- Människor i all ära

Folk dömer mej för det jag gjort även dom som gjort samma sak, dom dömer mej för den skit jag hållt på med .
Dom stirrar upp när jag säger vad jag gjort och vad jag har vart för något .
Men det är mitt liv, jag gör va jag vill med mitt liv, jag vill göra det jag tycker om, det som ger mej några timmars frihet, det som gör att alla tankar försvinner .
Lägg er inte i mitt liv, ta hand om ert egna istället . Skiter totalt i va andra gör så ta och skit i mej .

Idag kommer det släkt och jävelskap, inte kul alls ! Hatar släkten, dom gillar inte mej heller :)
Sen ikväll kanske det blir en sväng till faster, får se om jag pallar mer släkt, väldigt tveksamt faktiskt .
Gårkvällen va trevlig i Varnhem hos fröken Caroline :) Tog halv12 bussen hem efter någon timme ute i det kalla vädret ! Frös halft ihjäl :/
Men det va riktigt gött att sitta och prata med henne, saknat det !

Snart en ny vecka, tandläkarn och sen ringa sjukan kanske ? Kolla varför jag har feber jämt och sen kolla hur fult ärr det kommer bli om jag tar bort mitt födelsemärke . Kul . . .

Smell you later


- Ojdå

Va nyss på systemet, inte kul att cykla upp tid må jag säga ! Blä
Pratade nyss med Caroline, hon undra om jag kunde komma till varnhem sen, så det blir nog en sväng dit . Får låna mammas busskort annars kunde jag inte åka dit .
Imorgon blir det kanske en sväng till Läckö, men får väl se .

Har faktiskt inte allt för mycket att berätta, händer inget i mitt liv, tråkigt värre
Men jag skriver ändå, ingen aning varför .

Finns en anledning till att jag är korkad

Smell you later

- Där ser man

Är hemma hos min faster :) Hon och henne gubbe kommer hem i eftermiddag nån gång .
Hade inte allt för roligt igår kväll så fick lite besök, lite förvånad blev jag faktiskt, hade jag verkligen inte trott !
Det blev folkisar, film och elaka kommentarer till varandra, inget ovanligt ! Biten i tån och slickad i ansiktet blev jag med, jösses så mysigt !
Har inte sovit något inatt så jag är rätt jävla trött, han tycker jag är så elak när han försöker sova för jag håller honom vaken hela tiden :P Men när han sov förut lät jag honom faktiskt vara även fast jag hade svin tråkigt ! Jaa, jag kan allt vara snäll ;P
Han drog vid halv11 kanske ? Nåt sånt . Så jag satt ute lite förut och fick lite sol :) Försökte sova lite nyss med men självklart ringer det på dörren och där står farmor, eh ? Hon va här i typ 5 minuter :P men jag strunta i att lägga mej igen, får lägga mej tidigt idag istället !
Blir väl att gå ut om en stund igen, får passa på att sitta ute i solen när den väl är framme :) Så varmt och skönt, älskar det !

Han: Jag tänktre på Scrubs, på dr Cox och Jordan, dom är elaka mot varandra men dom funkar ju bra ihop iallafall . Det gör ju vi med .
Jag: Joo, det är nog sant
Vart jag förvånad ? Yeees


Smell you later

- Mor min tvinga mej

Mamma tycker jag ska lägga upp bilder på mina pärlarmband, så jag gör väl det då :P

1. Svart och silver 2. Röd och vit 3. Mörk och ljusblå 4. Orange och gul
5. Rastafärgerna och vit 6. Mörk och ljusgrön 7. Svart och vit

Jag gör mest denna designen av armbanden just nu, mycket roligare och man kan blanda mer färger :)
Det röda och vita gjorde jag till Marie, men om du vill ha andra färger så gör jag ett nytt :) Inga problem alls det lovar jag !



