- Sjuk & jävlig

Just nu ligger jag i soffan med halsont och feber, det känns mindre kul när det är första riktiga veckan i skolan :/ men det blir väl så när man träffar så mycket nya människor och så är pappa sjuk här hemma också så det är inte så konstigt att jag mår som jag gör just nu :/ men men, får väl se om det blir skola imorgon men just nu känns det inte som det alls !
 
Annars så har dagen vart helt okej, matte, håltimme, projekt/ekonomi, lunch, håltimme/matte och sen svenska, inget spännande alls direkt . Börjar med ekonomin ordentligt nästa vecka så det kan nog bli bra, hoppas jag iaf annars vet jag inte va jag gör ! Matten börjar bli lite svårare så får se hur den nya läraren är nästa vecka, men jag saknar iaf Samuel som min mattelärare, den bästa jag någonsin har haft .
När jag kom hem så blev det lite mat och sen så somnade jag lite i sängen, det behövdes faktiskt även fast jag gick och la mej tidigt igår, men det blir väl så när man har feber :/
 
På måndag ska jag äntligen få kolla på lägenhet :D Känns inte helt fel faktiskt så jag hoppas att den ser bra ut och att jag kan flytta in så fort som möjligt :) Så det blir till skolan för en lektion (stickning & virkning) och sen snabbt tillbaka hem och kolla på lägenheten ! Blir nog bra
 
Smell you later

- Tröttnar

Efter en halv vecka av riktig skola så börjar redan tröttna på så mycket människor, jag är en person som uppskattar att få vara ensam och ta det lugnt och efter sommaren så är jag van vid att få vara ifred och ensam . Längtar efter att få flytta hemifrån och kunna välja själv om jag vill träffa någon, oavsett om det är vänner eller familjen .
 
Började med matteD idag och det va riktigt roligt :) Har saknat att plugga matte faktiskt hur konstigt det än låter men jag är ju som sagt en mattenörd och det är inget jag skäms för ! Så det va riktigt nice att sitta en timme och plugga matte och det gick rätt bra otroligt nog, trodde det skulle gå rent åt helvete faktiskt xD Va ju ett tag sen jag satt med näsan i en mattebok ! Så det blir att underhålla sej med matte på kvällarna igen ;)
Annars gick väl dagen bra, hände inte så mycket faktiskt . Ska försöka slippa idrotten för det är något jag inte tänker vara med på faktiskt, hade jag gillat det så hade jag inte sett ut som jag gör . En långpromenad har jag inget imot, det kan va rätt skönt, men att springa runt i en svettig idrottshall vill jag inte och tänker inte göra det . Då lär jag få mycket frånvaro isåfall och det får jag ta helt enkelt . Va rätt arg igår när jag kom hem, tycker inte om när folk försöker tvinga mej till saker !
 
Imorgon har jag bara 2 lektioner, matte på morgonen och svenska på eftermiddagen så jag har 3 timmar håltimme :/ Känns ju mindre kul men finns inte mycket att göra åt saken när alla lektioner inte har börjat än . Ska egentligen läsa ekonomi 2 timmar imorgon men det börjar nästa vecka, hoppas jag iaf ! Ska bli rätt kul, det är ju något jag är intresserad av så, jag kollar hellre på ekonominyheterna än på dom vanliga ;P
 
Nu blir det lite mer tv och sen sängen !
 
Smell you later

- Tomt & ensamt

Joo men det är tomt utan dom gamla människorna på skolan, läskigt tomt och lite ensamt :/ Men speciellt ensamt utan pojkarna jag umgicks med i och utanför skolan, även Andre otroligt nog det aset xD
Rätt sjukt att man saknar att bli skrämd varje dag, efter ett tag så kände jag av hans närvaro och det hände inte så ofta att jag blev ihjälskrämd :P Saknar även pillepill med Orson (nej nej inget har hänt något snusk utan det är bara en liten grej vi började med i brist på sysselsättning i skolan), saknar hans kramar också, så mycket kärlek ! Saknar Jacob också, åka bilen och leka dinosaurier ;P
 
