- Kissekatt

Hm, vad har jag gjort idag än så länge ?
- Vart på Coop
- Promenerat med Sebbebastian
- Slagit in julklappar
- Köpt julfrimärken
- Försökt sova lite
Hm, tror inte jag har gjort så mycket mer faktiskt . Blivit 2 promenader iallafall :) Med Sebastian på morgonen och sen ut till Coop med far, känner mej lite duktig .

Igår satt jag faktiskt och funderade på om jag ska sluta röka, är svin nervös vad astmaläkarn kommer säga på torsdag :/ borde ju verkligen sluta röka, astman är redigt illa .
Dock gillar jag att röka, tycker att det är gott . Kaffe och cigg på morgonen är helt underbart och efter maten !
Borde sluta dricka så mycket kaffe med, men nopp ! Det är alldeles för gott :]

Satt och tänkte tillbaka på tiden då vi hade katt, i slutet så blev han senil, det va faktiskt rätt roligt ;P
Han var inne och åt och sen gick han ut ur ena dörren sen gick han bara runt hörnet och in i den andra dörren och ville ha mat igen, satt där ute och jama jävel !
Men det bästa var han att han blev så gosig :) han har alltid vart gosig men då blev extremt gosig, dock började han tappa pälsen så man fick handen full med päls när man klappade honom :/
Kissen fick inte upp någon näring när han åt så han blev bara smalare :/ och han var en riktig tjockis !
Våran granne matade honom med räkost ur tuben XD knasigt !
Saknar honom massor .

Smell you later


- Tiger

Har inte gjort så jätte mycket idag, försökt sova lite för jag vakna kl4 inatt . Men har knappt sovit något på dagen heller :/ trött som ett svin !
Igår åt vi då pizza, vi hade pizzasås kvar från förra gången det var bara jag som åt den, ångrar det som fan ! Den var nog redigt jävla dålig, fyfan va jag mådde röv igår kväll ! Gick och la mej kl21, kallsvettig hela natten . Inge nice må jag säga .
Tog ett varmt bad förut, redigt jävla skönt ! Dock rekomenderar jag verkligen inte att gå ut och röka i bara morgonrock, inte det skönaste . Så jag klädde på mej rätt jävla fort, jag är ju då en lufttorkare, dom som inte vet vad det är så är det en person som går runt naken tills man torkar ;P Förlåt om ni får mardrömmar, men jag bryr mej faktiskt inte ett jävla skit :]

Farmor opererades inte, hon är väl hemma nu skulle jag tro . Hel knas helg kan jag säga, telen har ringt hela tiden . Jösses !

Ett liv utan en Berit Silfver är ett liv utan skoj, jag är mycket bättre än alla andra och det vet ni .

Smell you later

- Elefant

Min far kom nyss hem från KSS, han och faster Britt åkte dit för att träffa farmor (deras mor) innan hon skulle opereras .
Dom ska ta ben från höften och sätta in i armen, så farmor var lite ledsen och nervös . Jävla kul att komma hem från Egypten och sen in på sjukan direkt, ligga där i 2dagar och sen opereras .
Våran familj har ingen tur direkt, nopp verkligen inte .

Jag har faktiskt bakat idag, det blev kladdkakemuffins med dumle i :) dock är jag är ett förvuxet barn så det var kladdkakesmet över hela köket ! Maha, tur att far inte var hemma för då skulle jag fått skäll som fan ! Han gillar inte när det blir stökigt och klenigt, vilket jag gör . Därför kladdar jag som fan när jag målar :]
Vet inte vad jag ska göra mer idag, får väl dricka upp mina 2öl och kanske kolla på film ? Måste dock göra klart julklapparna :/ men får se hur det blir .
Tänker fan inte gå ut iallafall ! Usch fyfan vad det snöar idag :/ hatar snö ! Fyfan .

Vill ni veta en sak ? Jag saknar mina tripper till Skövde väldigt mycket :/

Smell you later

- Hamster

Min far är på väg till Skövde KSS för att skjutsa dit farmor, hon kom precis hem från Egypten, där bröt hon självklart armen men dom opererade inte där så hon ska troligtvis göra det här i Sverige .
Så hon kom bara till Skara och vände igen .

Har faktiskt vart ute och lekt med Sebastian i snön idag :) det gjorde vi på morgonen, fy fan va roligt ! Men usch så kallt det va .
Vart på City Gross med, blev inte så imponerad som dom andra flesta blir, men dom hade jätte stora nallar där ! Jösses :] kunde lånat pengar av mina päron i typ 20minuter men så började självklart min syster att bråka så då sket jag i det faktiskt för jag orkar inte bråka mer .
Annars har det vart en lugn dag, fixat lite med julklappar bara .