Smell you later

- Tankarna snurrar

Jag trodde inte att bästa vänner glömde bort varandra men jag hade fel, det gör fortfarande ont, otroligt ont .

Har inte hänt något vettigt idag, har knappt gjort något allt . Pysslade lite förut bara .
Vart en konstig dag, har inte haft någon tidsuppfattning direkt och har vart allmänt borta . Inte kul alls .
Knappt ätit något heller, inte ens fikat och jag är världens fikamonster annars .
Har fortfarande feber med, bra att det har vart Svampbob hela dagen så jag har haft något att kolla på :)

I veckan ska jag vara kattvakt igen :) Riktigt skönt ! Komma bort från valhall lite, dock bara 2 dagar, men bättre än inget ! :)
Kanske blir lite jobb i veckan med ! Hoppas mor min har massa barn så jag får jobba ;P Känner att jag måste ha något att göra, får lite smått panik snart . Fast alla andra gånger jag har hoppats på det så blir det inte så :P Aja får väl se .
Annars vet jag inte vad som händer mer i veckan faktiskt .

Smell you later


- Feber, feber och mer feber

Har fortfarande feber, hatar det verkligen . Får lite smått panik för jag måste ringa sjukan nästa vecka för att kolla upp det :/
Då blir det ju troligtvis blodbrov som jag hatar, eller inte hatar, utan är livrädd för sprutor . Antingen så tar dom mitt blod eller så trycker dom in något i mej .

Tog ett varmt bad förut för jag vaknade efter min middagslur och var genomsvett, ansikstmask, skum och en öl . Det va dock inte så avslappnande som jag hade hoppats på :/ men jag blev ju ren iallafall
Har inte hänt allt för mycket mer idag, pysslat lite bara .
Kanske får en soffa och en ny fåtölj nästa vecka :) Inte helt fel, en anledning till att möblera om !

Jag saknar Sandra så mycket att det gör ont ! <3

Smell you later

- Helg :)

Jösses vad jag bloggar mycket ! Riktigt läskigt faktiskt :P

Idag har jag inte gjort så mycket än så länge, ett armband till min syster och så har jag gjort ett till Marie :) Får se om Maries passar, annars gör jag ett nytt :)
Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, blir väl en sväng till systemet sen om jag inte får mitt flak . Film blir det väl ikväll med antar jag, har inte allt för mycket att göra .

Vet inte om det blir någe trav för mej i helgen, beror helt på vädret och min älskade feber som kommer tillbaka lite då och då, vet inte varför borde kanske kolla upp det ?
Men mej, får väl se vad som händer :)

Min älskade vän Marie <3


Smell you later

- Neutralt humör

Just nu har jag inget humör alls, varken glad, ledsen, arg eller deppig . Fattar inte hur det blir så faktiskt, förut idag har jag vart glad och sånt men nu är det helt borta .
Hm, det är mycket jag inte förstår med mej själv, hur min hjärna funkar . Hm

Idag har jag inte gjort allt för mycket, lite armband som vanligt . Tänker inte lägga upp bilder, hur kul är det att se dom flera dagar i rad liksom ?
Försökt sova lite, men det gick ju pissdåligt som vanligt . Har inte sovit normalt på snart en vecka, riktigt jobbigt . Hur jävla trött som helst .
Grannen sitter på balkongen med mina föreldrar, inget ovanligt det heller . Men hon är trevlig så det är lugnt .
Har inte tränat idag, har inte orkat . Igår när jag gjorde det fick jag nästan ett astma-anfall, inte kul alls . Kunde inte andas ordentligt på 10minuter, fan va jag hatar när det händer, hitta inte min inhalator heller ! Fan va lyckat då . Hatar astman .

Det är ju då trav i helgen, vet inte om jag ska dit . Får väl se hur vädret är annars sitter jag hemma och degar, oj va ovanligt !
Får väl se va som händer helt enkelt .

