jag ju säga, somnade om vid halv6-6 och vakna kl7, fråga om mamma kunde hämta mej och det kunde hon :) Åkte hem vid halv8, somnade vid 10 och sov till typ halv 5 :P fortfarande lika trött vilket är sjukt :/
Färgade håret nu ikväll för det behövdes verkligen ! Usch :/ Men det blev väl rätt bra :) Ser bättre ut nu än innan iallafall :D

Imorgon blir det tydligen att storsäda rummet med mor min :P Fast det behövs, ser inte alls för trevligt ut här nere i källarn !
Ölburkar, kläder och papper över hela golvet ! Usche

Det är tur att livet inte är en dans på rosor för jag kan fan inte dansa

Smell you later

RSS 2.0