- Panik i repris

När ska alla tankar och all ångest försvinna ? Igår mådde jag så kasst att jag bröt ihop helt ! Grät i flera timmar och kunde inte sluta, låg i soffan och mådde hemskt .
Idag på lektionen så börja jag nästan gråta med, vi pratar fortfarande om mobbing och då börja jag självklart tänka igen och då kände jag hur klumpen i halsen började komma tillbaka men det gick inte så långt att tårarna kom vilket va väl tur det . Hade vart riktigt pinsamt om jag börja gråta inför hela klassen
Titti var inte där idag så det blev inget samtal, får väl se om det blir det imorgon om hon är frisk . Annars får jag nog prata med Anneli istället, något måste fixas så jag ska klara av detta !


Annars hände inte så mycket idag, åkte hem vid 12 för vi hade inga lektioner efter lunch . Åt lite och sen blev det att krama nallen några timmar för jag sov inget inatt igen . MEn jag sov knappt något iaf, vakna flera gånger och sen gav jag bara upp och gick upp igen och satte mej med filmanalysen som jag ska renskriva när jag har skrivit klart här .
Imorgon blir det nog skolan några timmar annars händer nog inget speciellt, försöka träffa orson lite snabbt för att få hans handledsmått så jag kan göra ett armband till honom för han fyller år imorgon . Blir ju självklart en försenad födlsedagspresent som vanligt men men .

Dags att börja renskriva och sen sova

Smell you later

- Should i stay or should i go ?

Frågan jag har frågat mej själv i ca 2 veckor nu, ska jag hoppa av skolan eller ska jag stanna kvar ?
Hur gör man när man inte trivs så bra längre, när man kommer dit med ett "fake" leende, säger att man mår bra och att man bara är trött, kan inte koncentrera sej och när man är så trött på orden från folk ?

Jag berättade för Jacob hur jag mådde i skolan i torsdags, han bad mej att prata med Titti och det gjorde även min mor men jag sa att jag inte ville, viste inte va jag skulle säga . Jag åkte hem tidigare för jag inte orkade vara kvar längre . Pratade med Anneli om att jag inte mådde så bra men sa inget om att det va i skolan, troligtvis så va det lite fel av mej men jag orkade inte ha något långt samtal .
När jag kom hem så gick jag och la mej, sov några timmar . När jag vaknade på kvällen så hade jag fått sms av Titti,  min älskade vän Jacob hade pratat med Titti i skolan för han vet så väl att jag aldrig skulle göra det .
Vi pratade via sms i 4 timmar om hur jag mådde i skolan och hemma, vi ska ha ännu ett samtal nästa vecka, imorgon eller på tisdag antar jag väl . Hon skulle inte glömma detta och det vet jag att hon inte kommer att göra .

Inte alla vänner som skulle våga göra det Jacob gjorde när jag bad honom att inte säga något, risken finns ju att jag skulle blivit arg på honom och slutat prata med honom, men nu känner han mej lite för väl i vissa lägen så han gjorde det rätta . Han hjälpte mej på det sättet jag behövde .

Kan knappt tro på det själv att jag har hittat så otroligt underbara och fina människor, tror inte jag kan hitta dessa människor någon annan stanns <3

Smell you later


- Äntligen helg !

Har längtat efter helg hela veckan, slippa all ångest för att va i skolan och slippa människor jag inte vill träffa .
Så det är riktigt skönt även fast jag måste plugga hela dagen men det får bli så !
Jag fick låna sports 2 till kinect av Tobias :) Så jag testa det igår, det va faktiskt jätteroligt :P Åkte slalom, spelade tennis, golf och amerikans fotboll :D Blev riktigt svettigt :P
Annars va det en lugn dag igår, spela lite tv-spel och the sims 3 husdjur :P Yees, jag är nog lite av en gamer xD lite pinsamt att erkänna detta faktiskt men jag älskar tv-spel :)
Kollade självklart på Jersey Shore :D Så jävla bäst ! Höjdpunkten på min vecka faktiskt ;P

Idag blir det ju då bara plugg som sagt, har redan spelat lite tv-spel :P Blir att sätta sej med matteboken och svenska filmanalysen snart, lite små tråkigt men jag har bara 1 kapitel kvar i matten och sen är det bara att försöka pilla ihop filmen på bästa sätt .
Så jag har ju då lite att göra idag och ikväll, troligtvis imorgon också :/ Har inte riktigt kommit in i mina pluggrutiner, lite svårt när man är trött hela tiden men kan iaf inte somna . Lite jobbigt när psykologen inte bryr sej heller utan bara frågar om det är något problem, eh jaa ? Aja, skit samma
Igår så åt jag ordentligt på 2 dagar, rätt sjukt . Men jag äter inte om jag inte är hungrig faktiskt, känns bara onödigt . Är väl inte helt rätt att tänka så men det är så jag funkar faktiskt, många som har börjat prata om att jag inte äter i skolan och sånt, så är det .