Smell you later

- Fint tidsfördriv

Min mor tycker att jag ska fixa en hemsida för mitt pyssel, men då sa jag att det bara är ett tidsfördriv för mej, hon tycker att det är fint tidsfördriv . Jaa, hon är snäll hon
Har suttit med pärlor och fiskelina i några timmar nu, var och köpte lås förut :) Så jag ska göra ett till Marie och ett till Hanna när jag har fått handledsmått :)

Till patrioterna i Sverige och USA


Ett litet test :P eller 2


Med lite färghjälp från Fredrik och Jacob :)


Smell you later

- Tidsfördriv

Dom senaste dagarna så har jag gjort lite pärlarmband :) Tycker det är jätte kul att pyssla och sådant med sånt, jätte länge sen jag gjorde det !
Om någon villl ha så ge mej handledsmått, färger och mönster :) Tror inte någon vill ha det men det skadar inte att fråga ;P Har ju liksom inget annat för mej så !










Smell you later

- Vart tog sömnen vägen ?

Dom senaste 3nätterna har jag sovit pissdåligt :/ Vaknar och somnar hela natten, as jobbigt . Spelar ingen roll om jag tar sömntabletter eller inte, kanske skulle ringa Niklas och säga att han får ge mej andra tabletter ?

Fick en liten trevlig räkningspåminnelse idag, mm va mysigt ! Härligt med räkningar när man inte har pengar ! Och om jag går till posten för att betala en räkning på 168kr så kommer det gå på över 200kr, inte okej !
Ska prata lite med mor och far sen tänkte och fråga om dom kanske kunde betala den sen så får dom pengar .
Hm, idag då ? Vad ska man göra ? Ingen aning faktiskt, har inte planerat något alls . Får väl se :)
Snart blir det en dusch iallafall, lite mat med kanske ? Mjaa, är rätt hungrig !

Morgon träningen:
Rockring 1.20min
Armträning 10min
Konditionsboxning Lätt/Medel 14min
Låter inte så jobbigt dom där ynka minuterna, men kom och testa själva så !
Riktigt jävla svettig, jätte mysigt !

Smell you later

- Boxning :]

Jag och Jacob har börjat tävla om vem som kommer gå ner mest i vikt ! Tävlingsmänniska som jag är så tänker jag ge järnet på detta !
Inte bara med kinect utan ska börja äta ordentligt med och promenader måste det också bli :) Inte säkert att jag orkar med kinect varje dag och man måste variera lite !
Har morgonboxas :) Riktigt jävla roligt är det ! Dom visar exakt hur man ska göra och säger till om man gör fel och sånt :) Måste vara itakt med sin personliga tränare, inte helt fel med personlig tränare !

Idag ska jag inte göra något speciellt hade jag tänkt, får väl se . Promenad senare kanske för att mjuka upp benen lite för jag har världens träningsvärk från igår :P Men jag känner mej riktigt duktig som har blivit så aktiv av mej ! Nee, nu ska vi inte vara så ego :P
Hm, veckan då ? Hoppas på jobb ! Men tror inte det kommer bli något :/ Tråkigt värre !
Behöver pengar så jag kan åka ner till Linda ! Oj jösses vad jag saknar henne :/

Nåt mer som ska berättas ? Nee

Smell you later


- SVETT !

Jaa, jag köpte det :) Har stått och hoppat, boxas, "rockringat" och mycket mer i 2-3 timmar ;P
Det ser så lätt ut på reklamen och sånt men jäääävlar va jobbigt det va ! Speciellt för någon som aldrig tränar, jag går väl bara promenader isåfall :P
Även på Adventure blev jag svettig, jääävlar i mej ! Sen fick det bli lite boxning ;)
Om jag inte går ner i vikt nu när jag ska försöka göra detta så ofta jag orkar så blir det akut fettsugning !
Trängsvärk imorgon ? Joofan !

