- Blööh

Just nu ligger jag i soffan med feber, ont i halsen och hosta, långt ifrån trevligt men det va faktiskt väntat ! Blir alltid sjuk i början av terminen för då börjar det nya människor som har andra baskilusker som jag inte är van vid och ibland inte vill ha i min närhet . Får väl se när detta försvinner men det borde va borta snart men det blir att vara hemma imorgon också, bättre att va hemma en dag extra än att gå dit för tidigt och sen bli ännu sjukare . 
Har då inte gjort något alls idag, vandrat mellan soffan och sängen, försökt sova lite bara, glott på tv och vart nere hos mina föräldrar lite på kvällen för att jag inte orka fixa kaffe :P Hjälpt Evelina med matten också, är mattelärare på distans nu också ;P Gjorde 2 uppgifter, tog kort på dem och skicka till henne :) Hon är faktiskt min bästa elev av dom 2 jag har, för det är bara hon som pluggar hemma ;P 
 
Imorgon blir det att handla lite, behöver mat och sånt och sen liiiite pyssel ;P Måste ha något att göra på helgen faktiskt ! Händer inte mycket i mitt lilla hem på helgen, blir mest film och pyssel :) 
Har vart rätt dålig på att visa upp mitt pyssel här, men om det är något som är intresserad av att se det lilla jag gör på fritiden så finns jag på instagram: BeritSilfver
 
När vissa människor försvinner ur ens liv får man en känsla av tomhet, men när dom kommer tillbaka får man en liten känsla av lycka . 
 
Smell you later

- Helgen går för fort !

Jag gör nästan aldrig något på mina helger, sitter mest hemma och glor, vilket jag inte har något imot för det väljer jag helt själv ! Men helgen försvinner lika fort iaf och det hatar jag, behöver mer tid att ta det lugnt och slippa dessa jobbiga människor i skolan men ikke ! Aja, det är ju snart lov så ska väl inte klaga allt för mycket ;P 
 
Annars händer det inte så mycket, försöker få ihop en uppsats till engelskaB och några diskusionsfrågor till historian, det går inte så jättebra för när jag väl får använda min barnsliga fantasi så försvinner den direkt ! Det är fan inte bra, så får väl se om jag kommer lämna in något eller om det kommer gå helt åt helvete . På engelskan skriver jag om varför vuxna människor inte ska förlora sin fantasi och sitt barnsliga beetende bara för man växer upp, utan att man ska behålla den för det gör vardagen roligare . Utan min barnsliga personlighet och fantasi så hade jag nog vart extremt uttråkad, mer än vanligt ! Men jag hoppas att det kommer fixa sej, ska lämna in veckan innan lovet, så det kommer nog bli bra ! 
 
Är inte mycket som händer på fritiden heller, pysslar bara lite, pluggar och städar . Inte mycket action här inte ! Men det gör inte mej något, gillar när det är lugnt och skönt :) 
 
Smell you later

- Det går framåt iaf !

Blev ju lite bitter i december då min samhällsbehörighet inte va med på pappret men så pratade jag med läraren och det var bara en miss, så hon skulle fixa en nytt papper till mej i veckan :) Så jaa, jag har alla kärnämnen klara och det känns förjävla gött kan jag säga ! Nu känns det inte värdelöst att gå i skolan, nu känns det som om jag verkligen gör något för att kunna komma någonstanns inte bara är det för att jag måste . Har även en 3:a i omdöme :) Trodde jag aldrig ! Så den ska jag försöka behålla till december i år ! Ska även försöka prata mer på lektioner men om jag inte har något vettigt att säga så säger inte jag något och så tänker jag för mycket så när jag har tänkt klart så har dom börjat prata om annat xD Aja, får försöka ändra på detta ! 
Det enda jag behöver för att komma in på högskolan nu är behörighet i engelskaB, den började jag på i torsdags och ska skriva en uppsats om något, vet inte vad än ! HJÄLP ?! 
 
Joo jag vet, jag skriver mycket om skolan och sånt men det är där jag är 80% av min vakna tid på vardagarna, mitt liv består nästan bara utav skola just nu . På helgen gör jag nästan inget, är oftast för trött eller antimänniskor så jag stannar bara hemma med några öl och kollar på film . Inget intressant direkt så folk får stå ut med att jag skriver om skolan och sånt för det är mitt liv just nu och kommer vara det till årets slut . 
 