Smell you later

- Käften nån gång !

Nåt känns så jävla fel hela tiden, vet inte när jag va glad på riktigt senast . Varför kan jag inte vara glad längre ? Förstår inte detta ! Jag vill vara glad som jag va förut, för några månader sen .
Trött på allt skitsnack, elaka ord och dumma kommentarer .
Vafan ska jag göra ? Varför kan inte folk bara hålla käften och låta mej va ?


Idag va jag bara i skolan, hände inget speciellt alls som vanligt . Gick till katten efter skolan, åt lite mat, kolla på film och plocka undan lite saker bara .
Sen när jag kom hem försökte jag sova lite men det gick ju åt helvete som vanligt :/ Jag behöver verkligen riktig sömn, va underbart det skulle va att vakna utvilad en morgon . Men det är bara en önskedröm .
Va precis inne i duschen, lika bra att få det gjort så slipper jag tänka på det sen . Hade jag inte gått i skolan hade jag troligtvis struntat totalt i det för jag är så obrydd av mej nu för tiden, inget känns värt .
Imorgon blir det skolan igen, svenska, global och matte . Joo det vanliga, sista delen av filmen imorgon sen blir det att sätta sej och försöka göra en filmanalys . Tror att jag kommer få göra om den, förvånar mej inte alls !

Annars händer väl inget imorgon, hoppas på att mina spel skickas så jag har något att göra på lördag, iaf på dagen för på kvällen kanske Marie kommer hit :)

Smell you later

- Alla dessa ord

Sitter och kollar på ett program på mtv om mobbning, där olika personer som har blivit mobbade berättar om deras mobbningsupplevelser .
Det fick mej och tänka på alla dessa ord folk har sagt till mej, sånt som verkligen har gjort ont men jag visade aldrig att jag brydde mej utan jag lät det bara va tills dom tröttnade, visst att det funkade men det gjorde iaf ont och det gör fortfarande ont när jag tänker på det .

Självförtroendet och självkänslan försvinner helt när man har blivit mobbad för hur man ser ut eller för den personen man är, man får elaka kommentarer om hur man ser ut eller hur man är som person .
Har alltid blivit mobbad för min vikt och mitt utseende, blivit kallad för ful, fetto, tjockis, äckel och massa annan skit som man inte vill bli kallad .
Dock så har dessa ord aldrig försvunnit ur mitt huvud och jag känner mej som dessa ord, jag ser mej själv som ett fult, äckligt fetto . Det är det enda jag ser i spegeln, finns inget annat där . Och när jag får en komplimang så kan jag inte ta imot den utan jag säger bara nej, ett enkelt nej . När folk säger att jag är söt så förstår jag inte vad som ser .

Även fast jag inte blir mobbad av någon nu och ingen säger sånna saker till mej så känner jag inget annorlunda om mej själv, jag kan inte komma på senaste gången jag sa till mej själv att jag såg bra ut, att jag kunde säga till mej själv att jag söt den sekunden .
Jag har alltid tyckt såhär om mej själv, kommer ihåg sen jag va liten att jag va så medveten om att jag va/är tjock, fick även kommentarer av sjuksköterskan om att jag va överviktig och det gjorde inte saken så mycket bättre . Henne hade jag på min skola tills jag gick ur 9:an .

Alla dessa ord snurrar runt i mitt huvud varje dag, varje sekund och varje minut när jag är vaken .

