- Sol !

Ännu en dag med sol :) Men imorgon skulle det tydligen bli regn :/ Det gillas inte !
Suttit ute en timme nu, får se om vi fått lite färg ! Suttit ute i linne (mycket ovanligt här på valhall) så boobsen får lite färg med och man får sånnadära fula linjer :P
Men jag vill inte va någon blekfis i sommar så jag passar allt på ! Älskar att sitta ute i solen med en öl eller 10 ;)

Senare åker mina föreldrar och syster till Lidköping, men neej jag ska inte åka till hjulafton . Inte kul när man har sett det 100gånger, same shit every year !
Så jag stannar hemma med Bastian :) Får väl se vad som händer, fast jag kanske ångrar mej så jag följer med iallafall :P Beror på hur tråkigt jag har !
Ska städa idag, eller imorgon, eller nästa vecka :P Behöver verkligen dammsuga ! Men det är mycket mycket mycket tråkigt att dammsuga ! Blää !
Far min fixade min dörr nyss, så jag slipper lyfta upp den varje gång jag ska stänga och den låter inte när jag öppnar den :P

Snart helg, på fredag hoppas jag på att få träffa Marie :) På lördag blir det kalas, kul ? Nej ! På söndag kommer Jacob till bonneland ! Yay :)

Smell you later

- Dom bästa

Dessa 2 människor är dom bästa, vi har gått igenom massor tillsammans

Sabina:
Hon räddade mej från döden, en skyddängel . Hade jag inte lärt känna henne så hade jag aldrig suttit här och skrivit detta . 
Hon har lärt mej att säga ifrån och vara mej själv, jag är evigt tacksam .
Vi har bråkat, skrattar, gråtit tillsammans . Förlorar jag henna så går jag under .
Jag hatar att hon bor i Sthlm, saknar henne otroligt mycket . Hur hon bara kunde ringa och ville ha en kopp kaffe . Kan prata om allt med henne .

Marie:
Hon gör mej alltid glad, när hon kom hem en stund bara för att dricka en kopp kaffe och snacka lite skit gjorde min dag .
Även vi har skrattar och gråtit ihop, bråkat ? Njaa, inte så allvarligt iallafall tror jag .
Vi har supit ihop när något har gått rent åt helvete .
Det finns bara en av denna människa, jag kan leta över hela världen men jag kommer aldrig hitta någon mer .
När jag flyttade så sakna jag mest av allt att sitta ute med henne och dricka kaffe och kolla på så ska det låta varje fredag .
Hon lärde mej att bli en riktig kaffekärring

Jag älskar dessa 2 människor så otroligt mycket, hade jag inte dom skulle jag inte leva . Dom förgyller mitt liv så otroligt mycket .



Smell you later

- Sidecut ?

Funderar starkt på att beställa tid hos Lillan så hon får göra en sidecut på mej, fast inte renrakat utan till ha kanske 3-5 mm på vänsta sidan :)
Skulle va riktigt skönt just nu när det är så varmt ute, skulle väl helst vilja raka av allt men det vågar jag inte :P Jag har ojämt huvud !
Får beställa tid tills nästa vecka för då har jag nog lite cash :)

Har suttit ute i solen i en timme nu med grannkärringa och mina föreldrar, Sebastian tog vi inte med för det är så jävla varmt, känns inte så snällt !
Ikväll blir det att grilla körv med grannkärringa och familjen, mjaa kan nog bli rätt trevligt :) Man är ju inte allt för hungrig nu på dagen !
Min älskade Marie hörde av sej idag ! Då blev jag riktigt glader :) Kanske skulle träffats på fredag :D det hoppas jag på :)



Smell you later

- En vana

Har inte hänt allt för mycket idag, duschat, kollat på lejonkungen, sovit, suttit ute och druckit kaffe . Mjaa, min dag . Skulle dammsugit men palla .
Imorgon hoppas jag på fint väder så jag kan sitta ute och få tillbaka min färg, det behövs för jag börjar fan bli blek igen, hatar detta !
Lite senare så ska jag kolla på Silent Hill för 100ande gången :P Älskar den !