Idag blev det schemaläggning, är väl inte helt nöjd och det är inte klart heller så vet inte hur detta ska sluta :/ och hur kommer det bli nästa termin om jag har svårt att hå ihop 20 timmar nu ?! Blir ju förhoppningsvis klar med svenska B denna terminen och då är det 3 timmar som går bort :/ Vet fan inte hur jag ska göra nästa termin, får se va det finns för alternativ nästa termin, om det finns några :/
Träffade även Jacob idag, han va och hälsade på i Axvall, lite små trevligt ! Sen blev det ännu mer ointressant information som jag redan har hört 3 gånger innan, men vi gick innan det va slut för att hinna med bussen :P
När jag kom hem blev det mat och sen så vilade jag en timme, helt slut faktiskt :/ Fattar inte riktigt varför för vi gjorde inget speciellt idag liksom xD Men men, svårt att vänja sej vid andra tider och massa massa massa människor :P Blir nog bra !
 
I veckan är det bara skola skulle jag tro om hyresvärden inte ringer och jag får kolla på lägenhet vilket jag verkligen hoppas på ! Börjar tröttna vääääldigt mycket på att bo här hemma faktiskt :/ Tråkigt men sant . Sebastian kommer ju självklart va väldigt saknad men får hälsa på honom sen ;P Inte så långt att gå liksom .
 
Smell you later

- Trött & kall

Idag har det vart en lugn dag med lite pyssel och tv, frusit hela dagen och vart redigt trött så det har inte blivit något spännande action idag inte !
Igår lekte jag med Louise, pysslade lite och kollade på hennes lägenhet :) Det va lika roligt som vanligt att umgås med denna lilla flicka må jag säga, skrattar så mycket att jag får kramp i magen xD helt awesome !
Gjorde ett ankare med rosor igår för det fick jag som beställning av en vän i skolan :) och Louise gjorde en liten röd blind snigel xD så joo, jag hade lite att skratta år igår ;P Gjorde ett till ankare idag med rosor så hon fick en valmöjlighet :) Ska försöka komma ihåg att ta med mej den imorgon och komma på ett riktigt pris, 20 kr kanske ? Eller är det för dyrt ? Hm . . .
 
Imorgon är det en ny skoldag med schemaläggning och så va det lite mer information tror jag, kommer inte ihåg va dom sa faktiskt :P Får se hur jag kan pilla ihop mitt schema denna terminen, hoppas det blir bra och att jag får chansen att plugga matteD och ekonomi iaf :)
Ska snart platta håret så kanske jag slipper göra det imorgon, bara jobbigt att göra på morgonen innan man ska stressa iväg till bussen och sen se helt förstörd ut iaf xD inte så värt kan jag ju säga !
 
Mina små ankare :) Redigt pilligt att göra sånna små rosor kan jag säga !
 
Smell you later

- Så mycket människor !

Dessa 2 dagar i skolan har jag skrattat extremt mycket och det va rätt gött att träffa lite folk :) Har inte träffat så här mycket folk på hela sommaren så det blev ju en chock först :P Vi är typ 120 st elever på hela skolan så det är folk överallt, men det kan säkert bli bra :P Har inte direkt pratat med någon ny som har börjat, jag brukar inte gilla dom nya så jag säger inget speciellt xD Får väl se
Men även fast jag har haft väldigt roligt i skolan nu så har jag haft tankar om morgondagen och då kommer det lite ångest, att umgås med folk jag inte känner på det sättet gör mej totalt livrädd . Folk tycker säkert att jag är jättetöntig men jag kan inte hjälpa det .
 
När jag kom hem idag va jag helt slut så det blev mat och sen sova lite, somna rätt snartt faktiskt :P Blir så när man skrattar för mycket och går upp jobbigt tidigt ! Även fast jag har gått upp tidigt hela sommaren så va jag helt död imorses när min mor väckte mej, såg dubbelt och va helt snurrig !
Jag kommer säkert vänja mej men tillsdess får jag gå runt och va trött och sliten ! Awesome xD
 
Smell you later

- Nedräkningen har börjat !

