- Fredagmorgon

Eller jaa, förmiddag iaf ;P Jag vaknade vid kvart i 11 för en gångs skull ! Va redigt gött må jag säga, brukar vakna vid 9 ungeär :P Har ätit frukost, det blev lyxen av flingor och riskakor :) och självklart kaffe ! Massa massa kaffe ^^
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir väl promenad och sånt som vanligt och kanske lite pyssel om jag kommer på något roligt :) Igår gick jag och Sebastian 4km, inte illa för en tjockis och en lat hund ;) När det va hälften kvar så va han seg, men jag puschade honom så det gick allt bra ! Duktig liten kille :) Men idag ska han inte få rulla sej i gräset, en fästing hade ramlat av honom och den va gigantisk ! Så äckligt :O Usch 
Får se hur helgen blir, brukar inte hända så mycket längre men det är rätt skönt faktiskt, har inte mycket ork längre för jag sover fortfarande dåligt men sömnen börjar bli lite bättre efter jag började gå långpromenader så hoppas att det fortsätter åt rätt håll !
 
Blev lite deppig igår för jag vägde mej, borde inte göra det för jag vet hur jag ser ut men jag gjorde det iaf, så om 5 kg så har jag gått upp allt som jag gick ner när jag börja va nyttig och motionera för några år sen, det är alltså 17 kg . Satt och fundera länge och skällde på mej själv hur fan jag kunde göra så mot mej själv, jag kämpade som fan för att gå ner i vikt och sen när jag började skolan så strunta jag i allt, verkligen allt . Så på 1½ år har jag gått upp 12 kg, känns så jävla surt och jag blir så förbannad på mej själv och måste ändra på det ! När jag hade gått ner så mycket så mådde jag bra, självförtroendet hade blivit bättre och det va kul att shoppa för det fanns snygga kläder som passade . Jag shoppar aldrig längre, därför går jag runt i slitna mjukisar och någon gammal sliten tjocktröja . Så ska ändra på saker nu, inget mer godis, snacks, dricka, saft eller något sånt, om jag vill dricka öl så får jag vänta till helgen, måste göra en ändring så jag mår bättre igen och får upp mitt självförtroende, saknar verkligen det . Så jag hoppas att några kg kommer bort iaf om jag börjar skärpa mej !
 
Detta är jag efter jag hade gått ner rätt mycket, så är det verkligen inte nu . Jag får inte på mej dom byxorna längre och tröjan sitter mycket tajt .
 
Smell you later
 

- Vi kör då !

Just nu sitter jag i soffan och kollar på "våra pinsamma kroppar" och dricker lite kaffe, lite små mysigt faktiskt ! Har inte hänt allt för mycket idag, vart en seg dag med diskplockning och promenader med en lat Sebastian . Vi går en promenad på 30-40 minuter och han är rätt slö det sista :P Men kan bero på att det har vart rätt varmt idag, även jag blev slö det sista men det va mest för att astman bestämde sej att krångla lite men det fixade sej ! Gick in på eniro förut för att kolla hur långt vi har gått på dessa 2 dagar och det blev 6.5 km faktiskt med långpromenaderna och dom små :) Lite duktiga är vi ! Våran långpromenad är ca 3 km så det är rätt gött :) Kan utöka det sen när jag har kommit igång med det hela :P va ett jävla tag sen jag gick långpromenader tyvärr, hade ingen ork när jag gick i skolan och sen på sommarlovet så blev det inte så helt enkelt, men nu jävlar så kör vi varje dag förutom i måndags när det pissade ner regn :P
Imorgon blir det väl ungefär samma som idag skulle jag tro, tvätta lite med ska vi göra ! Hämta nyckeln vid 2 och sen är det bara att köra ;P Måste ju lära mej ordentligt nu det sista om jag ska flytta i höst :D Kommer säkert be mor min att hjälpa mej i början :P Men hon har sagt att det är okej :)
 