I helgen (även fast det är långt dit) så ska jag till faster för att fira hennes, hennes gubbes och min födelsedag, blir nog bra . Jag är inte den som helst träffar släkten men det får väl gå .
Helst skulle jag vilja gå på fest och supa skallen av mej, det är det jag saknar med skolan . Fest varje helg !

Ännu en gång så blev mitt hjärta krossat, tänker inte få känslor för någon mer . Det blir bara fel iallafall .
Det blir att stänga inne dom, bäst så . Jag ska tydligen inte få vara glad, fuck it


Smell you later

- Tripp till Axvall

Idag blev det en liten tripp till Axvall för att träffa Lenita och Jessica :)
Satt vid sjön och tjöta i 1½ timme sen vandra vi till bussen, fast bara jag som skulle åka buss :P Men det va svin nice att träffa lite folk !
Mor min mötte mej vid busstation så va det bara att sätta sej på cykeln och trampa hemåt !
Grannkärringa satt hos oss, inte något ovanligt :P Hon bjussa på vin så det va inte fel :) Hennes sambo kom över sen med, han är lite små konstig men vem är inte det ?
Dom gick för en stund sen, så det blir väl sängen för min del snart antar jag . Imorgon får jag städa lite, dammsuga iallafall . Har lite att plocka undan fortfarande, segt !

Smell you later


- Bye bye

Igår var det Sebastian födelsedag :) Han blev då 5år fast man kan tro att han är 5månader . Han är så fjantig ! Min lille bebe :) KORVEN !
Han fick en gurka och en leksak :P Nee men han har ju inga leksaker, nee dom ligger ju inte överallt i hela lägenheten, NEJDÅ ! ;P
Grannen kom hit och fikade, ovanligt ? Nee, men det är alltid trevligt att ha någon annan att dricka kaffe med !
Gjorde inte allt för mycket igår, en promenad med bebe och en dusch blev det . Så jävla tråkigt att duscha ! Skar mej på fingret av rakhyveln när jag raka armhölera, det sved jävel ! Jaa, jag lekte lite emo ! CUT CUT !

Idag händer det väl inte allt för mycket, ska snart ut och sätta mej i soooooolen ! Det va ett tag sen man såg den faktiskt :/ Men nu äntligen har den kommit fram :)

Texten stämmer så bra


Smell you later

- MidsommarMat

Jag är då väääääääldigt kräsen när det gäller mat, så bli inte allt förvånade över dessa bilder



Jaa, jag är bara potatis, prinskorv och köttbullar . Även vid påsk och jul

Skördade ju mina potatisar idag, dessa små bebispotatisar blev det :P Jaa, dom var fan goda !


Smell you later

- Glömma minnen !

I höst när jag börjar få pengar igen så ska jag lägga undan lite varje månad för att spara till tatuering, ska täcka hela vänstra underarmen :)
Det är fan dags att glömma dessa minnen från förr . Nu när jag mår bättre och inte gör sån skit längre !
Längtar som fan :) Ska hitta någon som kan rita med ! Det lär ju ta ett tag, för skåningen ville ju inte göra det ! Helvete då :/
Aja det fixar sej .

Skördade mina potatisar idag, HA ! Vilket slöseri med tid det var då, jävla bebispotatisar :/ Aja, några blev det iallafall
Pratade med Jacob halva natten :P Det va roande må jag säga . Somna direkt sen, väldigt ovanligt . Men jaa, det va ett trevligt samtal vi hade .
IDag händer det väl inget, jordgubbar blir det och potatis :P Rensat massa jävla jordgubbar . Inte kul, men det blir förbannat gött sen !
Såg den japanska paranormal activity inatt, njaa inget att rekommendera :/
Jaa, det va väl allt !