Ne, jag räknar faktiskt inte timmarna tills skolan börjat ;P Men det är inte många kvar iaf !
Sitter mest och väntar på att fröken Louise ska ringa så jag vet när jag blir hämtad imorgon :) Fint det är med vänner som har körkort ;P Nemen det känns redigt gött att slippa åka buss tidigt imorgon ! Även fast jag inte riktigt vet när vi börjar imorgon, ska försöka hitta pappret sen :P
 
Idag va jag ju hos tandläkarn och det gick riktigt bra :D hade inget att laga nu men om jag inte sköter mej så kan det gå riktigt illa :P Ska tillbaka om ett halvår för dom har en tand på uppsikt så får väl se hur det blir då !
Jag va tydligen duktig på att borsta tänderna sa hon, dom blev rena iaf ! Det är ju bra det annars gör jag ju det i onödan totalt xD men det va fint att höra ! Tog bort lite tandsten och sånt sen .
Gratis va det med ! Ska tydligen börja betala när jag är 23 eller nåt sånt :P Fett soft vafan !
 
Idag har jag vart sjukt påhittig, mina föräldrar och syster skulle äta ungsbakad falukorv vilket jag inte äter så jag fick vanlig korv . Och jag äter ju inte pasta eller något sånt längre, kolla här va påhittig jag kan va ! Kanske inte ser så gott ut men jeeevlar va nice det va :D mätt och belåten må jag säga !
 
Smell you later

- Snart slut

Snart slut på sommarlovet, tycker att det har gått alldeles för fort och jag har inte gjort mycket alls vilket suger men så är det när man inte har några pengar :/ Detta har jag gjort: Umgåtts med Louise, fyllt år, träffat Marie, pysslat otroligt mycket och sett Alice Cooper, har knappt vart borta från Skara enda sen folk flyttade från Axvall .
På onsdag börjar skolan igen, är fortfarande inte taggad . Är rätt osäker på om jag ska fortsätta i 1½ år till eller om jag ska gå höstterminen och sen se om jag kan fixa det sista året på komvux, är inte säker alls så måste kolla upp detta lite mer .
 
I veckan hoppas jag på ett samtal från hyresvärden så jag kan få kolla på lägenhet :) skulle va riktigt awesome ! Längtar tills jag får göra det, skulle va redigt nice om det började rulla på lite med lägenhet och sånt så jag kan börja packa och sen får åka till Ikea/Ullared ;P
 
Och imorgon ska jag till tandläkarn en sväng, kl 7.40, får alltid sjukt tidiga tider hos tandläkarn, fattar inte varför !? Sjukt vafan, jag är knappt människa då :/ Dock vakna jag kl 7 idag, böjde mej ner för att kolla på mobilen hur mycket klockan va och då va det som om någon högg mej med en kniv i ryggen och jag har knappt kunnat röra mej på hela dagen och det har inte blivit bättre senare idag, suger rätt jävla hårt må jag säga ! Får hoppas att det blir bättre i veckan annars får jag nog ta en sväng till sjukan och kolla upp det, fan va skoj !
 
Har inte så mycket mer att berätta just nu, händer inte så mycket i mitt liv tyvärr . Snart börjar skolstressen och sådant annat spännande !
 
Smell you later

- Mycket att tänka på

Jag tänker som vanligt alldeles för mycket på allt och inget men speciellt på hur jag äter och hur jag ser ut . Vill väldigt gärna kunna trivas med mej själv men det gör jag inte nu, köper aldrig nya kläder längre eller något sånt . Förut va det riktigt roligt att gå runt i affärer och leta kläder men nu känns det bara meningslöst för jag inte kan hitta något som sitter bra eller något snyggt .
 
Så jag har bestämmt men för att börja äta mycket mindre potatis och mer sallad till allt igen, byter alltså ut potatis/pasta till sallad istället . Jag tycker om sallad vädligt mycket så det gör inte mej något alls, kommer säkert sakna potatis precis som jag gjorde andra gången men jag mådde mycket bättre när jag åt på det sättet . Gick ner i vikt och kännde mej piggare, astman va bättre och ryggen blev bättre . Hade bättre självförtroende och va mycket gladare, vilket kändes väldigt skönt .
 