Smell you later

- Tv-spel, öl och underbara människor

Igår åkte jag till Axvall på kvällen, va ett tag sen :/ Dom hade jag pokerkväll men jag, Splinter och Olle spelade lite tv-spel istället ;P Lite små kul faktiskt ! Efter pokern kom dom andra också så det blev mer tv-spel, öl, kramar, tjöt och skratt :) Älskar att jag vann i Blur över sthlmarn (johan) ;) HAPPY FACE !
Åkte hem vid 23.05 för jag va svintrött och orkade inte vänta till halv2 efter det :/ Så det blev att åka hem, äta, kolla på Jersey shore och sen sova :)
Underbara människor !

Idag har jag städat, spelat lite, skickat bilder till framkallning och sen bara legat i soffan i detta skitväder !
Längtar tills jag får bilderna så jag kan sätta in dom i fotoböckerna :) Älskar att sitta och kolla i dom och minnas tillbaka till just den sekunden och den dagen, underbart ! <3
Imorgon händer det nog inte så mycket tror jag inte, ingen aning faktiskt . Kanske pyssla klart tavlan ? Är nog en bra idé faktikst ! Känner mej så dum att jag inte har gjort klart den än :/ Men jag orkar inte så mycket efter skolan, rätt jävla död .

I veckan blir det väl baka skolan skulle jag tro, mattepluggande blir det med :/ Måste bli klar snart ! Helvete vilken tid det tar med allt :(

Smell you later

- Magkatarr for the win !

Eller ?
Njaa, magkatarr är riktigt jävla störande . Dessa jävla kramper jag får i tid och otid är förjävliga ! Vaknade inatt för jag hade så jävla ont :/ Kunde inte riktigt somna om sen .
Ska fixa tabletter imorgon så det lugnar ner sej lite, förhoppningsvid iaf ! Tabletterna jag hade är slut :/ Fast jag hade bara 2 kvar så det är väl inte allt för konstigt .
Nu vet jag ju varför jag får ont i magen iaf ! Blir att sköta sej med maten, försöka sluta att stressa, jaa försöka sköta min hälsa lite bättre kanske ! Så mycket kaffe är väl inte så jätte bra men ingen vill träffa mej när jag inte har fått i mej kaffe, det vet redan vissa människor om ;P

Idag var jag bara i skolan, först matteB i 3½ timme, sen tog jag faktiskt bort engelskaB för det blir riktigt mycket faktiskt :/ mindre bra ! Sen vart det svenskaB, kollade på andra delen av filmen, den här gången var den faktiskt lite roligare :P Efter filmen när vi va ute och röka så kom allt fantasin igång ! Jösses, vad är detta för människor jag går i skolan med ?! xD Jag skrattar så mycket ibland att jag får ont i kinderna, det är fan inte illa !
När jag kom hem så åt jag lite mat och sen vandra jag ner till min nalle och krama den lite ;) Mysigt som helvete faktiskt ! Saknat honom idag, vart så sjukt trött som vanligt :/ Men det gick faktiskt rätt bra på matten iaf, för ovanlighetens skull :D
Sen bar det upp ur sängen och vidare till tven :P Kolla det sista på handbollen och sen bytte man kanal till 5an och kollade på Once upon a time ! :D Älskar denna serie, så mycket fantasi och sagor :) Det är verkligen en av de bästa serier jag sett och det har bara visat 2 avsnitt, men jag har verkligen fallit för detta :)

I helgen blir det att städa nere i min källare och plugga lite matte så jag kan börja på ett nytt kapitel nästa vecka för det fick jag ju inte göra idag ! Helvete då ;P Har suttit med kapitel 3 hur länge som helst :/ jävla x och y, vafan för massa bokstäver i ett mattetal ?!



Smell you later

- Nu ska det bort !

Joo, nu ska 12 kg bort från min kropp ! Räknade ut min bmi och det va inte alls trevligt att se :/
Känner mej så groteskt äcklig, finns inte en dag som jag känner mej nöjd med mej själv, jag undviker att kolla i speglar och fönster, hatar att duscha för jag ser mej själv naken då och ser allt jävla äckelfläsk .
Måste verkligen göra något åt detta så det blir att äta bättre och försöka hinna med att gå på promenader iaf, tycker det är pinsamt att gå på gymmet :/
Detta kanske gör så mitt självförtroende blir bättre, tveksamt, men kanske !