Smell you later

- Tält ?

Mjaa, jag funderar på att skaffa ett tält och sen flytta härifrån . Känner mej verkligen inte välkommen här längre . Gick upp förut och blev ignorerad, kul ? Nej ! Vill inte vara här längre, hatar det .
Bäst att få ut sej detta nu för om några dagar kommer jag bli som en känslolös zombie, har börjar ta mina tabletter igen för att stabilisera mitt humör och min ångest .
Dessa jävla tabletter som jag har tagit i ca 5 år hatar jag, visst dom hjälper men jag hatar dom iallafall .


Just nu smsar jag med Jacob, pratar med folk på msn och kollar film . Mjaa, helt okej .
Imorgon ska jag inte göra något speciellt, blir en lugn dag . Ska skörda mina potatisar ! Det har jag längtat efter faktiskt :)
Har städat lite idag, ska dammsuga imorgon för det orkade jag inte idag ! Inte kul att vakna av en mardröm fan :/ det har jag inte saknat !
Självklart så har jag löst korsord också :P Riktigt roligt må jag säga !

Finns inte mycket mer att berätta idag



Smell you later

- Hm, Göteborg 2012 ?

Jag har funderat lite, jag vill inte gå på Axevalla vuxendagis i 3år . Så har börjat kolla på lite andra utbildningar och jag har fastnat för en i Göteborg .
Det är Natur och matematik, den verkade riktigt intressant faktiskt . Och jaa, det är ju matte så det säger jag verkligen inte nej till ;)
Känner att det är dags att ha lite framtidsplaner ! Det är något som jag inte har haft på flera år men nu när jag börjar reda upp mitt liv så känns det skönt att kunna planera lite :)
Men ska nog läsa klart matteB i Axvall, men får se hur länge jag står ut där borta :P

Vet inte riktigt vad som händer idag, tror det blir att städa rummet tråkigt nog :/ Men det behövs verkligen . Det blir en enkel städning, plocka bort massa grejer från golvet och dammsuga !
Blir väl lite korsord med :P Har fastnat för det som fan ! Även fast det är barnkorsorden, men hallå ! Måste ju börja smått :P Måste ju använda hjärnan lite
Mer än så blir det nog inte denna dag

Tänkte se om jag kunde lära mej något om aktier, skulle va riktigt roligt ! Så det blir nog att prata med grannen om det för han håller på med sånt :) Dock är han lite konstig så jaa, det kan bli en utmaning :P

Smell you later


- Fuck the system !

Kanske skulle lära sej att utnyttja systemet lite ;)

Idag har jag verkligen vart så jävla obrydd, orkar inte bry mej om andra . Kan andra va egoistiska kan jag också vara det . Ingen bryr sej om vad jag säger iallafall .
Måste ju tänka på mej själv ibland, väldigt ovanligt nu för tiden ! Eller det har blivit så sen jag fick sommarlov .
Fuck you all !

Har inte gjort nåt vettig än idag, vart ute med soporna och fjantat runt i kallingar och t-shirt . Fan va gött det är att gå runt i kallingar en hel dag, underbart ! Jaa, jag är en tjej som använder kallingar .
Lyssnat på musik har jag gjort med, ingen är hemma förutom jag och sebastian och då slänger vi på musik högt ! Så jäääävla nice ! Älskar att göra vafan jag vill, det har man ju gjort ett antal år nu, skiter i konsekvenserna och kör mitt egna race !

Blir väl en dusch lite senare antar jag, det behövs fan !
Jag fyller år om 2 veckor, åldersnojja ? OHJA ! Känner mej svin gammal faktiskt . Hatar't ! Så tänker jag på vad jag har uppnåt i mitt liv, HA ! Inget . Mycket dumt har man gjort men jag skulle inte vara den jag är idag om jag inte hade gjort det ! Skiter i om folk inte tycker om det jag har gjort, ointressant .
Har väl inte allt för mycket att berätta faktiskt . Rätt dött .