Har vart lite små irreterad det senaste på folk, eller jaa vissa människor iaf . Folk som inte tar något ansvar och bara skiter i allt för att kunna göra något roligt istället och lämnar över till andra och i detta fallet mej, visst jag har absolut inget imot att gå ut med Sebastian, det är jätteroligt men det är väl inte bara mitt ansvar ? Eller kunna plocka ur och i diskmaskinen, vilket jag gör varje dag och plockar överallt ibland också . Så svårt är det inte .
Trött på tjat och gnäll också för den delen, visst fan kan jag gnälla men inte varje dag och inte på allt . Nu är det så att livet är ingen jävla dans på rosor och tur är väl det för jag kan fan inte dansa och jag gör det aldrig nykter . Men seriöst, ta tag i det "jobbiga" och få det gjort så slipper man tänka på det sen för det är borta och sluta gnälla över allt .
Japp, nu har jag gnällt av mej lite :) Jag gnäller mest här på bloggen, vill inte folk läsa om det så behöver dom inte, en trevlig liten valmöjlighet som jag ger folk ! ;)
 
Smell you later !

- Lite pyssel

Blev lite pyssel idag med så tänkte lägga upp bilder på det oavsett om folk är intresserade eller inte !
Bloggar om något annat lite senare för jag ska snart få i mej lite mat .
 
En ponny med vingar
 
En ful "Hello Kitty" nyckelring
 
Smell you later

- Äntligen sol !

Idag va det lite varmare än igår, eller jaa mycket varmare :P Och det firades med pyssel och en långpromenad :) Sebastian va helt slut efter den promenaden och jag kan förstå honom :P Va riktigt varmt och knappt någon skugga någon stanns ! Men det va riktigt skönt iaf :)
Igår va det Sebastians födelsedag :D Han blev hela 6 år, jösses tiden går riktigt fort ! I slutet av augusti så har han vart en familjemedlem i 6 år :) Kan inte tänka mej ett liv utan den lille snutten :) <3 Han fick ett gosedjur och lite "finare" burkmat ;P
Btw, hyresvärden ska skicka över vilka lägenheter som är lediga och kommer bli lediga i veckan :D WOHO !
 
Har inte mycket mer att skriva så tänkte visa några bilder bara !
 
Lille snutten och hans nya "kompis" :) Bär runt på den hela tiden så det va nog en lyckad födelsedagspresent :D
 
Min lilla ponny som jag gjorde :) Blir en till imorgon ;P
 
Smell you later

- Dags att gå vidare

Jo, nu är det ta mej fan dags att gå vidare i livet . Denna veckan har vart jobbig som fan, just på hemmafronten och nu har jag fått nog . Imorgon ska jag ringa till våran hyresvärd och fråga om dom har några små 2:or lediga i slutet av augusti för jag orkar inte bo hemma längre . Vill bo ensam och njuta av tystaden när jag väl vill att det ska va tyst och kunna få va ifred . Spelar ingen roll om jag bor på samma gård som min familj men jag vill ha mej ett eget boende . Känns som jag inte kommer någonstanns i mitt liv heller så det är dags att röra på sej lite faktiskt !
Är ju snart 22 år och känner verkligen att det är dags att flytta hemifrån, måste komma vidare i livet någon gång så varför inte börja nu ? Och längtar verkligen efter att kunna få va ifred, kunna göra lite va jag vill utan att någon kommer och frågar va jag gör ! Och få ha mina saker och kläder för mej själv, fyfan va underbart ! Ingen som går runt i mina byxor eller min tröja, jaa det är sånt jag längtar efter i mitt liv . Kanske inte är så konstigt när man har bott ihop med samma människor i 22 år och har tröttnat på att kameran är ute och går eller att tröjan har vart använd utan att man själv kommer ihåg att man använt den . Ska bli skönt att slippa folk med attitydproblem, växlande personlighet och all denna nyfikenhet .
 
Tror inte folk förstår hur mycket jag uppskattar att få va ensam hemma, det är ljuvligt ! Tystnaden och kunna göra va jag vill utan att folk frågar va jag gör eller varför, inte behöva störa mej på att det kommer massa folk hit eller något sånt, utan jag får bestämma själv .
Förut har jag kunnat tänka mej att flytta ihop med någon, dela lägenhet och sånt men efter den här veckan så tog den tanken bara stopp, vill ta ett steg in i den såkallade vuxenvärlden ensam och börja tänka lite på mej själv igen, för det va ett tag sen .
Så imorgon börjar letandet efter lägenhet ! Ska bli riktigt kul faktiskt :)
 
