- Jomenvisst

Får mycket kommentarer om mitt pyssel, att det är bra och att jag borde sälja sakerna och sånt och det gör jag ju . Men det är inget jag kan leva på direkt, det hade ju vart helt jävla awesome om jag kunde göra det ! Men det finns fortfarande människor som är så jävla mycket bättre på det än va jag är så det känns inte värt att starta upp en hemsida för det och sen försöka sälja det . 
Just nu ser jag bara mitt pyssel som ett tidsfördriv för jag blir lätt rastlös och uttråkad, det är något jag gör för att slippa att sitta och glo, och ett sätt att få mej att sluta tänka på massa skit . Att vara fokuserad på något helt annat än det som händer runt omkring och det som händer i mitt huvud . 
Visst, jag tycker själv att jag är rätt duktig på att göra små lerfigurer, och vissa av mina pärlplattor blir bra, men så svårt är det inte att göra dom pärlplattorna jag har gjort, det är bara att räkna pärlor och sånt . Klart jag vill göra större saker och så men det kräver tid, tålamod och pengar, och det har jag väldigt lite av (alla 3) . Men ska börja på en födelsedagspresent till min far, han fyller år i juni så det har jag tid till ! Men annars så blir det små grejer, lite star wars, jack skellington och små döskallar och sånt småpyssel . 
Ibland så känns det faktiskt dumt att ta betalt för mitt pyssel för jag ser det inte som något speciellt utan som ett tidsfördriv och om folk gillar det så är det bara en bonus . Men vill folk betala för det så får dom väl göra det. 
 
Såhär blir det ibland 
 
Smell you later

- Jahapp

Har inte bloggat för jag inte haft något att skriva om, har glömt bort det och så har jag inte kännt för det helt enkelt !  
 
Men det händer inte mycket intressant, går i skolan, diskar, städar, "lagar mat" och pysslar . Har börjat med pärlplattor, rätt kul faktiskt :) 
Eller förra veckan så missade jag kaffekoppen på morgonen och så fick jag kaffe på hela handen, så blev det blåsor och grejer och nu gör det sjukt ont :/ Ser förjävligt ut också, men lite action fick jag den morgonen iaf ! 
 
Kommer väl inte hända så mycket mer i framtiden heller antar jag . Jullov om någta veckor, det ska bli jävligt skönt för jag är fortfarande trött på människor även fast jag hade lov för några veckor sedan :/ Rätt jobbigt att ha människor man stör sej på i närheten och man kan inte göra något åt det liksom .
Men men, får stå ut i några veckor till för att sen ha lite ledigt ifrån människor och skolan :) 
 
Smell you later

- Fördelar med att bo ensam

Jag vet, jag bloggar inte så ofta längre men det är för att jag inte har så mycket att skriva om . Händer nästan inget i mitt liv ! Men kan berätta att i lördags så fick jag träffa dessa 2 underbara pojkar vid namn Jacob och Orson :) Det va Axelan så det va därför dom va här och det va den bästa lördagen på mycket länge ! Det kändes inte som om dom hade vart bort alls, va precis som förra terminen, en helt vanlig lördag :) Helt underbart ! Dom blev väl lite smått förvånade över att jag knappt dricker längre :P Så jag tog det lugnt med alkoholen och det blev en bra fylla :) Men dock så saknades en pojke, men får hoppas att han också kommer och hälsar på någon gång, han är saknad även fast jag vill slå honom med en stol rätt ofta ;) 
 
Jahapp, fördelar med att bo ensam då ! 
- Behöver inte klä på sej, ingen som gnäller på mej om jag går runt i kallingar och t-shirt en hel dag . Om mina grannar klagar så tänker jag bara säga att dom inte behöver kolla in i mina fönster ! 
- Ingen tar eller pillar på mina saker, får ha allt där jag vill ha det ! 
- Mina tvångstankar stör ingen annan än mej själv . 
- Får ha mina kläder ifred, eller folk frågar nu för dom kan inte bara gå in och ta det 
- Kan äta det jag vill utan att någon ifrågarsätter eller ger mej en predikan om hur nyttigt det är ! 
- Ingen kommer och frågar va jag gör när jag bara ligger som en säck potatis i soffan längre 
- Kan bestämma själv om jag vill ha besök det sitter inte bara någon i köket när man går in där 
 
Det finns säkert fler men jag njuter som fan av att få vara ensam ! Rätt konstigt men det är så . Få ha mitt privatliv ifred, kunna göra nästan va jag vill och få ta hand om mej själv . Visst, jag går till mina föräldrar rätt ofta men det är mest för att träffa Sebastian, han är så sjukt saknad av mej ! 
 
Smell you later 

RSS 2.0