Smell you later
 
 

- Hm, så mycket att tänka på !

Just nu sitter jag och tänker på "Fat and back", handlar om en personligtränare som ska bli tjock på 6 månader och sen träna så han bli vältränad igen endast för att se hur sina kunder mår . Vilket jag tycker är en bra idé, men ändå inte, kroppen kan ju knappast må bra om man ska gå upp i vikt så fort på kort tid . 
Men iaf, då började jag tänka lite, jag har kämpat att gå ner i vikt i flera år, från att ha ätstörning till att motionera och äta ordentligt men jag har alltid gått upp i vikt sen när jag väl har slutat och det stör mej som fan . Har tänkt på detta länge men inte haft någon motivation alls innan men nu måste jag verkligen ta tag i detta för att få ett bättre självförtroende för det existerar knappt . Så det är dags att börja äta bättre och röra på sej mer, dock har jag inte riktigt råd att gå på gym eller något sånt så det får bli promenader och sånt isåfall, det är gratis ! Men det är inte alltid jag orkar göra något sånt efter en dag i skolan så vi får se hur det går ! Ska iaf äta bättre, känner att min kropp förtjänar det mellan all rökning, kaffe och öl . 
Och nu är inte detta något dumt jävla nyårslöfte, behöver göra detta för mej själv för att jag ska må bättre fysiskt och psykiskt vilket jag kommer ihåg att jag gjorde när jag motionerade och åt bättre . Förstår faktiskt inte varför jag slutade men ibland är man väl lite korkad ! 
Enligt mej är det bästa om man mår bra både psykiskt och fysiskt, trvis man med sej själv så tycker jag inte det ska va något problem om det inte skadar sin hälsa . 
 
Idag va det första dagen i skolan på några veckor, gick väl bra, behövde inte fixa något schema för jag har redan lyssnat på den informationen flera gånger ! Blir väl att fixa det imorgon hoppas jag annars blir det lite jobbigt i veckan då jag inte har något schema ! 
Prata inte dirket med någon som va ny, kände faktiskt inte för det om jag ska va ärlig, nya människor gör mej nervös och obekväm, så är det . 
Får väl se hur veckan ser ut sen, kommer nog bli bra, hoppas jag ! 
 
Smell you later 

- Jaa, jävlar

Detta lovet började lugnt, hade verkligen sett fram imot att få vara ledig och slippa gå till skolan, slippa alla jobbiga människor och allt sånt trevligt, hade inga direkt jobbiga funderingar (förutom på pengar som alltid), men så en solig morgon så kom det en explosion av 1 miljon olika tankar och funderingar och detta var pga en liten människa, hur kan en människa göra så jag tänker mer än va jag har gjort på flera månader ?! Helt sjukt . 
 
Nu på måndag är det dags att börja skolan efter några veckors ledighet, nej jag längtar inte tillbaka . Första lovet som jag inte har längtat tillbaka för nu finns det inte mycket där som jag saknar, sorligt men sant . Men får påminna mej själv om att det bara är 1 år kvar, ett litet år kvar tills jag äntligen har en gymnasiekompetens och inte behöver förklara mej för folk längre om varför jag går på folkhögskola ! Och ingen kan se ner på mej längre för att nu har jag iaf en liten utbildning ! Dock är det samtidigt sjukt läskigt, det blir ett ännu större steg att börja på högskola vilket gör mej panikslagen så det skriker om det ! Om jag nu inte skulle komma in på högskola så går jag nog under, har verkligen ingen reservplan alls och då blir det vääääldigt jobbigt när jag inte bor hemma längre . Men men, nu är det ett tag kvar dit så behöver egentligen inte oroa mej än . 
 
På nyår så kom lille Jacob hit, eller på söndagkväll men iaf, vi gick till Louise och Jon på nyårsafton och fick god mat och mycket trevligt sällskap må jag säga ! Det va en lugn och skön nyår, precis så jag vill ha det, lugnt och skönt ! :) 
Dock så satt jag och gäspa så mycket det sista så det började rinna i ögonen och va lite rädd för att jag skulle somna och slå i huvudet i bordet xD men jag klara mej utan det och somna väldigt snabbt i min säng när vi väl hade gått hem :) 
 
Smell you later 

RSS 2.0