HARDSTYLE BABY !


Smell you later

- Mänskligheten

Jag har gett upp hoppet om mänskligheten, eller det gjorde jag för länge sen .
Att bo med folk som är ohyfsade och respektlösa gör att man börjar fundera på vad som händer med människor nu för tiden .
Det är inte bara folket här hemma utan överallt, dom som tror att dom kan göra precis vafan som helst, egoisterna .

Mänslkligheten äcklar mej så sjukt mycket:
- Mytomaner
- Otrohet
- Respektlösheten
- Egoismen
- Runtknullare
- Folk som lägger sej i andras liv

Jaa, mycket skit finns det runt oss . Det gör mej helt jävla galen .
Varför är endel människor såhär ? Hur blir man sån ? Människor kommer förbli ett mysterium för mej .

Juste, du som är min systers kompis som läser min blogg varsegod att berätta för min syster det jag skrev längst upp . Kan fan inte bry mej mindre .

Smell you later

- Korsord och kaffe

Japp, har börjat lösa korsord som en idiot :P Självklart skickar jag in det sen :) Det är riktigt stimulerande faktiskt, få arbeta med hjärnan lite !
Det är mitt morgonnöje nu för tiden :P Tar mitt kaffe och min tidning och sätter mej i fåtöljen :)
Kan detta bero på att jag börjar bli lite gammal ? Känner att jag har mognat lite för fort detta ½år :/ Men jaja, nån gång ska man väl göra det med !

Imorses så tog jag mina tabletter, riktigt länge sen jag tog dom så jag blev illamående som fan :/ Spydde nästan, inte trevligt . Även fast jag hade ätit, brukar inte bli så då .
Men jag gick och la mej en stund om nu är det borta :)
Har töjt i örat till 6mm :) Det får bli till 8mm nån gång i veckan sen till 10 sen är jag faktiskt klar med det ! Vill inte ha större .
Idag blir det att duscha, men det får bli lite senare för jag orkar inte göra det nu :P Sover så sjukt dåligt så jag orkar knappt göra något längre :/ Hatart ! Bläää




Smell you later

- Älskade vänner ! <3

Var och tittade på när studenterna gick till balen :) Jösses vad avis jag blev ! Det är denna helgen på året då jag ångrar att jag hoppade av, vill så gärna ha en vit mössa och sen skaffa en svin dyr balklänning jag bara kommer använda en gång och gå på bal :)
Såg "lille" Daniel :) Så fin han var ! Jösses :D Dock tog jag ingen bild :/ Såg honom väldigt snabbt tyvärr ! Men va fin han och hans dejt var :)
Såg även min syssling som vi INTE var bjuda till i fredags, men hon var också fin faktiskt :) Jävligt dåligt att vi inte var bjudna i fedags, det var inte populärt hos mej .
Och så såg jag mina älskade och saknade vänner My och Jimmy ! Fick tårar i ögonen och en stor gråtklump i halsen när jag såg dom, men det var av glädje, massa massa glädje :') Jösses vad fina dom var ! <3 

Kärlek till dessa människor ! <3


Smell you later

- Skiter i't !

Har tänkt lite, joo jag vet ett mirakel, jag skiter i att fira min födelsedag . Fyller år på en onsdag och jag har inga pengar . Känns inte värt .
Känner ingen här i Skara och andra jag känner runt omkring jobbar .
Så jag tänker inte ens tänka på att det är min födelsedag då utan det är en helt vanlig onsdag helt enkelt .
Blir bara deprimerad av att tänka på att jag inte har något att göra den dagen och tänka på att jag inte har råd att göra något .
Hade jag haft pengar så skulle jag knappast firat här i Skara, skulle dratt iväg någon stanns där jag känner någon . Värt att sitta i Skara med pengar ? Verkligen inte !
Usch vad jag saknar folket från skolan :(

