- Mehe :)

Igår kom herr J och hämtade mej för jag hittade inte det andra busskortet :) Har ett kommunkort och ett rabattkort och självklart hittar jag inte rabattkortet när jag väl behöver det ! Men då va han så snäll så han hämtade mej :) Lite söt är han allt ibland !
Gjorde inget speciellt igår kväll, kollade film och pratade lite . Gick och la oss vid 2 ungefär, nu är det ju så att jag brukar gå och lägga mej vid 11 varje dag :P Så jaa, jag va helt död xD Men det är svårt att sova med någon som snarkar och putter ut rumpan så jag nästan trillar ur sängen ! Lite sömn fick jag iaf och sen fick han fixa kaffe till mej på morgonen :D Jag är lat och det är tråkigt att fixa kaffe :P

När jag kom hem så åt jag lite och sen sov jag en stund :P Va rätt trött efter en jobbig natt . Åt nyss lite mat, grillspett, pommes och vitlöksbröd, rätt gott faktiskt .
Händer nog inget speciellt idag mer än att jag ska pyssla ihop en tavla och sen sova :P Blir nog en tidig kväll ! Tror inte att det händer något idag iaf, ingen har sagt nåt och jag har inte frågat .

Vet inte vad jag ska göra på valborg, blir att åka dit mina öl är ;P Eller hämta dom om dom ska göra något annat . Får väl se va som händer :)
Blir ju bara 3 dagar av skola i veckan och det är HELT OKEJ för mej ! Rätt jävla skönt faktiskt :)

Smell you later

- Minilov :)

Riktigt skönt att va ledig lite längre :) Kommer tillbaka till skolan på onsdag !
Så igår blev det öl med Jacob, idag åker jag till Skövde och kommer hem imorgon, tror jag iaf, beror väl på :P och sen ska jag väl bara ta det lugnt, dricka öl och må förjävla gött helt enkelt :)

Rätt värdelöst att va i skolan i veckan :P Men jaa, blev klar med ett kapitel i matten och nu har jag bara 1 kapitel kvar att göra sen är jag klar med matteC :) Visst är jag lite duktig ? ;)
Blir väl att börja med matteD nästa termin eller så skiter jag i matten nu när jag har nått mitt mål, hm . Och så har jag bestämt att jag stannar bara en termin till på skolan så vet inte om jag hinner med matteD, motivationen är helt borta också så får väl se . Måste prata med Samuel om företagsekonomi A och se om jag kan klara det på en termin, är rätt osäker faktiskt :/ Får väl se .

Vet inte riktigt vad som händer mer dessa lediga dagar, det är ju valborg på måndag och jag vet inte riktigt vad som händer . Öl ska jag dricka iaf och dom står hos Jacob så det blir väl att åka dit .

Måste köpa kaffe och duscha idag, ska ta med kaffet till Skövde så jag överlever och herr J inte har en besökare som är sjukt grinig för hon inte har fått något kaffe ;P

Smell you later


- En månad kvar imorgon

Imorgon är det en månad kvar tills det är skolavslutning, dagen då man ska säga hejdå till alla vänner och bekanta, dagen då jag kommer bli uttorkad för jag kommer gråta, för det är den dagen då jag blir ensam och inte vet när jag får träffa alla mina nära vänner igen, eller om jag någonsin kommer få göra det .

Dessa 2 dagar i skolan har vart roliga, tråkiga, övertrötta, irreterande, fantasifulla jaa, lite blandande känslor helt enkelt . Har suttit och hjälpt en Jacob som är 23 år trotsen och har vart lite envis och anti mot filmanalysen han ska göra . Men idag gick det rätt bra iaf :) Imorgon blir det att plugga matte och även på torsdag också .
Lite jobbigt med hemmavecka när jag inte ligger efter i något ämne och jag inte har vart intresserad av någon annan aktivitet :/ Men jag har haft rätt kul endå :)
Får se va morgondagen erbjuder !