 
Smell you later

- Funderingar & drömmar

Jag har funderat och tänkt väldigt mycket det sista, därav kan jag inte sova . Tänker på allt och inget verkligen, "vad händer om jag gör så", "men tänk om det inte blir så" och så vidare .
Detta är va som snurrar runt i mitt huvud:
- Den nya matteläraren kan inte undervisa matteD
Då får inte jag chansen att läsa det och nu känns det rätt viktigt att göra det för Samuel sa att desto mer matte jag har läst desto lättare för mej blir det att skaffa ett jobb .
- Utbildning efter "gymnasiet" och skaffa jobb
Jag ska utbilda mej till ekonom, men kommer det bli svårare för mej att skaffa ett "bra" jobb för jag har mina tatueringar ? Kommer dom strunta i utbildningen och erfarenheten jag har för att jag har bläck på mitt skinn ? Ska jag verkligen behöva ångra att jag gjorde något som jag älskar och vill ha mer av ?
- En skola utan dom jag har närmast hjärtat
Jaa, det kommer bli helt annorlunda att komma tillbaka till skolan i höst för att det är många av mina närmaste som inte är kvar och förgyller mitt liv och det kommer kännas jobbigt det vet jag redan nu . Men man kan ju alltid hoppas att det börjar fler roliga och underbara människor även fast dom aldrig kan toppa dessa människor .
- Frustrationen
Är extremt frustrerad över att när jag har gått 2 år, alltså till jul, så har jag alla behörigheter jag behöver för att kunna läsa vidare men jag måste gå 3 år för att få hela gymnasiekompetensen . Det är riktigt irreterande och frustrerande .
- Herr J
Jaa, ska inte säga så mycket om honom men jag saknar hans sällskap och närhet, även fast vi har kännt varandra i 8 år så är jag väldigt osäker på om jag får träffa honom igen, känner mej mer ensam utan honom på något sätt
- Drömmen om jobbet, framtiden
Tänker väldigt mycket på vad som händer i framtiden som ni/du kanske redan har märkt, men jag är nervös för framtiden och vad som kommer hända . Mitt drömjobb är att arbeta som ekonom i kostym, på ett tråkigt kontor och andra kostymnissar, men jag vill va den som sitter högst upp, den personen som "bestämmer" och bor i en storstad . Men tänk om det inte blir så ? Är det meningen att jag ska arbeta på ett jobb som jag inte gillar och hata det precis som många andra eller ska jag fortsätta kämpa tills jag får det jag vill ha ?
 
Smell you later

- Jahapp, midsommar alltså

Nej, jag ska inte göra något speciellt på midsommar alls . Ska faktist bli rätt skönt att va hemma och ta det lugnt en helg, förra helgen va det ju axvall på fredagen för film, öl, pillepill och kärlek i smyg och på lördagen va det klump i halsen, skratt, prat och massa kärlek i smyg, men denna helgen blir det lugnt .
Har sovit dåligt i nästan en månad så orkar inte göra så mycket längre, skulle åkt till Jacob idag men va så irreterad och trött så blev att stanna hemma annars hade det inte slutat bra alls kan jag säga !
Så det blev att göra några dinosaurier i lera idag bara och promenader med Sebastian :) Han försöker även äta upp mina dinosaurier :O Tycker inte om dom alls !

Igår fick jag besök av världens bästa Louise ! Det va fett awesome :D Vi handlade, snacka skit, skrattade så tårarna kom (på mej iaf), gjorde armband/halsband och hade lite djupa konversationer också :) Det va länge sen jag hade så roligt faktiskt, måste göras om så snart som möjligt ! <3

Sebastian och dinosaurier:
"Hm, den är väldigt liten men ser lite farlig ut"


"ATTACK !"


(Inga dinosaurier skadades under fotograferingen)

Smell you later

- Allmänt förvirrad

Denna veckan har jag inte haft någon koll alls, ingen koll på va det är för dag eller något sånt . Tror det beror på väldigt lite sömn och jag har inget att göra . Får väl se om det blir bättre, tvivlar på det .