Idag vet jag inte vad som händer, om det regnar såhär ikväll så tänker jag inte gå och kolla när studenterna går till balen . Är redan småsjuk och jag vill inte att det ska bli värre . Haft feber i ett par dagar :/
Så det blir en hemmakväll isåfall . Nopp, inget bingolotto ikväll inte ! Det är slut, det suger ju lite smått .
I veckan funderar jag på om man kanske skulle följa med mor till skolan för att ha något att göra . Pyssla lite, även fast dom kanske inte behöver folk så vill jag bort från Skara, behöver verkligen rensa mina tankar innan jag blir helt jävla galen och åker in på psyket !
Sen är det ju då midsommar och då fyller min lille kille år :) 5 år faktiskt, jösses vad tiden går fort ! Tycker inte det va länge sen han var en liten tjockis :P Ska fixa en party hatt till honom på lördag :) Så det syns att han fyller år ! Hade han inte vart rädd för ballonger så hade det allt vart ballonger överallt här hemma !
Men jag tror det blir en lugn midsommar faktiskt, känner inte för att göra något faktiskt .

Pratade lite med Jakob igår :) Han skulle till Axvall efter han hade vart nere i Göteborg så då tänker jag åka ut dit för att träffa honom ! AH Jag saknar Jakob ! Även fast han bits ;O 

Här var han väl några månader :')


Smell you later

- Nemen jaa

Har inte gjort allt för mycket idag, vakna av att Sebastian skällde . Inte kul !
Blev en mycket lugn dag, as trött även fast jag gick och la mej vid 10 igår :P Sov till halv11 :)
Vart ute på coop en sväng för jag ville ha en korsordstiding höhö :P Hade skickat in på den jag hade så ville ha en ny så jag hade något att göra :P
Åt lite mat sen och sov middag, det är förbannat gött må jag säga !
Denna kväll har jag färgat håret :) Det va fan på tiden ! Färgen har stått inne i badrummet ett jävla tag :P Sen jag var i Ullared :O
Men nu vart det gjort :)
Trodde att balen skulle va idag som den brukar men den va visst imorgon så det blir att pallra sej upp dit imorgon istället :) Så roligt att se alla så uppklädda och fina :) Så jävla avundssjuk !

Brunett och fet joo tack jag vet !


Smell you later


- Mindre boobs tack !

Att ha ont i ryggen hela tiden är förjävligt, hatar det . Behöver träna ryggen och förminska mina bröst .
Fast det är otroligt dyrt att göra det, så det lär jag aldrig ha råd med . Kanske skulle önska mej det i födelsedagspresent ? Hm, tror inte jag kommer få det iallafall så känns inte värt :P
Men iallafall, jag gillar inte mina bröst heller så det är väl också en anledning till att jag vill förminska dom och lyfta dom .
Vill kunna känna mej stolt över min kropp, men jag känner mej som ett renoveringobjekt just nu . Vill ha massa pengar och lägga mej under kniven . Fettsugning, bröstförminsking och bröstlyft .
Skulle va underbart att kunna va stolt över sin kropp, avundas dom som gör det .

Idag har jag inte gjort allt för mycket än, blev väckt en timme tidigare än vad jag skulle . Inte kul alls, min syster ville låna mitt paraply så då fick jag gå upp för att leta efter det lite små virrig :P
Vart ute med min lille kille, han var inte snäll ute så han fick gå och lägga sej i korgen . Han är lite smått trotsig just nu, 5års trots . Snart 5år iallafall :P
Ska ta en dusch sen så jag känner mej lite fräsch tänkte jag . Kan ju vara bra när man ska träffa folk ikväll :)
Det ska bli rätt kul ikväll :) Träffa min extra familj ! :D Älskart !
Imorgon blir det ju bal då, eller inte för mej utan för studenterna, jävla lyx ! Vill också gå på bal :/

Smell you later

- Studenten :)

