- Rastlösheten

Efter 2 vardagar av sommarlov är jag redan sjukt rastlös, helt sjukt vafan ! Det är verkligen konstigt att inte ha något att göra, ingen skola, inget att plugga jaa inget av det jag brukade göra och såhär kommer det vara i ett antal veckor tills skolan börjar igen . Bajs
Men men, blev att pyssla lite idag endast för att fördriva tiden, gjorde en liten katt och en liten dinosaurie :) Sen kom jag på, hm min vita kaffekopp är otroligt tråkig att titta på och jag har pennor som man kan använda på porslin så imorgon blir det att dekorera min tråkiga vita kaffekopp :) Jag vet, mitt liv är så otroligt spännande och alla är jätte avundsjuka men tyvärr, ingen kan ha så roligt som jag xD
Annars imorgon blir det inte så mycket action, på kvällen ska jag till faster för att prata lite sen blir det väl mer Gilmore Girls skulle jag tro, mitt nya lilla beroende . Vet inte riktigt va jag ska kolla på sen när jag sett allt, hm :/

Hade hoppats på att träffa herr J i helgen men har inte fått något svar så har ingen aning om ifall han hade tänkt att komma hit och hålla mej lite sällskap, om han inte kommer så får jag ha sällskap med öl och någon film, det funkar ju också på ett sätt ! Öl är ju alltid gott liksom och om filmen är bra är det alltid en bonus !

Min lilla katt som jag gjorde idag :) Höhö


Smell you later

- Skolavslutning

Jaa, igår va det skolavslutning . Va både skönt och extremt tråkigt för jag vet att vissa människor kommer jag inte få träffa igen :/ Och det gör riktigt ont !
Efter det så åkte vi in till Skara för att köpa öl ! Om nom :) Åkte tillbaka till Axvall för att vandra upp för alla jobbiga trappor upp till Jacob och André . Vi satt där allihopa, Jag, Lenita, Orson, André och Kim, lite senare om Micke ochså . Drack lite, åt pizza, hade trevligt, kramades och lite pussar blev det . Så snukigt .
Fick även säga va vi tyckte om varandra eller typ va vi ville att den personen skulle ändra på, det va inte kul xD men det är lite kul att se att folk bryr sej om en på ett eller annat sätt :P Jag hade inte så mycket att säga om folk fakiskt, jag är tråkig :P
Orson och André gick ner och bada i gölen också, så nasty ! När dom gick upp så sprang alla in och låste in sej i Emelies rum xD Satt där ett tag tills vi va säkra på att dom va i duschen :P Men det va intressant att se folk simma i gölen :P

Gick mest runt med en STOR klump i halsen endast för André ska flytta till Skåne idag, det vill jag inte :( Även fast han skrämmer mej, äcklar mej och gör mej helt galen så är han endå en helt underbar person, det går inte att hitta någon annan än honom så jag va lite ledsen igår mej jag grät inte förns jag kom hem faktikst :P
Ska kanske en sväng till Axvall idag för att kramas och säga hejdå till herrn, men får se . Både vill och inte vill :/

Annars ikväll så ska vi grilla med våra grannar ikväll :) Kan nog bli trevligt ! Lite öl och grillat är ju aldrig fel faktiskt :)

Smell you later

- Komsi, komsi, pillepill !

Dom 2 sista dagarna av vanliga lektioner är slut för denna terminen :) Känns både skönt och lite tråkigt, det va min sista "Titti-tisdag" för jag tror vi ska ha Anneli på hälsoblocket nästa termin och sen ska jag göra annat !
Vi gjorde ju då som vanligt nutidsorientering och tackvare att det va sista gången så räknade Titti ihop alla resultat över hela terminen och jag vann :) Blev sjukt förvånad ! Brukar ligga mellan 5-7 rätt varje gång :P Men glad vart jag iaf ! Trevligt avslut på det hela .
Imorgon är det dags för trampen, är väl inte supertaggad men jag vill inte ha onödig frånvaro så det är väl bara att pallra sej iväg :P Kom på förut att det va ungefär ett år sen jag och Sandra gick den och då började jag tänka för mycket och kom även på att jag inte har träffat denna underbara människa på snart ett år :/

Pratade lite om sommarplaner idag och detta kom jag fram till hur min sommar kommer se ut ungefär:
- Umgås med fröken Louise och äta jordgubbar ! :D
- Fylla år, svår att undvika tyvärr !
- Försöka åka iväg lite, Göteborg, Sthlm, Fagersta och Dalarna ;P
- Kanske blir en tatuering också ;)

Känner verkligen att jag måste upp till Sthlm för att träffa Sabina innan hon åker långt, långt, låååångt bort :/ Och jag har aldrig vart i Sthlm så skulle väl vara trevligt att åka dit och se hur stockholmare lever ! Har ju bara sett "livet på landet" ;)

Höhö snodde denna bilden lite, men jag är faktiskt med på bilden !