Idag var det väl en vanlig dag, hände inte så mycket . Börja kolla på filmen vi ska göra en analys på och jag har då sagt till min lärare att hon får göra en filmanalys på bilar 2 bara för vi måste göra en analys :P Tror inte att hon kommer göra det men iaf ! Blir att kolla på andra delen imorgon eftermiddag, eh ingen bra tid alls ! Är ju trött hela tiden så jag sitter bara och gäspar xD Men aja, blir nog bra, kanske .
Imorgon blir det matte i 3½ timme på förmiddagen, debatt på engelskaB och sen film . Jag hatar torsdagar ! Vill verkligen inte ha debatt på engelskan xD Pinsamt att prata engelska inför folk jag inte känner :P

Vet inte vad som händer i helgen, får väl se vad som händer !

Smell you later


- Förvirrade känslor

Hm, har börjat fundera på vart detta kan leda . Vet inte om jag har samma känslor som jag hade för några år sen, känns inte likadant riktigt .
Varje gång jag träffar honom så börjar dessa tankar snurra runt i huvudet, om jag vill vara med honom eller om jag slösar bort hans tid ?

- Jag har roligt med honom
- Han är snäll
- Bryr sej om mej
- Han ser direkt på mej om det är något fel
- Behöver aldrig frysa för han är så varm hela tiden
- Vågar säga till mej på skarpen om jag gör något fel
- Han verkar tycka om mej för den jag är

Jag var kär i denna person i ca 5-6 år, men vet inte om jag har kvar dessa känslor . Det känns inte så längre, vet inte vad som har hänt . Om det är så att jag är ointresserad av att träffa någon nu eller om dom känslorna har försvunnit helt ?
Men när jag träffar honom så har jag den där lilla "tycka om" känslan, så jag har inget imot att kramas och pussas lite med honom .
Inget är som det va förut, alla och allt förändras antar jag . Ingen aning om hur jag ska göra ?

Smell you later

- Klantig är man !

Idag hade ju jag tänkt att jag skulle göra klart matteuppgifterna för att lämna in dom i veckan, efter jag hade gjort den ena och skulle ta fram den andra så hitta jag den inte i väskan, självklart har jag glömt den hemma nu när jag väl kan koncentrera mig utan massa oljud runt omkring mej ! Så klantigt !
Får väl lägga den i väskan när jag kommer hem och så får jag vandra hit någon dag i veckan för att göra den och sen lämna in den :P Aja, det fixar sej nog !

Hade muppen här inatt :) Får inte sova här om jag är ensam, inte så konstigt när det är så mycket skit här i skara :/ Inbrott, bomber, kannibaler och massa annat .
Gick och la oss runt 2 tror jag, tog inte lång stund innan jag somnade :P Va hur jävla trött som helst ! Länge sen jag sov en hel natt med honom, han brukar snarka och så är han riktigt jävla varm så jag hade inte så mycket täcke på mej inatt :P Han drog vid 10, så då gjorde jag frukost och sen så satte jag mej och pluggade .
Nu sitter jag här och dricker kaffe, ska väl snart dra hem för att duscha och sådant . Jag hatar att duscha, det är så tråkigt och det tar sån jävla tid ! Men jaa, måste ju duscha för att inte se ut som ett skabb, eller inte mer än vanligt då ! Mjoo, självförtroendet är nere på botten igen :/

HA ! Kom nyss på att vi har 2 hundar hemma :P mammas mosters hund är hemma hos oss med, hon ska stanna en vecka så det kommer va fullt hus hela veckan :/ Jobbigare än vanligt alltså !

Tjockisen va lite gosig igår kväll :) Men jääävlar va hon fäller ! :O
Från svarta byxor till gråa :P Har fortfarande massa katthår på mej


Smell you later

- Utmattad

Jag är så trött hela tiden, ingen aning om varför för jag sover på natten men är aldrig utvilad när jag vaknar . Går runt och gäspar hela dagarna och efter ett tag blir jag ju irreterad så jag är inte världens trevligaste person, man retar mej på egen risk då faktiskt . Finns ju en risk att man får en smäll på käften om man säger fel sak och jag är inte rädd för att bli utkastad om jag slår någon, bryr mej inte ens .