Har inte gjort något annat idag, eller va nyss inne och duschade av allt svett :P Riktigt riktigt skönt !
Imorgon får vi väl se om jag kanske kan jobba lite, HOPPAS ! Annars ska jag väl leka med kinect ;)
Man får gärna ringa eller komma hit :)

Höhö :) <3


Smell you later

- Söndag

Igår va jag helt ensam en hel dag :) Familjen va nere på Orust för att hälsa på mammas moster och hennes familj, även hunden var med !
Så jag valde att vara hemma, fick pyssla om mej själv och jag slapp att klä på mej ;)
Mjaa, det var min lördag, helt underbar !

Idag ska jag inte göra allt för mycket, blir att åka till Lidköping om en sväng för att KANSKE införskaffa ett kinect till xboxet :) Har velat ha det länge men får väl se om snålheten kommer fram :P
Detta blir det isåfall:



Smell you later

- Pissväder !

Idag har det bara regnat och vart skit dåligt väder :/ Det va inte roligt !
Så jag satte mej med lera och börja pyssla, det blev cernitlera idag, riktigt länge sen jag pysslade med det ! Ingen aning varför .
Kommer lite bilder på det då !

Dom 4 halsbanden




Skon och ödlan



Smell you later

- Fläsket rör på sej !

I brist på sysselsättning denna dagen så drog jag med mej lillkillen och gick ut på en promenad :)
Även fast det blåser som fan så blev det rätt varmt ! Svettades så in i helvete . Alltid lika mysigt .
Det blev en runda på 40minuter ungefär :) 4.17 km och 274 kalorier borta ;)

Min runda då, blev inte så jävla bra bild men men !


Smell you later !

- Underbara

Jag saknar Sandra så sjukligt mycket :/ Har inte träffat henne på typ 1½ månad, hatar det !
Kommer inte träffa henne i höst heller, vem ska jag då fjanta runt med !?  Vafan :(
Trodde verkligen inte att jag skulle få en så underbar vän som henne när jag började skolan, fick även andra med men hon har en speciell plats i mitt hjärta .
Hon gjorde min dag när jag va i skolan och va lite små nere, hon fick mej att skratta så jag kunde börja gråta ! Inte många som lyckas med det !
Denna människa betyder så sjukt mycket för mej så jag kan knappt förstå det själv .
När vi var med den där jobbiga människan så skicka vi sms till varandra: HJÄLP MEJ ! Mjaa, helt normalt !

Efter liseberg så hade vi korridorshäng, shit i helvete va jag skratta ! Tårarna sprutade XD HAHAHA LOL !
Folk trodde jag hade druckit hur mycket som helst och det va samma på festen, vi satt på golvet och fjanta jävel ! Inte bra när det är alkohol inblandat ! Jävlar :)
Kunde få världens skrattanfall när jag var med henne, kramp i magen ? FUCK YEAH !
BAJS PÅ SNOPPEN !

Saknaden efter dej min underbara vän är så stor så det gör ont, för varje minut så saknar jag dej mer .  
Det gjorde ont att få sommarlov och veta att du inte kommer tillbaka i höst .
<3


Smell you later

- Irritationsobjekt

En liten lista på saker jag irreterar mej på i min vardag:

- När familjen använder starka dofter när dom vet så väl att min astma har blivit värre
Ibland använder dom saker som luktar extremt mycket, t.ex: Parfym, aftershave, hårspray, olika sorters ljus och mjukmedel till tvätten som luktar otroligt mycket .
- Lat syster
Hon skulle ju jobba i 3 veckor, kommujobb, men nu när det är sista veckan så är hon "sjuk" . Hon skiter ju totalt i att hon tjänar pengar, det är ju så mycket skönare och roligare att ligga i sängen, sitta vid datan, glo på tv och träffa kompisar .
- Grinig pappa
Han är inte så jävla glad över att mamma har börjat jobba igen efter 2veckors semester, han blir som en zombie . Sitter vid datan, kollar på tv, sover, sitter på balkongen och annat slappt, eller han går ju ut med Sebastian, men när jag frågar om vi ska göra något så vill han inte .
- Pengaångest
Jag tänker på pengar 24/7, endast för att jag inte ha några . Vill inte använda pengarna jag har sparat hittills till tatueringa men snart känns det som ett måste . Då får jag börja om med mitt sparande . Just nu längtar jag efter att få börja skolan så jag får lite pengar även fast jag inte får några innan slutet av september .
- Skara
Det finns absolut inget att göra i Skara, helt jävla dött . Allt försvinner ju hela tiden, även folk jag känner . Vill så gärna flytta bort från Skara, behöver inte vara långt utan bara härifrån ! Klarar inte av att vara så jävla isolerad, jag gör absolut inget på dagarna, kommer inte på något att göra i denna piss"stad"
- Mina sömntabletter
Jaa, jag sa igårdagens inlägg att sömntabletter är nice om man blir snurrig i huvudet, men dom jag har gör mej allmänt degig och jag drömmer så sjukt mycket så jag får ingen rikig sömn iallafall . Går runt och gäspar hela dagarna, inte så jävla roligt faktiskt . Det är inte lätt att få andra heller när man inte får någon tid hos sin psykolog !
- Matångest
Jag vill ju gå ner i vikt, det är det jag också tänker på 24/7 . Jag har svullnat upp som fan det sista, hatar det . Bara för jag tänker på det så mycket så har jag nästan slutat äta, det är hemskt att vara så sjukt hungrig men sen när du äter så känner du dej så äcklad av dej själv för du äter som en jävla gris . Vet inte hur jag ska få bort dessa tankar, vet inte hur jag gjort dom andra gångerna som jag har tänkt så . Hatar det

Det finns säkert mycket mer, men vem vill ens läsa om detta egentligen ? Vet inte rikigt varför jag skrev det faktiskt . Behövde väl få ut det antar jag . Så är det

Smell you later


- Pyssel är ju . . . kul

Idag har jag inte gjort något speciellt, har vart svintrött för jag börjat ta mina sömntabletter igen och dom gör mej hur seg som helst dagen efter :/
Så det har vart tv, balkongen, dator och pyssel idag . Dekorerade en låda och fixade en liten skylt till min kaffe-slantar-burk :P Sparar småpengar så jag kan köpa kaffe i höst i skolan :) Så slipper jag tigga av folk, inte allt för uppskattat när man gör det .
Sov lite förut, som sagt jag har vart jävligt trött idag, så det blev en liten tur till sängen förut .

Just nu sitter jag och kollar på tv bara, allmänt tråkigt . Blir väl sängen om en stund, ta piller och sen krypa till sängen ! Nee, jag kryper inte till sängen :P Dom är inte så roliga, finns mycket mycket roligare ! Jösses, sånna man blir helt snurriga av ;) Nu kommer ju alla tro att jag är värsta knarkaren, men neeej det är jag faktiskt inte . Men det blir så när man har haft flera olika sömntabletter . Och dom man blir snurrig av är bra, jag sover riktigt gött av dom .

Detta har jag gjort

En tråkig trälåda till en låda med färgglatt papper :P


Det står kaffe slantar på den


Smell you later


- Svullo

Jag känner mej som en fet elefant, jag klarar inte av detta mer :/ Måste verkligen fixa detta, har gått upp i vikt som fan !
Så det blir att träna, promenera, sluta äta godis och äta nyttigare .
Självförtroendet är verkligen nere på botten igen, detta sugen nåt så in i helvete .


Har inte gjort något vettigt idag alls, inget ovanligt nu för tiden . Har försökt få tag i muppjäveln men han svarar fan inte, blir väl inte allt förvånad :/ Vill inte vara hemma längre, hatar det .
Får väl be på mina bara knän snart så jag kommer dit, kanske i veckan ? Får se .
Ruttnar ta mej fan bort här hemma . Joo jag vet, gnäll gnäll gnäll . Men tänk själva att bara sitta hemma och glo ? Hur jävla roligt är det !? 