Smell you later

- Det va bättre förr

OBS ! Det va dags för lite gnäll igen, så om du/ni inte vill läsa om något gnäll så är det bara att klicka vidare .

Joo, men ibland kan jag verkligen tycka att det va bättre när jag va liten . Då man inte brydde sej så mycket om vissa saker utan man va bara där, lekte lite, gnällde lite och ibland va man allmänt störande (i mitt fall iaf)
Jag tänker mest på utseendefixeringen, när jag va liten så brydde jag mej inte om va andra hade på sej för kläder eller hur dom hade sitt hår . Det va iof inte oftast inte dom själva som bestämde detta men iaf, MEN det fanns små barn, små hemska barn som alltid skulle kommentera eller bara va allmänt elaka mot andra .
Även när jag va 11-12 år så brydde jag mej inte, men det fanns andra . Och då va jag själv utsatt för att folk kommenterade hur jag såg ut, fula kläder, fult hår, sminkade mej inte och så vidare .

Nu för tiden är det ännu värre har jag märkt, barn ska verkligen ha dom nyaste sakerna, märkeskläder, smink och allt sånt . Jag kan inte förstå detta, dom är barn ?! Är det inte meningen att barn ska va ute och leka ? Smutsa ner sej och sånt ? Jag gjorde det när jag va liten iaf .
Det va på den tiden det knappt fanns mobil och sånt så vi kanske tänkte på ett annat sätt ? Tycker inte att barn ska ha mobiltelefon, visst det kan va jättebra om dom behöver få tag i varandra men hur gjorde man förr då när barnet va ute och lekte någonstanns ? Hm .

Tycker även inte om att barn sitter inne och spelar dator/tv-spel en hel dag, jag ska egentligen inte säga något för det kan jag också göra men jag är lat och behöver inte stimuleras på samma sätt har jag bestämmt . Jag tänker väl mest på fantasin, när man sitter framför en dator eller spelar tv-spel så behöver man inte använda fantasin på samma sätt som när du är ute och leker med andra barn .

Väldigt tråkigt iaf att världens reklam ska påverka så mycket, hatar att höra att ett barn säger att han/hon är fet, dom är fortfarande barn och ska inte behöva tänka på sånt . Men som sagt, det finns hemska små barn som säger väldigt elaka saker om hur man ser ut .
Dock är det inte barnens värld det är såhär utan även i min värld och mina föräldrars värld också, tycker det är så tråkigt att folk är så besatta av hur andra ser ut och hur dom klär sej .

Jag tar på mej mjukisar, tjock tröja och nån t-shirt, inte fan är det vackert men jag är bekväm . Och jag orkar faktiskt inte bry mej så mycket längre om va folk tycker om det för när folk kommenterar det varje dag så slutnar man lyssna, det tråkar ut mej helt enkelt . Och nej, jag sminkar mej inte, tycker inte det känns värt att gå upp tidigare bara för att jag ska hinna med att slänga på smink för att sen gå till skolan, jag ser ut som jag gör i mitt face och så är det .

Smell you later

- Trött och irreterad

Jaa, på min lediga fredag så blir jag väckt kl 7 för min mor ska jobba . Har inget imot att hon jobbar men varför ska dom alltid väcka mej ? Finns en till person här som inte går till skolan idag men nej .
Så lite trött är jag och väldigt irreterad är jag .

Igår gjorde jag inget alls, blev en mycket lugn dag och fick mitt första sms av Jacob på flera dagar, det har vart väldigt tyst och tomt ! Men det blir att åka dit i helgen :)
Vet inte vad som händer idag direkt, får väl se . Kolla på Gilmore Girls antar jag :P Fan va bra det är ! Ska även kolla på The devil inside, men det blir nu på dagen ;P Hatar att kolla på skräckfilm ensam på kvällen när det är mörkt ;O
Nästa vecka är det en såndär jobbig avslutningsvecka med massa skit, trampen, pilatesboll, linjedag, bal, avslutning . Hm, får väl se om det blir någe kul ! Ska försöka att inte gråta iaf xD största utmaningen !