Just nu är min mor och far i "stan" och letar efter hennes plånbok, jobbigt att mitt kort ligger där i för hon köpte öl till mej igår :/ Om dom inte hittar den så måste jag spärra mitt kort och hoppas på det bästa helt enkelt !
Sitter och är lite små nervös för detta, inte kul så här tidigt på morgonen .
Frågade Samuel i torsdags om han trodde att jag skulle bli klar med matteB denna terminen och jaa :) Om jag fortsätter som jag gör nu så är jag klar vid påsk ! Jaa, det är sånt jag blir glad över :P Människor har frågat mej varför jag har 6 timmar matte i veckan och varför jag pluggar hemma, joo för att jag ska bli klar så fort som möjligt och så måste jag läsa matteC :) Idag ska jag till katten sen så det blir att sitta där och plugga faktsikt . Men iaf, tror inte någon är intresserad av hur mycket jag pluggar ! Måste förbereda mej för en debatt på torsdag med, på engelska :/ Jävla engelskaB ! Ska göra en filmanalys med på svenskan, börjar att kolla på filmen på onsdag tror jag att det va ! Haha vi satt och gjorde en analys på lejonkungen xD Blev jätte bra ;P

Igår skulle jag egentligen dratt till Axvall på kvällen för det va pokerkväll, men så hände det en grej och jag deppa ihop helt så jag stannade i soffan under täcket hela kvällen . Kanske va lite tur med efter jag prata med jacob på msn, kunde blivit en käftsmäll eller 2, inte på jacob asså !

Så jävla bäst ! <3


Smell you later

- DumleCravings !

Jag har cravings efter dumle ! Riktigt irreterande faktiskt :/ Orkar inte gå ut till Coop för jag är trött och har precis tagit mina sömntabletter . Velat ha dumle halva jävla dagen ! Så störande . . .

Idag hade jag min första svenskaB lektion, hon satt och prata i 1 timme och 20 minuter :P Vi ska prata om film och sånt från 1800-talet :P Det kanske är intressant, ingen aning .
Det blev att kolla på film på Globalen och sen hade jag 2½ timme matteB, gick bra först men sen så somna jag nästan xD Hängde nästan på bordet och såg i kors så det sved i ögonen !
Sen bar det hem och åt mat för att sen ligga i soffan nån timme och sen duscha jag :) Pluggade lite matte efter det för jag och Splinter ska gå igenom en ny sak imorgon med Samuel och nu ligger jag i soffan och försöker bli lite varm för det är svinkallt här ! :(

GE MEJ !


Smell you later


- Aj ont !

Varje gång jag äter så får jag ont i magen :/ Fattar inte varför, spelar ingen roll va jag äter eller hur mycket jag äter . Det börjar bli riktigt jobbigt, kanske är dags att kolla upp det ?

Skulle ju haft redovisning idag men det va många som hade smsat Titti igår och sagt att dom inte ville göra det för det är så många nya, så jaa :P Så vi började prata om självkänsla och sådant :) Rätt intressant faktiskt, fick svara på några frågor om oss själva och sen lämna in men behövde inte skriva namn eller något sånt, tack och lov för det ! Annars hade jag nog blivit utslängd xD
Hände inte så mycket mer idag faktiskt, har skrattat otroligt mycket bara :P Hade ont i kinderna och magen ett tag faktiskt ! Jävla kommentarer vissa människor säger xD Jösses
Efter skolan handla jag och sen gick jag till tjockiskatten och åt lite :) Satt där en stund sen drog jag hem och sov nån timme :P Trött som fan ! Kan ju bero på att jag satt uppe till kl4 och drack inatt, va liiite bakis imorses faktiskt, inte bra !
Åt lite mat för en stund sen, det blev lax, tomat och gurka i tortillabröd :) Även fast fisk inte är det bästa jag vet så va det faktiskt helt okej :P Lax är det enda fisken jag äter, den ska va marinerad i sweet and chili och va grillad :) Fint det ! Och självklart ska det va vitlöksdressing på det med xD Älskar vitlök ! <3

På fredag blir det en sväng till Axvall för poker kväll :) Kan nog bli rätt nice tror jag ! Får väl se :)
Lördagen spenderar jag troligtvis hos katten :P Får väl hoppas på lite sällskap annars får jag inte sova där för det har vart så många inbrott :/ Men jag är faktiskt där än här hemma, så lugnt och skönt .
Och jag vill kramas lite faktiskt ;)

Kärlek till vitlök ! <3


Smell you later

- Möhö !