Vet inte vad som händer imorgon, fortsätta på julklapparna antar jag . Har inte mycket annat för mej faktiskt, rätt segt med snö kan jag ju säga !
Har sovit sjukt mycket, eller jag har legat i sängen och FÖRSÖKT sova iallafall . Men vafan, det är varmt :)

(laddar upp bilderna från våran morgonpromenad senare)

Smell you later

- Isbjörn

Vart ute och lekt med Sebastian i snön :) Det var sjukt jävla kallt för jag tog ju inte på mej jackan, men fan vad roligt det var :) Lägger in bilder på detta lite senare ^^ Han hade snö i hela ansiktet, jätte söt :]
Kanske inte har sagt att jag hittat min jacka ? Joo, men det har jag allt :) Dock är den typ 2 storlekar för stor men det är värt just nu när det är så jävla kallt !

Jag gjorde klart den sista delen av julklapparna igår :) eller jag är inte riktigt klar med Sabinas men det tänker jag fixa i helgen så jag kan slå in dom !
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, ska nog ta en sväng till City Gross :) Blir nog allt en sväng till systemet med ;) mumma
Ska försöka få tag i herr Ek för att prata om nya sömntabletter, men det får mor ringa för jag har ingen aning om vad mina tabletter heter, sån koll har jag !

Hade ingen nice dröm inatt :/ min far gjorde illa mej som fan, han förstörde min rygg, när jag bad honom gå därifrån så sa han bara: Det är tacken man får !
Så jag har faktiskt tagit distans från honom idag, vet inte varför för det hände ju inte på riktigt . Men ibland tror jag fan att han kan slå mej för jag säger imot honom . Vi kommer inte riktigt överens, efter han börja jobba skift så har det nästan blivit värre .



Smell you later

- Vildsvin

Oj, rätt dålig uppdatering . Men jag sitter inte uppe så sent längre och orkar inte blogga mitt inatten .

Mina sömnproblem är fortfarande helt åt helvete, så jag ska ringa Niklas på måndag så får vi se vad han säger . I tisdags så sa han att jag skulle testa dessa jag har fast i lite större dos . Får se hur det är över helgen .
Ska även försöka få tag på någon på Folkhögskolan i Axvall och fråga om jag får komma dit och titta, så jag kan fundera över om jag ska söka eller inte . Börjar bli ont om tid :/ Ska ringa socialpsykiatrin för att försöka få en stöd person som orkar med mej och vågar käfta imot (inte många som vågar kaxa med mej)

Btw, min rygg är mycket bättre :)

Idag ska jag väl inte göra allt för mycket
- hjälpa till här hemma lite (mamma har halkat och skadat knät, igen)
- kanske sova en stund (vart vaken sen kl3)
- Göra sista delen av julklapparna (snart är dom klara, sen är det bara att slå in dom !)
- Byta sovkläder funderar jag på med (jag kunde gjort det igår så dom jag har nu kunde tvättas idag, pucko)
- Ikväll blir det en liten sväng med Sebastian (så min mor inte halkar och gör saken värre)

Smell you later

- Bisonoxe

Ännu en gång kan jag inte sova, har väl sovit i ca 1timme . Riktigt jävla irreterande kan jag ju säga !
Ryggen värker, huvet dunkar, magen pratar och ögonen svider, jösses vad jag älskar sena nätter !

Har inte gjort något speciellt idag, försökt sova lite men det funka inte alls . Dödat zombies har jag gjort med, gick faktiskt riktigt bra, dör inte alls längre :)
Vet inte vad som händer mer idag, behöver verkligen dammsuga, men det fick jag inte för mamma endast för min rygg är som den är, så hon skulle tydligen göra det när hon kom hem, känner mej riktigt dum för det .
Plocka iallafall upp alla kläder från tvättpåsen och la dom i gaderoben, plocka i smutstvätten i tvättpåsen och plocka bort massa skit från golvet . Va väl inte det smartaste att göra när ryggen är som den är men jag va irreterad på att jag trampa på massa saker när jag gick här inne !

På tisdag ska jag till herr Niklas kl10 på morgonen, inte det roligaste men det måste faktiskt göras .
Ska se om jag kan få några andra sömntabletter för dom jag fick senast funkar inte :/ riktigt jävla jobbigt .