I helgen blir det nog en sväng till Skövde, blev faktiskt riktigt förvånad när jag fick förfrågan att komma dit en sväng men jaa, blev rätt glad med :)
Sen på måndag är det ju valborg och då ska det drickas ! Ska väl även drickas lite innan det för jag ska få mej ett flak öl :D HAPPY HIPPO FACE ! Fast får se när det blir ;P

Smell you later

- Meow meow

Igår åkte jag till Jacob en sväng för att ha lite och göra :) Kolla på how I meet your mother, south park och drack öl :) Efter en stund så kom Micke och sen Louise :D
Hade väldigt trevligt faktiskt även fast jag va sjukt trött för jag vakna kl 7 på morgonen och sov inget på dagen :P Fick skjuts hem av Micke, det va snällt :) Det blev lite mat och sen sova !

Vakna vid 8-9 idag, gick upp, drack kaffe och lite sånt . Har inte gjort så mycket idag faktiskt :P Har vart så jävla trött ! Kollat tv bara typ, mycket roande söndag !
Fick pizza till mat idag :) Dock va det inte så gott som jag hoppades på :/ Men aja, lite gott va det iaf och sen gick jag och la mej en stund, somna som en stock höhö
Nu ligger jag i soffan och lär ligga här tills jag ska vandra till sängen ;P Fortfarande sjukt trött så det blir en lugn kväll, ska väl förbereda lite inför morgon dagen, kolla så jag får med mej allt och så för jag är bäst på att glömma saker ! Helvete xD

Har bestämt mej att jag ska sluta äta godis, skräpmat och sånt, inge mer cola eller nåt sånt . Ska fortsätta dricka kaffe men i mindre mängder och bara öl på helgen . Även fast vissa saker kommer bli svårt så måste jag göra detta, finns ju en liten chans att magen blir bättre och då är det värt det :) Har klarat av det en gång innan så kan fan klara av det denna gången med ;)
Idag va det sista dagen min mage får i sej sånt !



Smell you later

- Byta vanor kanske ?

Igår efter skolan så åkte jag till bästa Louise :D Kollade film och snackade skit, riktigt roligt ! Skrattade som fan, länge sen jag skrattade så mycket :) Det måste göras om ! Hon är så jävla awesome !

Idag blev det 3½ timmes matteC och 15 minuters svenskaB :P Hon skulle iväg på utvecklingssamtal så det blev en mycket kort lektion :P Gjorde inte mej något, gött som fan att komma hem tidigt ! Fick även åka bilen och det va inte helt fel det heller :) Jacob är en snäll pojke han ^^ När jag kom hem blev det lite mat och sen blev det sängen för jag va sjukligt jävla trött :/ Drömde en misshandel dröm, nej det va inte jag som blev misshandlad utan det va jag som misshandlade en person xD Hm, lite nedtryckt ilska tro ? ;)
Vet inte vad som händer i helgen, en sväng till Axvall kanske ? Dricka lite, spela lite, kolla på film kanske :) Tycker om att sitta där och träffa dessa människor som jag även kallar vänner :) Får passa på när dom väl är här i bonneland fortfarande !
Nästa vecka är det hemmavecka för min del och då ska jag och herr Jacob plugga matteC och svenskaB, han ska få en Captain Morgan om han blir klar med matteC innan terminen är slut ;) Hm, får väl se om det funkar ! Men svenskan ska vi allt bli klara med ! Filmanalysgrejen, jag är redan klar men lille Jacob behöver börja med den och jag kan fortsätta med pappret vi fick med massa ord jag aldrig hört xD

Jag har fått tillbaka min underbara magkatarr igen :/ Detta beror troligtvis på stress, depritionen, kaffet och ciggen . Det är då man funderar på om man ska byta lite vanor faktsikt även fast jag älskar mitt kaffe och mina cigg, men det är troligtvis värt att korta ner på det iaf . Fast jag dricker inte lika mycket kaffe längre och jag röker inte lika mycket hemma längre heller, rökningen är värre i skolan :/ Där jag är superstressad .

Hm ? Va tycker folk ?


Smell you later

- Mepmep !