Smell you later

- Nemen ?

Gick och la mej vid 12 inatt, hur jävla trött som helst . Innan det så gjorde jag en egen liten spargris till alla mina småkronor, sparar till skolan börjar så jag kan köpa kaffe ;)
Gjorde inte allt för mycket igår, va rätt lugnt .

Idag har jag inte gjort ett piss, förvånade ? Nee .
När jag vaknade hade jag fått sms av muppjäveln, det hade jag inte räknat med kan jag ju säga ! Har inte pratat med honom sen han va här och det va ett antal veckor sen . Mjaa, lite förvånad blev jag allt .
Ska väl inte göra något speciellt idag, kanske pyssla lite ? Vem vet, finns inte allt för mycket att göra här i Skara och jag har inga pengar så jag kommer ingenstanns, det suger ju lite smått !

Får väl se vad som händer i veckan, har inget planerat iallafall tror jag ?
Aja, får ta dagen som den kommer känner jag lite sådär !

Smell you later

- Födelsedagsveckan

Måndag:
Jacob och Lenita kom hem en sväng :) Jacob var dock en party-pooper så han drog hem tidigt .
Lenita stannade till ca 6 på kvällen, vi pratade om allt och inget, riktigt skönt faktiskt .
Sen efter hon hade åkt så tog jag en öl för jag hade fått ett flak av bästaste JAcob :) Det var min födelsedagspresent från honom, gulle då !

Tisdag:
Jacob skulle komma hit på dagen men jag va sjukt trött så jag sa att vi skulle träffas på onsdagen istället, men sen efter jag hade sovit lite så blev jag rätt pigg och tvingade hit honom för att dricka med mej :P
Han kom hit och vi kollade på tv och börja dricka lite, sen ringde Sara och tyckte att vi skulle komma till badet så vi vandrade dit, mjaa det är ju en bit så det tog sin lilla tid ! Och jag sa till Jacob att jag kunde dricka upp min öl innan han kunde dricka upp sin grogg, han är då en tävlingsmänniska så han drack upp den först, en stor jävla grogg ! Så han var allt lite runt under fötterna !
Efter en stund med Sara så vandrade vi hem igen, kollade på 2 filmer och sen bestämmde jag att vi skulle sova för jag hade "vilat ögonen" lite vid andra filmen .

Onsdag:
Jag vakna vid halv1 och gick upp, drack kaffe, röka lite, va inte allt för nykter när jag vaknade :P Maha det är nice !
Jacob kom upp vid 1, såg inte allt för pigg ut . Drog sen vid halv2 .
Vid 5 kom Marie :) Hon fick självklart mat som vanligt när hon kommer hit ;) Vi båda åt ju då alldeles för mycket mat, grillad lax, sallas och potatis .
Vi vandrade ut med filten till gräset för det va mycket fint väder otroligt nog :) Sen fick jag ringa runt till Jacob och Sara så dom kunde komma hit, jävla krångel men det fixade sej
Dom kom hit så fick jag presenter, som jag hade sagt att jag inte ville ha ! Fick en gigantisk korg av Marie med lite smått och gott (det fick jag när hon kom hit), korsord, godis, lypsyl, jordgubbar, någon annan rolig frukt och massa mer (mycket uppskattat) Av Sara fick jag en töjning och av Lenita fick jag en glasnalle med en jätte gullig text :) Allt jag fick va extremt uppskattat
Senare så gick vi in sen kom Jessica och 2 killar, dom va här till kl12 sen fick alla dra för jag va trött ! Åt lite sen blev det sängen för min del

Torsdag:
Jacob kom hit som vi hade bestämt dagen innan, vid 12 kanske ? Kollade på Cornelis filmen :) Älskar den !
Dock va han inte här så länge :/ Riktigt tråkigt faktiskt ! Saknar honom redan :(
Jag gjorde inte allt för mycket den dagen, blev rätt slappt, städa lite i rummet och så .