Tänkte på va bra vissa personer är på att prata ? Trött på folk som snackar så mycket skit .

Smell you later


- Älg

Kan inte sova så jag kollar på tv . Gjorde nyss en diskrensning på datan och nu gör jag en diskdefragmentering . Va ett tag sen jag gjorde det så tänkte passa på nu när jag ändå inte kan sova .
När jag va uppe och röka nyss så sattes kaffet på (timer) även fast det inte ska starta ;P men det är lugnt för mej, har vart kaffesugen ett jävla tag !

Min lördag var lika vädelös som min fredag, döda zombies i ca 3timmar i fredags och ca 5timmar igår . Några öl blev det oxå .
Fast vi åt hemmagjord pizza igår :] vilket va redigt gött ! Ojoj asså .
Försökt att få hit lite sällskap, fast om man frågar om sällskap kl 12 på natten så lyckas man inte så ofta, speciellt inte när alla andra sover och Sebastian blir sjukt överlycklig när folk kommer så han nästan ylar . Men jag överlevde iallafall !

Vet inte vad som kommer hända mer denna söndagen . Ska väl försöka få lite sömn senare när jag blir trött .
Ska göra klart julklapparna med !

Smell you later


- Mufflo

Nu jävlar mina vänner har jag förstått att jag inte är så ung som jag trodde ! Har fått ryggskot, det ni !

Sitter och dricker kaffe just för tillfället, vet inte vad som händer mer idag . Inget antar jag .
Familjen ska spela frågespelet man får från systembolaget sen ;P Har fan 3st sånna .
Är klar med andra delen av Marie och Sabinas julklappar :) riktigt nöjd faktiskt . Tänkte fortsätta imorgon, så dom borde va klara på måndag :)

Hatar när folk ringer från okäntnr till mobilen ! Störande som fan .

Smell you later

- Piggsvin

Gick och la mej runt 12 igår, vakna kl2, fixa lite med julklapparna till Marie och Sabina, gick och la mej igen vid5, vakna vid 10 igen .
Jösses vilket bra sömnrytm man har ! Helt otroligt . Ironi för er som inte fatta det .

Ska följa med min far och handla senare för jag behöver komma ut lite, eller mest för att jag behöver öl och cigg ;P
Igår fick jag massa penslar och färger av mor :) dom fick inte ha kvar dom på skolan så jag fick dom istället ^^ Helt underbart, har faktiskt börjar måla lite igen . Riktigt kul .
Börja kolla på Paranormal Activity igår, den första asså, men jag kollade bara 1timme . Orkar fan inte kolla på film, jag är så trött ! Så det är ingen större ide att jag kolla på någon ny film för jag kan inte komcentrera mej iallafall, eller ögonen svider så mycket så jag kan inte hålla dom öppna :/
Men nu är det ju då helg så jag tänker bara ta det lugnt, inte tänka på nåt . Chilla jävel som man sa när man var ung !

Smell you later

- Igelkott

Har inte gjort nåt än idag, vet inte vad jag ska göra faktiskt . Finns inget att göra, helt dött .
Får väl sätta mej och döda lite zombies sen om jag orkar, det är ju rätt kul . Dock skulle det va roligare om man hade någon att spela med :/
Vet inte vad som händer i helgen heller, far min ska plocka isär bilen så jag kommer ju då ingen stanns . Men värmen i bilen funkar inte så jag har ingen större lust att sätta mej i den iallafall !

Har faktiskt inte så mycket att berätta om jag ska va ärlig, händer inte mycket alls i mitt liv just nu .
Eller om någon ville veta så har jag mens . Så, nu vet ni det .

Smell you later

- Tredje gången gillt ?

Jag vakna 3 gånger inatt, hade jag inte gjort det så skulle jag ha sovit i ca8 timmar ! Jag är en av dom som inte tror på att tabletter funkar som ett mirakel, man blir inte frisk av tabletter, jag är ett männskligt bevis på det !
Har snart tagit dessa i en vecka, fast inte varje dag, man får inte ta dom när man dricker alkohol och min mamma har världens koll på dom .
-
Hade dom tabletterna jag äter på morgonen vart mirakeltabletter så skulle jag va normal nu, men det är jag inte, får mina otrevliga utbrott och jag får panikångest, men inte lika aggresivt eller ofta . Man måste då arbeta med sej själv och bla bla bla .
Om dessa skulle vara mirakeltabletter så skulle jag ju bli en helt annan person, en lugn och tråkig kärring som vill sitta och sticka tröjor till barnbarn jag inte har och glo på bingolotto .
HA ! Tänk vad ni skulle sakna mej, Berit 'fucking' Silfver .

Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, hade inte min mamma vart vrång igår så skulle jag troligtvis inte sitta här nu . Nee, faktiskt inte . Men shit heppens you know .
Ska väl fixa lite julklappar till Fröken Marie och Fröken Sabina tänkte jag . Så får vi hoppas på det bästa, att dom gillar det och att dom inte blir nojjiga och får panik för att dom vill ge mej nåt för jag tänker ge dom nåt, JAG VILL INTE HA NÅGOT . Så tänk inte på det .

Smell you later


- Jävla skit väder

Hade tänkt att gå en lång promenad med Sebastian idag, men det har regnat hela dagen :/
Dock behövde jag cigg så jag fick vandra ut till Coop iallafall, vill inte cykla på en blöt cykel så jag vandra faktiskt . Inge kul i regn !

Tänkte baka några kakor sen, kan ju hoppas att det uppskattas här iallafall . Skulle gjort det i lördags men jag glömde bort det och sen när jag kom på det så orka jag inte .
Hände inte allt för mycket i helgen, det var en mycket mycket mycket lugn helg . Rätt skönt faktiskt .
Fan, jag kunde ju dammsugit när jag inte gjorde nåt ! Vafan . Pucko jag är !

Hm, mer idag . Duscha ska vi göra, skriva ut kontoutdrag ikväll, leta efter kvitton och sen glo på nån film kanske . Jo, det blir nog bra faktiskt .

Smell you later

- Vanlig söndagskväll

På söndagar tänker jag alltid för mycket, vilket inte är det bästa . Helt nere .
Alla misstag jag har gjort har verkligen dratt ner mej till botten . Önsketänkande är min svaghet, hoppas oftas på att saker ska bli bra .
Jag hatar söndagar, vilodag my ass ! Tänker alldeles för mycket på vad som kommer att hända, om jag någonsin kommer göra något bra med mitt liv och varför jag inte kan bli glad längre .

Vill åka bort till något ställe där jag inte behöver tänka på nåt här hemma, bara kunna slappna av . Inte behöva oroa mej för något .
Kunna ta dagen som den kommer, inte ens behöva göra ett skit . Ta hand om mej själv, unna mej själv . Slippa tänka på vad andra vill .

Om någon vill ha inneboende så hör gärna av er !

Smell you later

- Mumma :]

Har precis ätit kobebis, potatis och pappas goda sås :) Redigt jävla gött må jag säga !
Fast nu har jag lite ont i magen :P Åt lite för mycket, men så blir det när det är för god mat ;)

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, jag är trött som ett svin så vet inte om jag ska lägga mej lite i sängen . Sov inge bra inatt :/
Men det blir nog en lugn söndag, mina söndagar brukar vara lugna . Det är ju faktiskt vilodagen ;P

Har inget mer att berätta .

Smell you later

- WTF !?

Igår blev en kvinna här i Skara mördad, på valhall, fast längre upp .
Såg bild på honom nyss och jag har sett honom, när jag skulle upp till Soc en dag . Vet inte vem hon var .
Men redigt läskigt faktiskt . Jävla människor det finns, usch .

Var nyss inne i duschen, redigt skönt må jag säga ! Varmt och skönt ^^
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får väl se som man brukar säga !
Igår skrev jag 8julkort, känner mej riktigt duktig . Slog även in 2 julklappar, till far och min syster .
Hoppas bara att jag kommer ihåg att skicka korten sen :P men det blir nog bra .

Pratade med Sabina igår kväll, det va riktigt skönt att få prata av sej lite . Det bästa var att hon sa att hon va stolt över mej, för det jag har klarat av på denna korta tid .
Kändes så sjukt underbart att hon sa det . Hon hade läst min blogg och märkt att jag inte va glad, hon kan höra på min röst genom tele och höra att jag inte mår bra . Lite små läskigt faktiskt . 
Kan ju säga att hon verkligen känner mej !
Ska faktiskt åka upp till henne efter nyår :) Aldrig vart i Sthlm så det ska bli redigt kul !



Smell you later

- Jag gör vad jag vill

Sluta gnälla på mej för att jag inte gör något med mitt liv eller har gått ur skolan . Det var mitt egna val .
Ni vet inte vad jag har för planer för min framtid, eller hur !?
Håll käften istället för att gnälla på mej .