Ibland när jag äter så skämms jag efteråt för att jag vet att det inte är bra för mej att äta och det är bara jobbigt, vill kunna njuta av maten utan att skämmas för jag älskar mat även fast jag är sjukt kräsen .
Men jag tror detta kan bli bra faktiskt, har ju gjort det en gång förut och det funkade jättebra så varför inte testa igen ? Vill göra det för att må bättre fysiskt och psykist ännu en gång .
 
Jag gör det endast för min skull och ingen annnan, om folk inte tycker om mej för mitt utseende så är det deras problem och inte mitt . Men jag ska vara nöjd med hur jag ser ut tycker jag faktiskt .
 
Smell you later
 

- Massor av pyssel

Har pysslat rätt mycket det senaste, blir så när man har mycket tid och inte orkar göra något annat . Men har gjort 2 st ankare och 2 st Batman :) Gjorde nyss klart en Batman till min mammas kusin som ville ha en ;P Han är en medelålders man för er som undrar och inte ett litet barn :P Den står i ugnen just nu så får hoppas att den blir bra och att den kan stå av sej själv för det kan inte den andra :/ Aja vi får se om några minuter !
 
Vet inte vad som händer mer idag, inget spännande skulle jag tro, mest hoppas på att min huvudvärk försvinner som jag har haft i några dagar nu :/ Sjukt jävla störande är det iaf !
Imorgon ska jag nog träffa Louise :) Kan behöva lite roligt besök känner jag ! Träffar knappt människor längre, lite tråkigt men så blir det när nästan alla flyttar, då sitter man här forever alone och pysslar .
Blir inte att kolla lägenhet i veckan för dom har fortfarande semester, så ska ringa på måndag nästa vecka och se om vi kan fixa detta, börjar ju även skolan på onsdag nästa vecka så det kan bli en utmaning detta ! Vill inte missa allt för mycket första dagarna .
 
Btw, på instragram brukar jag tagga mina saker med pyssel och sen brukar jag gå in där för att få lite inspiration och sånt, men det mesta jag ser är att folk har "dekorerat" sina hörlurar med pärlor, sånna där stora plast pärlor man använde när man va liten och jag tycker att det är så fult ! Visst att hörlurs sladdar inte är så vackra men det blir fan inte finare med stora plast pärlor kan jag lova !
Om någon nu har gjort så på sina hörlurar som läser min blogg så ta inte illa upp eller något sånt, jag skulle inte ens skulle göra så om jag fick betalt för det . Jag har hellre den svarta sladden hängades där istället, ser mycket bättre ut enligt mej men alla har olika åsikter .
 
Smell you later
 
 

- DubbelSyn

Just nu är jag så sjukt jävla trött så jag ser dubbelt, har sovit riktigt dåligt dom senaste veckorna och jag vet inte varför :/ det är väldigt störande iaf ! Behöver massor med sömn så jag slipper va så trött hela tiden :(
 
Har inte hänt så mycket sen jag va i gbg, gjort några armband annars inget . Har mest väntat på att det ska bli måndag så vi kan ringa till hyresvärden så jag får kolla på lägenhet i veckan :) Blivit riktigt irreterad här hemma det sista på folk, kan bero på att jag är trött hela tiden också :/ Väldigt många saknar jag INTE kommer sakna här hemma kan jag säga ! Hade jag orkar så kunde jag visa det med en lista men nee, alldeles för trött .
 
Ska nog träffa Louise i veckan också :) Hon hade ringt förut men jag hade somnat lite och hade inget ljud på telefonen så jag missade det och så har jag inga pengar på telefonen heller :P Så blir lite svårt att höra av sej men hon får ringa igen isåfall !
 
Jaajoo men lite så kanske !
 