I fredags va jag hos Jacob och kollade på Pulp Fiction :) Den va fan awesome ! Självklart så drack vi öl också och sen kom Orson, det va ju sista fredagen med honom på väääldigt länge :/ Hatade honom lite den kvällen för han hade en 10 år gammal bild på mej som han la ut på facebook, helvete xD Men det finns alltid massa kärlek i smyg till honom ;P Åkte som vanligt hem vid halv3, åt lite och sen sov jag .
Vaknade vid 10, kollade buss, åt lite frukost, sen åkte jag till Axvall, mötte Louise och Jon, vandra upp och väckte Kim, störde Orson när han skulle duscha och sen pratade vi lite skit bara ett tag innan han skulle åka :) Innan jag gick till bussen blev det att kramas och undvika att gråta ! Det gick bra ;P
Jon och Louise följde mej en bit till bussen och så bestämde jag och Louise en dejt i veckan :) Höhö, fint det !
Annars gjorde jag inget igår, va ett mirakel att jag inte blev påkörd när jag gick från bussen och hem, va helt borta, sjukt .

Händer väl inget speciellt idag, lite film sen kanske eller något sånt .
Imorgon tänkte jag gå till slöjddetaljer så jag får det gjort så kan Louise få sin katt på onsdag :) Annars kommer det nog va hyffsat lugnt i veckan . Ingen aning om va jag ska göra på midsommar heller, har nästan slutat bry mej om midsommar faktiskt, vet inte varför .

Smell you later

- Ensamheten

Jag har tänkt väldigt mycket dom senaste dagarna sen avslutningen och det känns fortfarande overkligt att nästan alla jag känner och träffar varje dag flyttar härifrån, vissa av dessa människor kommer jag aldrig få träffa igen . Det gör ont att tänka så men sanningen gör ont ibland .
Det som gör mest ont är att André, Orson och Jacob försvinner, en av dom borta redan, Orson på lördag och om några veckor så försvinner Jacob . Dessa 3 pojkar umgås jag med mest av alla jag känner . Den tomheten som kommer uppstå eller som redan finns där för André inte är kvar är hemsk och kommer bli värre . Visst kan ju alltid prata via sms och facebook men det är inte samma sak, långt ifrån .
Sandra är en av dom jag saknar mest, men det känns alltid som hon alltid finns där med mej varje dag iaf . Tänker ofta tillbaka när hon fortfarande gick på skolan och alla dessa minnen får mej alltid att le .
Har lärt känns så mycket underbara människor på 1½ år, vilket jag inte trodde alls .

Jag är lyckligt lottad över att ha vänner som accepterar mej för den jag är och alltid finns där om det är något, inte alla som har sån tur faktiskt . Tror knappast att jag skulle klarat av skolan så bra som jag gjort om inte dom fanns där, det va värt att gå dit bara för att träffa dessa udda människor som får mej att skratta så tårarna sprutar även fast jag mår skit och behövde jag en kram så fanns det alltid någon som erbjöd .
Kan inte hitta några männsikor som dessa någon annan stanns, jag känner dom bästa människorna på denna jord . Svårt att förklara det på något annat sätt faktiskt .

Många kommer va saknade till hösten och många kommer va en lättnad att aldrig träffa igen .
Har inte mycket mer att skriva, det va detta jag behövde skriva av mej .


Smell you later

- Öl, kärlek och pillepill !

Igår va jag hos Jacob med Björn, hans sambo, Orson och Lenita :) Hade riktigt trevligt med mycket skratt, prat och tv/dator spel :) Dock är inte spelet Amnesia trevkigt någon stanns ! Fy helvete ;(
Åkte som vanligt hem vid halv 3, för första gången så va det så fullt på bussen att jag fick stå fram till Katedralskolan, segt vafan ! Inte lätt att åka buss ståendes när man är full och vinglig xD Mindre kul när 3 killar sitter och tittar på en och sen börjar prata om mej :S dom sa inte allt för trevliga saker men jag brydde mej inte så mycket faktiskt, vill folk prata om mej så får dom väl göra det :P Träffade min syssling på bussen med, va ett tag sen ! Lite små trevligt :)
När jag kom hem så åt jag lite och sen la mej i soffan och kollade på tv, sen blev det sängen med världens jävla huvudvärk :/ Haft huvudvärk ett jävla tag och jag vet inte varför, men det försvinner väl !