Har inte gjort allt för mycket idag, har köpt julklappspapper för att slå in lite julklappar :) fast har bara köpt 2 än så länge, det är 2 kvar .
Har köpt julkort med, så det ska vi ta och fixa lite senare ! Då har jag nåt att göra .
Annars har det vart en lugnt dag .

Har inget mer att berätta .

Smell you later

- Bakat igen :)

Ikväll har jag bakat muffins :) Använde även glasyr som man kan göra egna mönster av ^^
Blev faktiskt helt nöjd ! Jag är duktigt :]

Knark blad ;P

Min döskalle :)

Lite randigt med prickigt

Små hjärtan :)

Lite fult mönster ;P

Allihopa :)


Smell you later

- SnöHelvete !

Vakna vid halv10, gick upp och kollade mot balkongen och vad ser jag ? Joo, snöstorm ! Fyfan .
Jag va sjukt nära på att gå ner och lägga mej igen ! Jag avskyr snö . Kallt, blött och jag halkar jämt .
Har inte ens funderar på att gå ut idag, får bli att stanna inne idag, heeeeeeela dagen ! Blir tv-spel, film och dator antar jag . Inte så kul men jag tänker inte gå ut ! 
 
Uppdaterar dagen lite senare, får se om det har hänt något ;P

Smell you later

- Människor är så fega

Det var någon som hade kommenterat mitt ena blogginlägg "Ondska på tv" . Det fula är att den människan våga inte skriva vem det var .
Om du har något du vill säga till mej, så säg det till mitt ansikte, mellan 4 ögon . Var inte anonym och feg, det är bara patetiskt .
Men du är då troligtvis ungefär 11-13 år, du tror säkert att du är svin cool när du skriver sånt till folk .

Btw, om jag skulle gå ner 30kg så skulle jag se ut som ett benrangel . Så nejtack .


Smell you later

- Kärt barn har många namn

Bröt ihop lite smått igår, jag är så trött och stressad över allt just nu .
Hemma går jag på äggskal för att inte min syster ska få ett utbrott, orkar inte med det längre, soc stressar mej för frukostklubben och skolan, folk gnäller om att jag inte har någon utbildning .
Men om folk bara kunde hålla käften om detta så skulle jag inte bryta ihop och mår svin dåligt, jag grät i sömnen inatt . Vakna kl1 och sen kunde jag inte somna om, satt uppe till kl3 .
Detta är mitt liv just nu, behöver komma härifrån, om ni så gärna vill gnälla på mej så kan ni räkna med att jag får läggas in för galenskap .
F.U

Idag hade jag inte tänkt att göra något speciellt, tänkte försöka sova en stund sen faktiskt . Ser fan dubbelt .
Får se vad som händer mer i veckan, hoppas på att kanske få en tid hos Niklas så jag får prata av mej riktigt ordentligt !

Smell you later

- Fuck it

Nee, lördagen blev piss med . Men va ska man göra ?

Har inte gjort nåt idag, tv, dator, dödat zombies, ätit och druckit några öl . Fittig jävla lördag .
Vet inte vad som händer imorgon . Får väl se om jag kan hitta på något "vettigt" . Troligtvis inte . 

På måndag är det dags för frukostklubben igen, har ingen större lust men vafan ska jag göra ?

Smell you later

- PANG !

Igår va jag så sjukt nervös för kvällen, dock blev den inte så bra som jag hoppades på så efter 5öl och jag hade slappnat av så däcka jag .
Gick upp halv7 igår med för den delen, inte konstigt att jag däcka direkt !
Vakna kl5 inatt och kom inte ihåg nåt ! Gick och la mej igen vid halv7 och sov till kl15 . Har inte gjort nåt speciellt än så länge :P
Snart är det mat, sen ska jag la gå ner och städa lite ;P fyfan .

Hoppas på att kvällen blir bättre idag !

Smell you later

- Nu så !

Kom hem för ½timme sen, gjorde inte så mycket där borta :P Drack kaffe till frulle, satt lite vid datan, planerade lite för framtida aktiviteter, röka med Malin och spelade spel . Kom på att jag inte är så allmänbildad som jag trodde :P
Sen drog jag till Systemet för att få mej lite alkohol denna fredagen ! Då fick jag en såndär frågekortlek, nu har jag 2 ! Sånt får man om man visar leg innan dom frågar ;)
När jag kom hem så tog jag kaffe direkt ! Hade inte druckit kaffe på flera timmar, men jävlar va gött kaffe dom hade, starkt :D

Vet inte riktigt vad som händer mer idag, blir väl film som alltid . ska ta en dusch sen tänkte jag . Kan bli redigt jävla skönt !