Fick min behörighet i matteC :) Helt jävla awesome ! Lite stolt över mej själv faktiskt :) Lite duktig

Smell you later

- Att fråga eller att inte fråga . . .

Jaa, det är den stora frågan .

Skola idag, inte gjort något speciellt, gör inget alls i skolan längre typ . Rätt tråkigt :P
Efter jag kom hem så åt jag lite och sen sov jag, när jag kom upp så stod det där, mitt fina paket, mina underbart fina batman skor :) Då blev jag lite lycklig i hjärtat ! Har längtat massor, åh va jag älskar skor och Batman ;)
Annars har jag inte gjort något speciellt idag, kollat på Gilmore Girls bara och legat i soffan :/ Får se hur jag mår imorgon annars kanske det blir att jag är hemma, har feber nu men hoppas att den är borta imorgon för jag vill inte ha onödig frånvaro faktiskt !
Väldigt tråkigt i skolan utan dataklassen faktiskt :/ Inte kul alls !

Dock blev jag lite irreterad idag, hm . Människor i all ära vafan, så trött på folk . Usch på människor !

Åh underbara man !


Smell you later

- En bra fredagskväll :)

Jaa, min fredagskväll blev bra även fast jag är trött och seg i huvudet :)
Detta är varför: jag har underbara vänner :) <3


Idag blev det att plugga matte i lite mer än 2 timmar, så kolla över lite i helgen och sen får jag nog behörighet :) Jag hoppas verkligen det annars kommer jag troligtvis börja gråta faktikst, detta är en av dom "stora" målen jag har haft sen jag började i skolan igen och jag har pluggat skiten ur mej denna terminen för att klara det och det vet herr Samuel om och han sa att det va lugnt :) Kändes bra
Annars hände inte så mycket idag, dom som inte behövde plugga lagade mat, jag kollade på när alla åt för jag va inte hungrig och sen pratade jag en sista gång med Jacob och Orson innan dom lämnade mej i en vecka :P Kommer va konstigt nästa vecka när inte data klassen är där, hm jaa så är det :P

Som sagt, i helgen blir det att plugga lite och ta några öl :) Tur att jag gillar matte annars hade det vart en hemsk helg ! Vet dock inte om jag ska läsa matteD nästa termin, får se :P
Kan nog bli en bra helg även fast jag inte ska göra något speciellt :)

Smell you later

- Woho mindre frustration !

Idag hade jag matte och då va jag då på ekonomidelen och jag fattade inget förra veckan, men så fick jag hjälp idag och då började jag fatta mer :) Sen gick det hur bra som helst även fast jag behövde lite hjälp då och då . Men jag har aldrig gjort sånt här så det är väl en självklarhet att jag behöver lite hjälp då :P
Har 2 uppgifter kvar på den delen men det skulle vi kolla på imorgon efter Samuel skulle läsa på lite :) Så skulle få en genomgång med honom imorgon så jag får en förklaring att det är sant, själva "formeln" . Konstig skit asså, blev väl lite små sur idag också med inte som förra veckan då jag tänkte bränna min bok och dansa på askan sen xD Det är väl lite väl överdrivet ;)

Annars har det vart en bra dag, dock vart lite seg idag :/ både i kroppen och i huvudet ! Börjar nog bli lite förkyld skulle jag tro :/ Mindre kul .
Kom hem vid halv 5, blev lite mat, sov en stund, pluggade lite matte och sen gjorde jag bokstäver i lera som nu står i ungen :) Så det har blivit lite gjort hemma idag iaf, bara att limma lite sen så är tavlan helt klar ! Så får fröken Mikaela hämta den imorgon .
Snart blir det en välförtjänt dusch :)

I helgen vet jag inte vad som händer, kanske kolla på lite Gilmore Girls, det är alltid nice :)
Om herr J hör av sej kanske det blir en sväng dit, det skulle va redigt nice faktiskt . Få lite lugn och ro, fint det !

Smell you later


- Frustrerad och förvirrad

Satt och försökte mej på lite matte förut, gick ju bara rent åt helvete som vanligt nu för tiden ! Känner mej stressad och besviken på mej själv för att jag inte fattar det . Håller på med amortering och det är som ett okänt språk för mej, känns jävla fint när jag hade tänkt att bli ekonom . Hade även tänkt att bli klar med matteC denna terminen men just nu känns det inte som jag kommer bli klar alls . Visst, många saker jag inte har kunnat i både B och C boken men det brukar inte ta sån här lång tid innan jag börjar fatta det . Helvete, besvikelse igen .
Dags att börja tänka om, komma på något annat yrke kanske ?