Jag klarade av redovisningen utan att få upp frukosten eller att svimma :) Blev godkänd faktiskt och det kändes underbart ! Men nee, jag vill inte redovisa mer iaf :P Hatar det fortfarande sjukt mycket xD

Annars hände det inte mycket idag, åt lite mat när jag kom hem bara och sen har jag degat i soffan :P
Har inget att plugga va jag vet så jag har verkligen inget att göra xD Mitt liv är rätt tråkigt men det funkar iaf, jag gillar ju då min soffa rätt mycket ;)
Skola resten av veckan och kanske blir ett besök i Axvall för att umgås lite med fröken Louise :) kan bli mysigt tror jag allt ! Härlig liten tös det :D

Ska väl försöka hitta på något roligt i helgen tänkte jag för helgen som va nu satt jag bara och plugga och det va inte så jävla roligt ! Fick ju lite besök i fredags och det va uppskattat men jaa, plugga är tråkigt ibland xD
Kanske skulle åka till Axvall och ta några öl ? Skulle va nice

Det va awesome att höra att du va lite stolt över mej, blev väldigt förvånad men glad :)

Smell you later


- Slappna av ? Hm, fattar inte

Nee, jag har sjukt svårt att slappna av och ta det lugnt när det gäller skolarbeten och grejer så det kommer bli hemskt imorgon när jag har redovisning om makten i regeringen . Har skrivit ner lite men jag vet inte om det räcker eller om jag ska skriva mer, eller om jag ska ta med alla punkerna i regeringsformen . Seriöst, jag har vart nervös för detta enda sen jag fick reda på att vi skulle redovisa . Jag vet att det är rätt töntigt att va så nervös för det men jag hatar verkligen att redovisa, tycker det är pinsamt och hatar när folk sitter och tittar på mej hela tiden när jag står framför alla i klassen och pratar om sånt här . Nee, verkligen inte min grej . 
Får väl se hur det går imorgon, måste gå ut snart och ta lite bilder och sånt även fast jag är väldigt otaggad för detta . 

Har träningsvärk i benen och det gör ont när jag andas, känns som det är ett tryck på lungorna när jag andas och det gör svinont :/ vet inte varför men det fixar sej nog . Hatar verkligen mina lungor, inte kul alls detta !
Annars så händer det inte så mycket idag, kommer lite folk sen för att fira min syster så det blir tårta och bullar :) Alltid lika gott ! Bullar iaf, får se om mor failar med tårtan lite mer än va hon har gjort ;P
Duscha har jag gjort så det behöver jag inte tänka på :) Riktigt gött !
Blir väl bara skolan i veckan va jag vet nu iaf, har inget planerat . Tänker inte plugga om jag inte behöver :) Så trött på att sitta och plugga hela tiden, gör det även fast jag inte behöver . Det är därför jag har kommit så långt i matten och redan pluggar matteC . Måste sluta stressa med det och låta det va . Har ju 1½ år kvar vafan !

Ne, dags att klä på sej lite kanske !

Smell you later

- Stress, ångest & gnäll

OBS !
Nu ska jag gnälla lite om hur jag mår och sån skit så om någon inte är intresserad eller tycker folk är för gnälliga så behöver ni inte läsa och sen kommentera något sen om hur gnällig jag är, en liten varning bara .

- Skolan
Jag är så sjukt stressad över skolan, speciellt över samhällsuppgifterna vi får i överflöd . Kan inte riktigt förstå hur man kan ge ut hur mycket uppgifter som helst och sen begära att allt ska va klart på en vecka eller så får man inte ens göra klart vissa saker . Blir så irreterad och stressad över allt detta . Har typ 3 saker som ska bli klara, ska ta 6 bilder på hur jag ser samhället, en redovisning om makten i regeringen och sen en grej som jag har glömt att lämna in . Så det blir att prata med henne imorgon, be om hennes mail så jag får maila över den sena inlämningen och säga att hon kanske inte får in alla 6 bilder . Det ska va bilder i en "stad" och sen på landsbyggden, men jag kan säkert fixa bilder i Skara men sen måste jag åka iväg och passa bussar och grejer för vi har då ingen bil . Får vandra runt lite i helgen antar jag, blir en plugghelg . Fan va kul

Har även tänkt på det med att jag måste plugga vidare sen om 1½ år till ekonom men jag vet inte vart och jag hittar ingen utbildning som är nära här även fast jag inte vill vara allt för nära Skara . Men hemma är alltid hemma och skulle va en trygghet om jag inte va allt för långt bort .