Smell you later !

- Seg & jävlig !

Just nu sitter jag på Frukostklubben och degar sönder helt ! Bajsnödig är jag med för delen om någon ville veta .
Har bara sovit ca 4timmar, får skylla mej själv när jag sitter uppe och dumheter hela natten ;P Men vafan, det är nice !
Uppdaterar senare .

Smell you later

- What to do, What to do

Gick och la mej rätt sent inatt även fast jag viste att jag skulle upp tidigt idag . Jävla smart .
Kollade på film och sådant dylikt som vanligt, men va ska man göra ? Jag är en nattmännska .
Idag har jag inte gjort allt för mycket, köpt mer lera och svart hobbyfärg . Har vart en vanlig död dag .
Ska försöka lägga mej tidigare idag, men det kommer säkert inte att bli så .
Imorgon ska jag upp tidigt igen för att dra till Frukostklubben, nu ska jag ta mej fan dra dit ! Fan ta mej om jag inte gör det !

Om jag känner mej själv rätt så kommer detta bli ett problem .

Smell you later

- Fyfan för motvind !

Var nyss uppe på "stan", var inne på Ugglan och inne på Systemet för att köpa vin till päronen och mammas moster .
När jag cyklade hem så var det sån jävla motvind ! Usch, fan va det va jobbigt ! Är helt slut :/

Gick upp 07:45, inte kul :/ kunde inte sova så jag gick och la mej vid ca 03:45, 4timmars sömn är inte nice ! Försökte sova en stund förut men jag blev kissnödig så det gick inge bra :(
Duschade, tänkte dra upp till "stan" på morgonen men ville inte cykla när det regna så in i helvete !
Sen kom släkten precis när jag skulle gå ut med Sebastian, han hälsade på dom sen gick vi runt huset bara för han var inte så jätte intresserad av att va ute ;P
Var en sväng på Coop förut med folket, köpte en anteckningsbok, en oversize t-shirt och kallingar :)
Om en timme är det mat, svin hungrig ! Dock blir det kôrv med brô, inte det godaste men vafan, jag behöver mat !

Vet inte vad jag ska göra mer idag, kanske blir någon film ikväll . Får väl se !

Smell you later

- Born to be wild !

Har inte gjort allt för mycket idag, var på Coop en sväng förut för att fixa saker till min pärm och mitt kakbak .
Lagt in papper i pärmen (oj, så intressant) och sen nu ikväll så bakade jag .
Skulle dratt till Slöjddetaljer men jag ville inte gå ut i regnet, eller inte så mycket iallafall ! Får göra det imorgon kanske .
Ska iallafall till Pressbyrån och fixa nytt busskort :) Ska upp tidigt imorgon för att hinna duscha och sen vandra iväg till "stan" .
Annars kommer det väl inte hända så mycket imorgon, det kommer släkt på morgonen . Verkligen inte det roligaste ! Tycker inte om att ha massa folk här, speciellt inte släkten .
Får väl stänga in mej på rummet, fick ny dörr idag och det är lås på den ;) PERFEKT !

Smell you later !

- Oh fuck

Hm, nej det blev inget Frukostklubben för mej idag . Va så nervös inatt så jag sov inget alls, skakade på morgonen, mådde illa och hade ont i magen . Välkommen till min panikångest !
Riktigt jobbigt att ringa och säga att jag inte kom dit, men jag prata med en utav dom andra . Men Leona ringde upp senare och hon gick med på att möta mej utanför deras innan jag ska in dit .

Har inte gjort mycket idag, försökt sova lite . Har även vart uppe hos farmor en sväng sen så va vi ute på Coop, köpte nyponsoppa och en pärm med Svampbob på :] ska sätta in alla papper från soc, räkningar och sådant dylikt . Blir nog bra .
Imorgon ska jag nog inte göra något, tänkte dra till slöjddetaljer för att införskaffa mej lite saker :) har ett annat stop att göra med .
Måste även fixa busskort fan ! Det glömde jag idag :/ fandå !

På onsdag så kommer det släkt, det gillas inte ! Stannar väl till fredag kanske ? Bryr mej faktiskt inte så mycket .

Dags att röka .

Smell you later

RSS 2.0