Första dagen i skolan efter 2½ vecka är avklarad :) Gjorde inte så mycket mer än skrattade, tjöta och la schema :P Rätt soft faktiskt ! Va nice att träffa lite folk med :)
Vi har 8 st nya i klassen, om alla hade vart där idag så hade vi inte fått plats i klassrummet xD Kan ju bli lite jobbigt faktiskt :P Får sitta i knä på varandra och mysa lite ;)
Har ungefär samma schema som förra året, lite ändringar :P 6 timmars matte i veckan och bara en lektion på måndagen från 13.10 till 14.10, jösses va ovärt ! Får ju gratis kaffe på måndagar iaf ;)
Nu ligger jag i soffan och försöker bli lite varm och försöker undvika att somna :P Riktigt jävla trött faktiskt även fast jag sov hela natten, otroligt nog så funkade mina sömntabletter :) Dock va det väldigt kallt att sova ensam :( Inte kul alls ! Hoppas att jag får lite värme i helgen :]

Imorgon är det redovisning för vi hann inte med det innan lovet, så jaa jag är väl lite nervös faktiskt ! Ska prata om alkoholens påverkan i kroppen :P Lite konstigt att jag ska prata om hur skadligt alkohol är för jag dricker ju då rätt mycket xD
Annars tror jag inte något speciellt händer i veckan, ingen aning faktiskt !

Smell you later

- Ensamt det blev

Är hemma just nu bara för att jag börjar skolan imorgon så jag drar dit imorgon igen :P Kommer ju dock bli rätt ensamt då Muppen jobbar på veckorna i Skövde :/ Så då blir det bara jag och tjockiskatten
Som vanligt gick vi och la oss rätt sent inatt, jag va rätt trött men sen när han börja prata med mej så spåra det ut totalt, båda blev rejält övertrötta och fjanta runt som fan :P Dock blev han lite grinig på mej efter någon timme för han va rätt trött, jag somna efter ett tag med . Men självklart drömde jag som fan ! Allt från snusk till verklighet :S va rätt frustrerad imorses faktiskt xD men jaa, sånt händer !
Vi gick upp vid 11, gjorde inget speciellt, jag drack kaffe och så satt vi bara och kolla tv . Vet inte riktigt när han åkte hem men då vart det lite ensamt faktiskt :/ Hade ingen att krama på ;P
Jag drog hem halv2 efter ett oväntat besök av mina föräldrar :P Dom åkte förbi först för att se att han hade åkt för dom ville inte störa . Så det va bara att backa ihop allt och städa lite :) Nej, kan inte påstå att jag har saknat att va hemma, så mycket lugnare och skönare hos katten faktiskt :P men jag va rätt trött när jag kom hem så jag gick och la mej, trodde inte jag skulle sakna att ha någon mer i sängen som nästan knuffar ut mej ur sängen och är så otroligt varm, men joo ! Jösses va tomt och kallt det va :/ Inte kul alls ! :(
Får väl hoppas att jag träffar honom lite i helgen iaf :)

Allt är väl i stort sett fixat inför morgondagen, första skoldagen efter jullovet . Blir väl att lägga schema och lyssna på massa information för 3 gången :P

Smell you later

- Mys med katt och mupp

Igår kväll så kom muppen till Skara igen :P Fast nu sitter jag ju hos min fasters katt så han fick krångla sej hit istället ;P Inte ens katten blev rädd när han kom hit, ett mirakel !
Gjorde inte allt för mycket, kolla på tv bara och snacka skit, det vanliga typ . Alltid trevligt med lite sällskap som inte är hårigt och fäller som fan ;P
Satt väl uppe till 2-halv3 nåt sånt, sen bar det upp till sängen för att få några timmars sömn ! Men det gick inte så bra, va hur jävla trött som helst men kunde inte somna iaf :/ Även fast jag blev kliad på ryggen !
Har väl sovit 3-4 timmar inatt, men det är faktiskt inget ovanligt längre . Lite ovan vid att en katt går runt på golvet med så jag fatta inte först va det va som lät xD Så va det någon som ringde kl6 på morgonen ! VAFAN ?!
Vi gjorde inte så mycket denna morgonen, jag tvinga upp honom ur sängen som vanligt :P han drog för en stund sen så jag sitter bara här och glor på tv :P

Btw, jag kanske kommer flytta till Skövde om allt flyter på som det ska ;P

Vet inte om jag ska stanna här ikväll med eller om jag ska dra till Axvall en sväng, får väl se om någon vill ha dit mej först ! Rätt soft att sitta här faktiskt, lugnt och skönt :)

