- Godjul och allt sånt trevligt

Nu va det ett jävla tag sen jag skrev, men det är för att allt har krånglat, både blogg.se och internet . Men nu sitter jag iaf här denna morgon och skriver lite ! 
 
Just nu har jag jullov, har inte hänt allt för mycket vilket är skönt ;P Firade ju självklart jul i måndags med familjen, faster, farbror, kusinen och hennes sambo . Va faktiskt en mycket trevlig kväll :) Blev nöjd med allt jag fick och maten va självklart god, julmat brukar ju va gott liksom ! 
Igår åt jag frukost hos mina föräldrar, brukar ha en minijul med mammas moster men så blev det inte, behöver inte gå in på detaljer varför . Sen fick jag ÄNTLIGEN träffa min underbara vän Sabina för första gången på flera månader :D Har inte pratat med henne sen i augusti för hon försvann iväg till Usa, det sög ju ! Men igår fick jag träffa henne :) Gjorde inte så mycket, snacka lite skit och om hennes liv i Usa, kollade på lägenheten och lite sånt :) Helt jävla awesome ! Kanske får träffa henne lite idag med :) Skulle inte va helt fel faktiskt ! Vet ju inte när jag får träffa henne igen . 
 
Snart är det då nyår också, jag gillar inte nyår egentligen för jag tycker det är överskattat, bara en anledning till att supa . Men det blir att gå till Louise och äta middag med några fler :) Kan nog bli trevligt !
 
Smell you later 
 
 

RSS 2.0