Idag har det inte hänt allt för mycket må jag säga, haft feber hela dagen :/ inte kul alls !
Imorgon blir det att gå upp tidigt för att ge Sebbebastian mat och sen gå ut med honom, inte det roligaste man kan göra men någon måste göra det !
Sen ska jag väl försöka sova lite va det tänkt :P Det fixar sej nog :)
På kvällen bär det av till Axvall för att fira Daniel som tar studenten imorgon ! Usch vad jag känner mej gammal :O Har sett denna pojk växa upp och nu ska ungen ta studenten !? Helvete va gammal jag är ;/
Men det ska faktiskt bli riktigt kul :)
På lördagen blir det väl att kolla när folket ska gå på bal, eller det beror på vädret för min del :P Har jag feber är det väl inte det bästa att gå ut och det regnar och är jävligt !
Har något att göra i helgen iallafall :)

Fick en räkning från psyk idag, vilket jag inte kan fatta varför för jag har inte vart där sen i februari kanske ? Det är herr Niklas som har avbokat alla mötene och jag kanske har avbokat ett ? Då va jag sjuk .
Så idag fick jag en räkning på 130kr, mor min blev lika förbannad som jag så hon skulle ringa dit imorgon :P
Vad skulle jag göra utan min mor ? Nu slapp ju jag göra det :)

Det va väl allt för mej skulle jag tro ! Finns inte allt för mycket att berätta nu för tiden .
Juste ! Tänker inte skriva massa "personlig" skit här längre, för förra gången jag skrev om bråket som var här hemma så hade nån av min syster kompisar "tipsat" henne om det så hon blev förbannad . För vad ? Skrev inga namn och vem vet vem hon är ?
Och det är faktiskt min blogg och jag skriver vad jag vill . Lämnar inte ut något personligt iallafall, måste väl få skriva av mej som vem som helst !? Men neeeeej, tydligen inte .
Tror jag vet på ett ungefär vem det var iallafall, onödigt .

Smell you later !

- Mjaa fyfan

Har inte gjort något speciellt idag som vanligt :P Ne men det blev en softar dag idag .
På kvällen tog jag ett långt varmt bad med massor av skum ! Helt underbart må jag säga :)
Målade en liten grej jag gjort med lera :) Kanske inte så vacker men jag hade inte mycket annat att göra för någon dag sen :P
Tycker det är jätte kul att pyssla faktiskt, kul att göra saker med händerna :) Gjorde t.ex en giraff i lera och sen målade jag en savann och så limmade jag fast giraffen på bilden och gav den till Sabina :) Den var uppskattad .

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får väl se . Måla lite kanske, skulle va rätt kul . Va ett tag sen jag gjorde det :/ Har inte råd med canvas så jag fick måla över en ful grej med vitfärg förut .

Denna har jag gjort, sne och jävlig .


Smell you later


- "Älskade" beroenden

Öl, kaffe & cigg . Icka bra detta




Smell you later

- Envis som en get . . . ?

Jag brukar inte ge upp så lätt, därför har jag börjat skolan så många gånger och sen hoppat av .
Har verkligen försökt att få några svar men nu när jag inte får det så tänker jag inte försöka mer, så jaa jag ger upp . Ska väl inte behöva fråga flera gånger utan att få några svar ? Nej, det tycker jag verkligen inte .

-

Inatt så pratade jag med Sandra i lite över en timme :) As nice ! (BAJS PÅ SNOPPEN) Mycket roligt faktiskt, men kan bero på att vi båda va liiiiiiiiite övertrötta tro ? Hm ;P
Jag satt väl upp till typ 2 tror jag, sen blev det ju sängen då . Sov till kl10, kunde ju vart skönare att få sova lite länge när jag va uppe så jävla sent men neeej då ! Här vaknar vi tidigt ska ni veta .
Har väl inte gjort allt för mycket denna dagen, pillat med sökordstidningen och vart ute med Sebastian, det ända "vettiga" jag gjort då . Mjaa, roligt sommarlov man har .