Tjockiskatten


Smell you later

- Godmorgon

Va ett tag sen jag vakna såhär tidigt :O Även fast jag gick och la mej vid kl6 :P Blir så ibland när man har besök ! Men jaa, så är det ;P
Herr mupp kom hit igår för jag hade tråkigt och ville supa, men han är tråkig och en dålig öldrickare xD Bara för han skulle köra idag eller nåt, jag lyssna inte på va han sa :P
Kolla på film och grejer bara, det vanliga, typ :P Rätt jobbigt att sova med honom för han är så otroligt varm ! Och så ligger han inte alltid still så det va ju lite störande men jag somnade efter en stund :)
Just nu ligger han och sover så jag ska väl väcka honom snart ;P Jag blir lätt uttråkad så han får faktiskt ta och gå upp snart tycker jag !
Hm, det blev lite som när vi umgicks förut . Knasigt faktiskt, men vill jag det då ?

Vet inte riktigt va som händer senare idag, ska väl till Jacob sen ikväll tror jag, får väl se om jag orkar först . Lär ju ligga i en matkoma sen för vi ska äta kalv :D Mumma !
Och min lilla diet går bra :) Dock så fuskar min mor rätt mycket ;P Illa ! Men det blir nog bra iaf :) Får göra så hon skärper sej lite ! Vill man va fin får man lida pin, i detta fallet att inte äta något man älskar, just det, potatis xD

Man behöver inte äta barnmat för att gå ner i vikt .

Smell you later

- Jååmenvesst !

Imorgon börjar jag med att bara äta sallad till allt igen för att gå ner i vikt :P Gjort det en gång innan och det funkade faktiskt :) Så mer frukt, sallad och fiber !
Mor min skulle också börja med detta :) Hon fuskade förra gången ;P Dock äter ju inte jag kokta grönsaker och sånt utan bara vanlig grönsallad, tomat och gurka (jag vet, tomat är en frukt) så det blir ju väldigt enformigt men såhär får det bli ! Nu är jag trött på att verkligen vägra att shoppa kläder och sånt för det finns inget som passar och sånt !

Legat och hostat i soffan några dagarna nu :/ Feber har jag med . Detta är väl inte det roligaste den sista veckan på lovet men det är bara att gilla läget antar jag .
Fick en liten pysselbeställning igår :) Ett par körsbärsörhängen, detta kommer ju troligtvis bli en utmaning men vem gillar inte det ? ;) Så detta ska jag väl sätta mej med en dag, blev klar med Lill-Britts ring igår så imorgon blir det att sätta sej med spöket labans föräldrar så den blir klar :)
Annars har det inte hänt så mycket sen nyår, har knappt vart ute faktiskt :/ va på slöjddetaljer en sväng

Längtar faktiskt lite till skolan så jag har något att göra på dagarna, riktigt segt att vakna och inte veta vad man ska göra :/ Får väl dra iväg till Axvall någon dag för att kolla på Aladdin med Jacob :P
Joo, vi kollar för det mesta på film :P Har inte mycket att säga till varandra längre xD

Smell you later

- 2012

Igår jag i Axvall med Emelie, Jacob, Andre, Lasse och Orson :) Hade riktigt trevligt även fast jag är sjuk och va otroligt trött !
Va tvungen att pyssla ihop en liten ask så jag kunde lägga Lasses armband där i ;P Han blev nöjd iaf !
Dom spela biljard, lite som ett ölspel blev det :P Och när Emelie fråga vem som ville bli full så pekade alla på mej xD Jag har aldrig spelat biljard vafan ! Så jaa, jag förlorade :P Dom fick ju skratta lite åt mej iaf xD
Blev lite fyverkerier och jaa, självklart nyårspussen/arna xD
Jag åkte hem vid halv2, trött och hungrig som vanligt ! Mamma mötte mej vid busstationen och så vandra vi hem, dock så halkade jag :/ Så har ett skrapsår på knät, det blir alltid blåmärken eller sår efter jag har druckit :/ Men aja, det fixar sej !

Hade riktigt trevligt :) Länge sen jag hade en sån bra nyår faktiskt !
Det brukar bli bra när man är med folk man gillar och tar det lugnt med alkoholen ;P


Smell you later

RSS 2.0