- Pengar
I sommar har jag då inge jobb och då har jag inga pengar därför så sparar jag pengar nu vilket inte är så jätteroligt men jag har helt glömt bort att ens söka jobb och är inte säker på att jag vill jobba heller vilket jag vet är lite konstigt men sommarlov vafan . Det kommer nog gå bra iaf, gjorde det förra året iaf och jag fyller år så får önska mej pengar och alkohol som vanligt .

Funderar på att fixa helgjobb nästa termin för att kunna flytta hemifrån men vet inte hur många som tar in helgjobbare här i området så det blir att kolla upp detta eller så får jag leva fattigt som fan och flytta helt enkelt . Om jag bara ger mej fan på att jag ska flytta och att det ska funka så kan det går eller så får jag hitta en inneboende, även fast det skulle vara mindre trevligt för jag gillar mitt privatliv när jag väl har ett .

- Herr Psykolog
Jaa, och till den där psykologen jag har som jag tydligen bara kan få akuttid hos vilket stör mej som fan, tror jag behöver gå tid minst 1 gång i månaden för att prata av mej om saker som händer runt omkring och få lite hjälp om hur jag ska hantera saker för jag gillar inte att prata med kompisar om allt för senast jag lekte för mycket psykolog fick jag gå till psykolog, det finns liksom en anledning till att jag inte säger hur jag mår på riktigt eller förklarar och utvecklar varför jag mår som jag gör vissa dagar .

Jag och min mor har även pratat om att göra en utredning på mej för efter 8 år så har jag fortfarande ingen diagnos vilket jag tycker är jävligt konstigt, då har jag slösat pengar och tid där för ingenting för jag känner inte att jag får ut något av det just nu heller ! Så det blir att prata med honom om att jag vill göra en utredning oavsett hur mycket tid det tar och hur mycket pengar det kostar för att få veta varför jag är som jag är ibland . Har ju inte ens blivit frågat om jag vill göra en utredning utan dom verkar nöja sej med att jag har depression, ångest och sömnproblem . Får ta ett ordentligt prat med honom om detta när jag har tid, får väl ringa på fredag isåfall .

Det va väl allt jag har att säga, eller det jag behövde skriva av mej just nu . Som sagt, ni som tycker att jag är gnällig och jobbig behövde inte läsa så inga dumma jävla kommentarer tack, ni fick ett val .

Smell you later


- Vad ska man skriva här egenligen ?!

Idag har det inte hänt allt för mycket, nästan inget alls faktiskt . Lite bättre humör :) Dock går och vart riktigt spänd från kl 1 för då spelade mina fina änglapojkar lite fotboll :) Men jag har självklart inte Canal+ så jag har fixat en app som säger till när det blir mål ;) Just so fucking awesome ! Men dommaren fuckade upp och vi förlorade 1-2 mot Norrköping :/ Men det är så fina pojker iaf ! <3

Va precis inne i duschen, redigt gött må jag säga ! Nu sitter jag och har allsång med mej själv och dricker öl :D Det är redigt jävla awesome faktiskt, alla borde testa detta :)
Händer inte mer mycket mer idag, ska platta håret och sen sova antar jag, skola imorgon :/ Ohjaa, jag är så otroligt taggad ! Fast ne, får ju träffa folk iaf :P Det är alltid lika trevligt !
I helgen ska jag spela Blur och dricka öl med Jacob har jag bestämmt :) Hoppas att det blir så iaf annars har inte jag något att göra xD

Denna människa vill jag se dansa i speedos :] Lyssna på bandet Fun. han sjunger i lite längre ner !





Smell you later

- Minnesförlust tack !