Igår hände det inget, va hemma i min soffa och kollade på Gilmore Girls precis som i fredags . Fick inget svar av herr J så det fick bli så helt enkelt .
På dagen igår så va det öppet hus, förstår inte riktigt varför jag skulle va där för jag va inte mycket till nytta må jag säga . Gick bara runt där och drack kaffe mest . När jag kom hem så sov jag en stund och sen hände det inte så mycket mer, lite mat och sen soffan .
Imorgon är det skola igen, bara en lektion och sen infokaffe . Mycket värt att gå till skolan en sån dag, eller ?
Hoppas på att mina skor och sånt skickas imorgon så kanske jag kan få det i slutet av veckan :) Skulle va awesome !

Nu ska jag duscha

Smell you later


- Höhö fattig and I love it !

Beställde nyss lite från Sweden rock shop :D Så awesome ! Fick hem katalogen idag och när jag satt och titta i den så hitta jag lite saker som jag ville ha :P Dock så kunde jag inte köpa allt jag ville ha för då hade jag vart så läskigt fattig så det finns inte xD
Men det blev iaf 2 t-shirts, en poster (som jag tydligen ska få i födelsedagspresent om 2 månder) och ett par Batman Converse som jag velat ha hur jävla länge som helst ! Joo, skorna va väl lite dyra, precis som dom förra men det va fett värt det ! Allt gick på 1704kr, lite får jag tillbaka av min mor för min födelsedagspresent .
Riktigt lycklig faktiskt :)

Idag grillade vi på lektionen med fröken Anders, sprang runt på hela skolan för att hitta massa grejer som vi skulle ha . Sen satt jag bara där och glodde och såg allmänt dum ut som vanligt xD
Kallt som fan va det så det va mindre trevligt må jag säga :/ Efter det så fick jag åka bilen hem :) Men jävla André xD överpigg och allmänt jobbigt, men det blev ju intressant iaf :P Störde mej på alla sätt han kom på faktikst, lite småintressant xD
Idag ska jag nog inte göra nåt, skulle egentligen åkt till Axvall för att kolla på hockey men det blir nog inte så . Har världens huvudvärk, svidande ögon och kliande näsa :/ Inte alls på topp känner jag, så blir det när man är ute halva dagen ! Inte okej :P

Detta beställde jag ! En tjockis t-shirt och den här söta saken :D


Och min nya älskade skor ! Åh va fin han är den där Batman, om nom ! <3


Smell you later

- Komplicerat det blev

Jaa, det va fan va allt ska va komplicerat jämt . Speciellt det här med känslor för folk, eller en människa iaf . Inte lätt att veta om personen tycker om mej när herrn är så stängd av sej, han va lite mer öppen förr och sa att han tyckte om mej rätt ofta och det verkade som att han brydde sej om mej iaf, behövde inte åka hem för att han viste att jag inte trivdes hemma och han gjorde alltid frukost till mej för att jag skulle få i mej mat när jag hade väldigt svårt att äta . Så lite brydde han sej väl om mej, eller ? Jag vet inte .
Men så är det de här med att kunna lita på folk, jag har extremt svårt att lita på folk oavsett vem det är, vilket är väldigt jobbigt . Det tar väldigt lång tid innan jag börjar lita på folk och det är inte ens säkert att jag börjar lita på dom sen heller . Jag är rätt paranoid av mej också så det gör inte saken bättre . Men får väl se va som händer, tycker om att vara med honom iaf, han gör mej glad .


Igår va det då valborg, hade inga speciella planer men det blev att jag åkte till Axvall en sväng för att dricka lite öl och va lite social . Blev inte så många öl för jag hade världens jävla huvudvärk och ryggen va helt åt helvete som vanligt så va inte på bästa humöret . Men jag stannade där till halv2 ungefär sen hem, åt lite och sen sova ! Va sjukt trött också som alltid . Hade lite trevligt iaf
Idag vet jag inte riktigt va som händer, ska snart ut och sätta mej i solen för det är solig idag igen, verkligen inget jag klagar på ! Älskar´t !
Imorgon är det dags för skola igen, mindre roligt :/ Men det får väl gå, inte långt kvar nu tills sommarlov så jag slipper skolan i några veckor !
Sen på lördag så är det öppet hus, får väl se va som händer då . Troligtvis inget spännande för det är ju då Axvall och det är rätt dött ! Skulle ju hellre hitta på något roligt men det är lika bra att gå dit och se glad ut .

Bilder från gårdagens fika i solen !



Smell you later

RSS 2.0