På fredag så är det studenten här i skara, ska till Axvall för att gratta Daniel ^^ Den familjen är precis som en extra familj för mej :) ÄLSKART !
Men ska dock inte dra till utspringet :/ Lite tråkigt för jag känner ju flera som tar studenten, jaja sånt händer .

Panta burkar imorgon så jag kan få lite pengar ! Jösses, nu kände jag mej lite som en uteliggare när jag skrev så :/ aja, men sånt är mitt liv just nu faktiskt ! Bara att gilla läget

Smell you later

- Naket ska det va !

Mjoo, jag är lite små nudist jag ! Skönt att va naken :) Dock behöver min kropp renoveras lite så det är inte många som har sett mej naken !

Har inte gjort allt för mycket idag, har inte mått så sjukt bra faktiskt :/ jävla abstinens som har kommit fram, endast för jag är uttråkad och rastlös . Inte bra, men jag viste att det skulle bli så faktiskt .
Imorgon är min moder ledig så jag har någon "vettig" människa att prata med XD Far min kommer la hem vid 11 eller något, ingen aning .
Får se vad som händer, behöver skaffa mej en till fotobok så jag kan sätta in bilderna från Axevalla Vuxendagis :) Mjaa, mitt älskade dagis !
Nee, men jag saknar faktiskt skolan . Folket iallafall, endel av dom, mjaa inte många utav dom då ! Haha :] Dom har sin charm alla av dom, men endel kan ju dra åt helvete :)

Nee, nu ska jag klä av mej och springa runt naken i Skara ! :]

Smell you later

- Haha woooops !

Fick lite nattsällskap i fredags :) då fick jag fan hit muppjäveln ! Trodde jag inte :P
Gjorde fan inget, irreterade varandra som vanligt och glodde på tv :P Jaa, det vi brukade göra . Har inte träffat den människan på ½år :/ Har allt saknat honom lite .
Efter han hade dratt igår så sov jag typ hela dagen, gick och la mej vid halv11 på kvällen och sov till 11 idag :) Fyfan va skönt det va !
Idag vet jag väl inte riktigt va jag ska göra, tänker bara ta det lugnt faktiskt :) Det är nice !

I veckan ska jag se om fröken Marie har lite tid att få besök av mej :) Va ett tag sen jag va i Axvall nu, mjaa .
Ska fortsätta att försöka få ner Sandra hit :P Usch va jag saknar henne ! :(

Hm, någon som vill betala mina räkningar och köpa en ny plattång till mej ? Betala ett klippning skulle va bra med :P Oh hellyeah jag är fattig !

EH ! :)


Smell you later

- Regn, regn och åter regn

Idag har jag inte gjort allt för mycket, kollat på tv mest och suttit med sökord . Var med när min syster klippte sej, mjaa nee .
Åt mat hemma idag, hamburgare med bröd höhö . Nee men det va gott :) Innan det åt jag en köttbullebaguet jag bad far min köpa för jag hade inte ätit någon frukost, vilket är väldigt ovanligt den här veckan faktiskt .
Imorgon får vi väl se vad som händer, eller nej, jag ska städa hos faster :P far min ska väl klippa gräset antar jag . Behöver städa mitt rum kom jag på nu :P

I helgen tänkte jag se om mor min kunde färga mitt hår, det behövs just nu ! Hatar utväxt :/ inte vacker .
Annars i helgen tänkte jag bara ta det lugnt och spela tv-spel ! Några öl kanske det blir med, beror på om jag har råd eller inte . Börjar blir riktigt jävla fattig :/ gillar jag inte !

Det va väl allt för mej antar jag, finns inte allt för mycket att berätta .

Sell you later

- Bilder från veckan

Sa ju att jag skulle slänga upp bilder från veckan så här kommer dom :) Nee det blir inte många faktiskt .