Smell you later

- Liseberg med Alice Cooper :)

Åkte till Göteborg igår för att kolla på Alice Cooper och det va ta mej fan helt jävla awesome ! Sjukt mycket folk och ryggen, fötterna och benen va helt åt helvete när vi kom tillbaka till hotellet men det va fett värt det :D
En av dom bästa konserterna jag någonsin har sett, han är fortfarande lika cool som han alltid har vart och jag är supernöjd :) Även fast jag fick gå runt med mina föräldrar och bo i samma rum som dom så va detta det bästa på hela sommaren :)
Ska snart lägga in alla bilderna på datorn och sånt sen blir det slapp resten av dagen, har träningsvärk i mina innelår, så blir det när man går runt för mycket ! ;P
 
Har inte mycket mer att berätta faktiskt, va ju ett tag sen jag skrev något roligt här så vafan ;P Brukar ju bara säga att jag har pysslat och druckit massa kaffe :P
 
Smell you later

- Saknaden

Joo, nu blev jag sjukt trött på mej själv så det blev att slänga iväg ett sms men jag tvivlar starkt på något svar tyvärr, nu är det gjort iaf . Hatar att sakna någon riktigt mycket, så fail .
 
Annars har det inte hänt mycket idag alls, igår träffade jag Louise :) Det va redigt fint de ! Tjötade massa skit och pysslade ihop lite armband, eller jaa, jag gjorde ett armband iaf ;P Annars har helgen vart lugn, va jag kommer ihåg ! Brukar inte göra så mycket längre .
Vet inte va som händer imorgon (idag) men det blir troligtvis en vanlig lugn dag, ska ladda ipoden och kameran bara hade jag tänkt om jag kommer ihåg, duscha ska jag göra med . Kanske skulle ta och pyssla ihop något, vem vet va dagen erbjuder nu för tiden ! Hoppas på lite bättre väder så kanske det blir en promenad .
 
Höhö följ mej på instagram för att se va jag gör på mina actionfyllda dagar med Sebastian, kaffe och pyssel: BeritSilfver
 
Gaaaah ! Blir ta mej fan helt jävla tokig när folk alltid tror att något är fel eller att något har hänt endast för att jag inte går runt och ler, men varför ska jag gå runt och se glad ut när jag inte har något att se speciellt glad över ?
Och nu när jag knappt sover något så ser jag knappast gladare ut heller, men kom igen ! Om det nu är så att något har hänt eller om något är fel så brukar jag faktiskt säga det, behöver inte gå runt med ett fånigt fake smile på läpparna endast för inget har hänt, låt mej se allmänt neutral ut tills något förjävligt eller bra har hänt .
 
Smell you later

- Jomen tjena

Idag har jag inte gjort något speciellt alls, kollade runt i massa lådor för att se va jag hade för något roligt och va jag behöver sen när jag flyttar, behöver tydligen inte så mycket faktiskt :P Känns inte helt fel ! Men det blir ju en tripp till Ullared senare för att köpa saker jag behöver och sånt jag vill ha helt random bara ;)
Annars har det vart en dag med otroligt mycket kaffe och min älskade sökordstiding, joo jag vet, mitt liv är fortfarande lika spännande och fyllt med action, vet inte riktigt va jag ska ta mej till med detta, jösses .
Imorgon kommer nog Louise hit och förgyller min söndag :) Får väl se va som hittas på !
 
I veckan som kommer så ska jag pyssla ihop Gary från Svampbob hade jag tänkt :) Kan bli en trevlig utmaning ! Aldrig gjort en snigel tror jag, nee det har jag nog inte . Aja, får hoppas att det blir bra !
Och så blir det en tripp till Göteborg på onsdag till torsdag :D Dock hatar jag att lämna Sebastian hemma, klart det är folk som går ut och går med honom men jag hatar det iaf :/ Min lilla snutte !
 
Och så är det ju snart dags att börja skolan igen, det gillas inte alls faktiskt, rätt skönt att bara gå hemma och bli fetare må jag säga . Visst kommer det bli skönt att träffa folk och få rutin i vardagen men jag känner verkligen inte för att gå upp jobbigt tidigt och gå hela långa vägen till busstation 5 dagar i veckan, stressa upp mej för ingenting och plugga skiten ur mej i onödan .
Och vissa människor vill jag faktiskt verkligen inte träffa igen,  usch, fy och blä !
 
Smell you later

RSS 2.0