Har sovit sjukt dåligt dom senaste nätterna för jag tänker alldeles för mycket så en minnesförlust skulle va redigt nice så jag slapp alla tankar om saker som är onödigt att tänka på .
Tänker även på skiten hela dagarna, fattar inte varför när jag vet att jag borde sluta tänka på det :/

En dag kvar till skolan börjar vilket känns pissigt som fan när jag inte kan tänka klart längre så vi får se hur veckan blir . Skulle nog behöva prata lite om detta med vederbörande :/ Så jag får lite klara svar, eller inte ens säkert att jag får några vettiga svar, jaa vilka kap jag hittar !
Nästa lov är väl sommarlovet tror jag, vilket jag inte längtar till alls ! Vill ha mina vänner kvar :/ Jag är redan forever alone så det räcker tycker jag allt . Men om jag har pengar blir det nog att dra härifrån lite i sommar, lite Göteborg, kanske en sväng till Sandra jaa lite sådant för jag klarar fan inte av att va här ensam och övergiven :/ Supa jävel ska jag göra också såklart, oavsett om jag är ensam eller inte xD Bryr mej inte så mycket när det finns alkohol i bilden :)

Det är mycket jag kommer sakna med dessa människor, bara tanken gör mej ledsen nu . Tänk den dagen, 25 maj, på avslutning, hur jävla ledsen och nere jag kommer va :( Jag har träffat och lärt känna dom bästa människorna som finns och sen kommer dom bara försvinna, ingen kommer skrämma mej längre, inga underbara kramar, ingen som får mej att må bra längre . Alla bara försvinner .
Trodde inte att jag skulle få så bra vänner som dessa, jag börja skolan och tänkte mest på att jag skulle va "duktig", göra det jag skulle och fick jag några bekanta vänner så visst, men helvete va jag hade fel ! Även fast jag kanske mår skit så är det alltid någon utav dom som får mej att skratta och le, det är uppskattar jag otroligt mycket . Inte många som kan göra mej glad när jag är nere på 2 sec .
Imorgon blir det att skriva ut bilder och sätta in i ramar och sen åker det upp på väggen, behöver det jag tycker om mest nära och att jag kan se det varje dag när jag vaknar, det gör dagen bättre .

Smell you later

- Snart slut

Jaa, snart är lovet slut :/ Längtar inte tillbaka till skolan faktiskt . Riktigt skönt med lov även fast jag inte har gjort något vettigt alls :) Har inte sovit ut heller för jag kan tydligen inte sova längre än till 9 oavsett när jag gick och la mej, inte helt okej . Förkyld som fan har jag blivit med och det känns ju inte helt okej men va ska man göra när immunförsvaret är dåligt ? Har spelat tv-spel som fan dom senaste dagarna, va sjukt länge sen jag spelade så det va lika bra att passa på när jag ändå inte hade något att göra !
Har faktiskt inte träffat kompisar alls sen i söndags, känner ju ingen utanför skolan direkt så då blir det väl så antar jag . Aja, forever alone !

Har pratat med Sandra varje dag vilket gör mej mycket glad :) Underbart att ha någon man kan prata om allt med även fast hon är väldigt många mil bort !
Vet inte vad som händer mer idag eller i helgen, inget blir ju som man hoppas på iaf så varför ens anstränga sej ? Blir väl lite tv-spel och film kanske, får väl se .

Nästa vecka blir det en ledig måndag, ingen svenska på onsdag, temadag på torsdag, jaa fyfan vilken otroligt värd vecka ! Några riktiga lektioner blir det iaf, roande så otroligt roande .
Joo, jag är äckligt jävla bitter idag .