Jag satt och gjorde små blomkransar i solen :)


Båda tjockisarna


Jaa, detta stog vid solstolen :P


Datorn va med ute så jag kunde lyssna på banditrock ! :)


Sola, sola, soooola !


Det va allt :) Försökte nyss ta en bild på mitt brända skinn :P men det gick inge bra :/ Men det är inte vackert, inte bra att sola med linne ! Fin fina linjer man får på axlarna ;P
Hoppas på mer sol och värme :) det ser ut som solen kommer fram här nu men man vet inte helt säkert :/ Jag vill ha mera sol !

JAG SAKNAR SANDRA !

Smell you later

- Sooooool !

Skulle lagt in bilder igår men det blev inte så för internet hatade mej igår :/ slänger in dom senare eller nåt :P

Sov hemma inatt för det gick inte att andas här, luften stog helt stilla, inte kul alls ! Mycket skönare nere i källarn där hemma :)
Men nu sitter jag i trädgården och lyssnar på bandit rock ^^ Älskar't ! Kaffe har jag med självklart :) Skulle va godare med öl :/ men det har jag ingen .
Får se vad som händer denna dagen, blir nog rätt lugnt . Är det soligt så kommer jag sitta ute och soooola :)
Mjo, jag har allt bränt mej :P Inte vackert må jag säga ! 

Jag har inte hört några röster ! Tror jag ?

Smell you later

- Missan: The fat cat

Mjaa, hon är riktigt rolig denna katten . Mor och far va här före mej för jag va tvungen att handla lite och Missan ville inte komma ner :P Men efter dom hade dratt så kom hon ner direkt :P
Så vi har umgåtts hela dagen ute :) Mysigt så ! Tjocka katter är bäst !
Vi har busat lite med så jag har ju då rivmärken på armen :P Hon missade precis mina tatueringar ! ;)

Imorgon kommer Marie hit och dricker kaffe med mej ! Hoppas på fint väder så vi kan sitta ute ^^
Senare på kvällen kommer mor, far och Sebastian hit :) Kanske drar hem och äter imorgon med :P 




Smell you later


- Fantomens häst

Kan inte sova för mina knän värre, det vänstra har jag jätte stor lust att såga av för det gör så jävla ont :/
Tror jag får ringa sjukan och se vad jag kan göra, hoppas på tabletter för smärta :/

Igår fick jag träffa Sabina :) Jätte kul ! Vi satt och prata på balkongen till halv12 kanske ? Det va riktigt skönt att få prata med henne igen, få prata ut helt .
Inte så lätt att få prata ut genom telefon så det va jätte skönt att hon kom hit :)

Jag är helt redo för att dra till min faster :) Allt är packat och klart faktiskt, det gjorde jag igår när jag va riktigt arg, fast jag hade ju skrivit en liten lista faktiskt :P
Så sen ska jag väl dricka lite kaffe och sånt sen drar jag iväg :) Har inget behov av att stanna här längre än vad jag känner för .
Hoppas att jag kan skaffa lägenhet i höst, skulle va så jävla skönt ! (Då kan jag va naken jämt)

Jag är snuskig och pervers !

Packningen för en vecka ;P


Smell you later

- Eremitkräfta

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, vart på Coop en sväng för jag ville ha Ben & Jerrys :P Mumma !
Självklart har jag ju vart på en promenad med Sebbebastian :) Blev en lite längre sväng idag, riktigt gött i detta vädret ! Men min lille bebis skulle ju självklart rulla sej i gräset minst 5 gånger :P Och han skulle självklart sitta på stubben utanför lägenheten, min lille kille :)
Har pratat med Sabina idag med ! Fan va glad jag blev när hon ringde :] Pratade i en halvtimme, jätte mysigt faktiskt :) Hon kommer snart ner till bonneland ! <3

Älskade vännen ! <3


Smell you later

RSS 2.0