- Fyhelvete

Är så äckligt jävla trött på människor, speciellt vissa människor i skolan . Ne, man kan ju inte tycka om alla men jag brukar inte tröttna på människor såhär snabbt, brukar bli i slutet av vårterminen men nu jävlar ! Fyfan vilka störande människor det finns, helt sjukt
 
Annars funkar allt bra antar jag, trivs fortfarande i lägenheten, fått en ny spis och frysen är väl nästan fixad iaf :P Ska måla några gaderobsdörrar sen är väl jag väl nöjd isåfall . Får se när målandet börjar !
Skolan funkar väl bra också, förutom vissa människor . Sköter mej rätt bra antar jag, ingen som klagar iaf vad jag vet ! Skulle behöva prata med en lärare men han är inte där och kommer vara borta ett tag till :/ Aja, får väl se hur detta blir helt enkelt .
 
Mitt liv annars är inte så mycket att skriva om för det händer inte mycket, fixar mat, städar, diskar, stickar och pysslar ihop små zombiefigurer av lera . Nee, inte mycket att skryta om direkt !
Men jag hoppas att denna helgen blir bra iaf, är ju då Axelan och självklart ska jag dit en sväng för att träffa folk jag inte träffat på flera månader ! :D Ska blir så jävla gött att ha lekkamrater igen även fast det bara är för en helg ! Man känner sej jävligt ensam när de människor man umgåts med nästan 24/7 flyttar långt bort :/
 
Lite Conway Twitty :)
 
 
Smell you later

- Jahapp

Va ett jävla tag sen jag bloggade, händer inte mycket i mitt så det är väl därför !
 
Happ, funkar bra i skolan bland massa människor som jag inte vet va dom heter, irretation, äckligt kaffe och människor som får mej att skratta helt utan anledning .
Lägenheten börjar se hemtrevlig ut faktiskt, trodde jag fan aldrig xD Lite tavlor och sånt uppe på väggarna så jag kommer ihåg varför jag går upp på morgonen, vänner och Sebastian alltså ;D
Händer inte så mycket mer i mitt liv faktiskt, ingen kärlek eller något sånt så vafan ska man skriva liksom ?
Har väl nästan bestämmt mej för att stanna på skolan ett år till sen, men det blir Global linje, får ju hoppas att det blir bra iaf ! Rätt roliga människor i den klassen så det kan nog bli rätt nice :)
 
Har även funderat på att skaffa mej en katt för det är rätt ensamt här hemma men jag är fortfarande inte säker, tänker mest på pengar och att jag är inte hemma allt för mycket :/ Men om det blir så att jag bestämmer mej för att skaffa katt så vill jag ha en naken katt för dom är så extremt söta ! En liten Kurt helt enkelt ;)
 
Håller även på att sticka en halsduk ! En timme i veckan har jag lektion i stickning/virkning :P Rätt soft faktiskt ! Så sitter jag även hemma på kvällarna och stickar lite för det är rätt skönt, avslappnande på något sätt :) Har inga bilder på den men jag tycker iaf att den börjar se bra ut !
 
Smell you later

RSS 2.0