Smell you later



- Bullbak och kalas

Idag va det min systers födelsedag så min mor bakade rosa bullar, kladdkaketårta och chokladbollar :) Jag va mest i vägen som vanligt ! :D Sen när jag tröttna på det så gick jag ner och spelade tv-spel :) Har inte gjort det på flera månader så det va riktigt roligt fakiskt !
Sen på kvällen kom det massa folk, släkt och grannar, barn sprang runt och Sebastian efter :) Btw, min lille snutt har skaffat sej en liten flickvän ! Varje gång man säger hennes namn så sätter han sej vid koplet och vill gå ut på promenad med henne, så gulligt ! :) Min lille snutt börjar växa upp ;/ Snart hela 6 år
Kalaset gick bra iaf, va rätt lugnt även med små barn, mycket folk och Sebastian :) Nu har alla gått hem så jag sitter i min källare och tar det lugnt, eller jag försöker andas normalt och väntar på att det ska sluta göra ont när jag andas ! Hm, dags att kolla lungorna igen ?! Aja, skitsamma

Imorgon hoppas jag på lite besök av herr J :) Men får väl se, har inte pratat med honom sen i lördags så . Får väl se om han hör av sej imorgon ! Hoppas på det iaf

Skulle lägga ut bilder men det verkar inte vilja funka just nu :/ Så jaa, det får bli ett inlägg utan bilder helt enkelt ! Va inte så mycke att se iaf, en mjölig Sebastian, rosa bullar och chokladbollar ;P

Smell you later


- Hm, mycket tankar

När jag har tråkigt och inte kommer på något att göra så börjar jag tänka alldeles för mycket och det brukar aldrig sluta bra ! Det är riktigt irreterande och jag blir bara deprimerad :/

Fick träffa Sabina i söndags :D Helt underbart ! Det blev mycket skratt, prat ännu mer skratt och lite mer prat ;P Hade riktigt roligt iaf :) Varje gång hon är här nere så känner jag en trygghet på något sätt, precis som jag gjorde innan hon flytta upp till Sthlm . Saknar henne otroligt mycket och hopppas att jag får träffa henne innan hon drar iväg till staterna ! <3
Har även haft några samtal i tele med fröken Sandra, vi pratar om allt ifrån seriösa saker till saker man blir generad av bara man tänker på det xD Så jävla awesome ! Ska allt försöka åka upp till henne i sommar om jag har råd :) Behöver en dos av henne irl så att säga ! <3
Annars har det inte hänt mycket denna påsklovsvecka faktiskt, får väl se va som händer mer sen . Imorgon blir det väl lite kalas för min syster och sen på torsdag eller till helgen får jag kanske besök av herr J :) Kan nog bli bra hoppas jag !

Dessa 2 människor får mej att skratta tills jag får kramp i magen och tårarna börjar rinna ! <3


Smell you later

- Jaa jävlar !

Igår blev det en sväng till Axvall i brist på annat ! Hade faktiskt riktigt roligt :) Satt och glodde film och ölade med Orson och Jacob ^^ Det blev en del skitsnack med och massa skratt ! Va ett tag sen jag va där och när jag väl kom dit funderade jag på varför jag inte åker oftare ? Hm, jag är nog sjuktligt lat :P
Åkte hem vid halv 3 inatt, det är mycket ovanligt att jag är vaken så sent :P Brukar gå och lägga mej vid 10 annars men icke igår ! Så blev det sängen vid 3-halv 4, jaa jävlar ! Vaknade vid halv 9 som vanligt, vandra upp, rökade, klunkade vatten som fan och nu ligger jag i soffan och kollar på tv :)
Vet inte vad som händer idag, får väl se ! Har inget speciellt planerat, kanske fixa lite med prinsesstavlan ? Hm, jaa kanske ! Varför inte liksom, den måste ju bli klar och det är bara några små dekorationer jag behöver göra :) Lite blommor och hjärtan av lera går ju att fixa snabbt !

I veckan hoppas jag på att få träffa Sabina, saknar henne massor ! Måste passa på att träffa henne när hon väl är nere i bonneland faktiskt :)
På torsdag eller i helgen får jag besök av herr J, han blev inte allt för ledsen när jag sa att han slipper kolla på Jersey Shore :P Det får bli att kolla på Skilda världar istället xD HELT NORMALT ! Och jag slipper sova ensam :) Det är bra skit !

Haha ! Uppdaterade min tele igår och nu ser allt helt annorlunda ut ! Irreterande som fan faktiskt ! Helvete xD

Min gosepojke :) <3


Smell you later

RSS 2.0