Idag blir det att ligga i soffan tills jag får liggsår xD Ne men jag ska inte göra något speciellt idag iaf :) Hade jag vart på slöjddetaljer så skulle jag pysslat men ska dit i veckan för att sen fixa en nyckelring till Louise och sen 2 tavlor till mammas moster :) Lite snäll och duktig är jag !

Pratade med en kompis igår som sa att både hon och hennes kompis tyckte att jag sålde mina tavlor för billigt, men jag vet inte riktigt . Tar 50kr st om det bara är en "stor" figur i tavlan och 100kr om det är 2 "stora" figurer i den, tycker inte det är så billigt, eller ?
Aja, prinsesstavlan kostade 50kr och föräldrarna Laban kostade 100kr, tar jag för lite pengar för dom eller för mycket ? HJÄLP !



Smell you later

- Städning och födelsedagar

Igår så fyllde min mor år och idag är det min far som fyller år, rätt bra när dom fyller år så nära varandra . Har dock inte gett dom något för jag har inte kommit på något :/ Jag vet, kass dotter . Men men, dom får något sen när jag kommer på det . 
Annars har det inte vart så mycket action idag, städat mitt rum har jag gjort för det behövdes verkligen ! Såg knappt mitt golv för alla kläder och allt damm :/ Bytte även sängkläder, det är så mysigt att lägga sej i nya sängkläder :) Så gosigt !
Blir att äta lite tårta sen och duscha, känner verkligen att jag behöver en dusch då det tog ett tag att städa :P Så blir det när man är lat och inte orkar eller "hellre" pluggar istället för att städa !
Det kommer nog bli att jag lägger mej tidigt idag, är riktigt trött :/ Sover riktigt dåligt och det kan bero på att jag sover dåligt och tänker alldeles för mycket ! Inte bra att tänka, får huvudvärk :O

Lite bilder på mitt rum då för er som inte har sett det än ! Det blev lite bättre efter städningen iaf :)
Före


Efter



Smell you later


- Jahapp

Igår så kom Jacob till Skara och va mitt sällskap :) Drog vidare till Axvall efter en stund där vi fick sällskap av herr Orson . Drack några/många öl och sen drog jag hem vid halv3 . Riktigt roligt att lyssna på svinfulla människor på bussen när dom "pratar", hade lite roligt iaf !
Idag gick jag till katten rätt tidigt endast för att komma hemifrån och få vara ifred . Mina föräldrar kom och hälsade på för lite kaffe och bulle . Lite trevligt, sa även till dom att jag fixar födelsedagspresent sen när jag kommer på något bra för jag har ingen aning om va jag ska ge dom .
Gick hem vid halv 4, fick inget sällskap idag så kände inte för att va där ensam .

Vet inte vad som händer i veckan, ska nog till Axvall en sväng för Orson åker ju snart så vill träffa honom lite innan och så ska Jacob också åka iväg vet dock inte när .
Alla försvinner


Jag är så förvirrad och nere, förstår inget längre, helt borta . Illa när man börjar fundera på om man har gjort något fel, om man är för tjatig, gnällig och sånt, vet inte vad jag ska göra

Smell you later

- Tråkigt väder !

Jag hoppades på fint väder denna helgen men icke ! Får sitta inne och dricka öl :/ Inte lika roligt då faktiskt
Men men, idag blir det att dra till fasters hus för att hålla fetto katten sällskap :) Kanske träffa Jacob lite, hoppades på att han skulle va vaken nu så jag slapp gå ;P Men ska väl vandra iväg om en stund tänkte jag .
Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag eller i helgen, hoppades på att herr J skulle ha svarat nu men nej, vet inte om jag ska skicka iväg ett till sms och fråga om han vill va mitt sällskap imorgon, hm .

Tänkte lägga upp bilder på mina små pyssel senare sen när jag har min egna dator :P Mina små söta djur jag har gjort :) Ska även göra en nyckelring till Louise, självklart en katt då ;) Söta unge ! <3

Någon som har förslag på vad man kan ge sina föräldrar i födelsedagspresent btw ?! Dom fyller år nästa vecka och jag behöver hjälp !

Varför kan man inte glömma vissa människor ? Det skulle vara så mycket lättare då

Smell you later

RSS 2.0