Det va en bra födelsedag faktiskt, fick vara med mina nära och kära .

Smell you later


- Wiiiiie !

Idag har jag vart på banken och satt in 1000kr, letat över hela "staden" efter fotobok det blev 2st, sen kom Lenita och lite senare kom Jacob ! Jösses vad jag har saknat honom :)
Vi satt och prata ett tag sen drog Jacob :/ inge kul ! Men jag fick min födelsedagspresent :) Ett flaköl ^^
Han kommer igen på onsdag ^^ Kanske tidigare för han glömde sina solglasögon här :P
Vid 6 åkte Lenita och då gick jag och la mej en stund, jag är hur jävla trött som helst, knappt sovit något dom senaste nätterna . Svin jobbigt
Ska börja fixa i fotoboken om en stund, har ju endel bilder från festerna ! :P

På onsdag kommer Marie ! HAPPY HAPPY :) <3




Smell you later

- Mjoo, knas

Sett den nya Coca-cola reklamen ? Inte konstigt att folk får ätstörningar och andra komplex ! Alla där är supersmala och killarna har en redig tvättbräd .
Var är alla dom "normala" människorna ? Dom med lite hull ? Dom som inte har en perfekt kropp ?
Detta är något jag verkligen stör mej på, talar ju från mina egna tankar när jag ser reklamer som denna, många fler reklamer är sånna . Smala och tvättbrädemänniskor, men varför ?
Är detta det ideealet vi har av hur vi ska se ut ? Men det finns ju människor som inte vill vara så smala utan trivs med att vara mulliga och ha former .
När blev det snyggt med en pinne med småtomater som tuttar, en platt rumpa och inga höfter ? Hm, mjaa smaken är som baken . Men jag tycker ändå att det är fel i reklamer !

Jag själv har kämpat med att gå ner i vikt i flera år, jag har lyckats gå ner 17kg allt som allt . Men jag blir ju inte så jävla glad när man ser någon på tv och i tidningar som visar hur man tydligen ska se ut när jag verkligen inte gör det .
Just nu äter jag bara en gång om dagen, har ingen större matlust längre . Den har bara försvunnit . Så jag lever verkligen på kaffe, vatten och cigg på dagarna . Vilket inte är bra alls, men va ska jag göra när jag inte har någon matlust ? Tvingar jag i mej maten så spyr jag, funkar ju inte .

Det var min åsikt om den här jävla reklamen som vi ser överallt . Det kommer troligtvis aldrig försvinna så fler och fler kommer få ätstörningar och dåligt självförtroende, jag tror det iallafall .
Hade man kunnat stoppa detta så hade jag gjort det, in med fler fylliga män och kvinnor !

Smell you later

- Jodå !

Kom hem för en stund sen från min faster, joo det va riktigt trevligt faktiskt ! Lekte med Tea (kusinens och hennes sambos hund), jätte god mat och fika :)
Det bästa var nog fan kaffet jag fick av kusinen Sofia, var troligtvis från Joan med :) Mycket tacksam över detta, luktade helt underbart !
Fick även pengar för att jag fyller år nästa vecka, sommarpengar och tackförhjälpenmedkattenpengar :) Inte helt fel med pengar !

Just nu sitter jag och pratar med Jacob om Metallica imorgon, har har en biljett och jag skulle gärna se dom, inte problem bara han hämtar mej . Får väl se hur detta går !
Ska inte göra allt för mycket denna afton, blir lugnt :) Det är skönt !

Här kommer 3 bilder.

KAFFE ! <3


Pengar :)


:)


Smell you later

- WÄÄÄÄH !

Hade jag haft 900kr så hade jag vart på väg ner till Maiden just nu, men det har jag inte :/
Jacob hade skickat sms men mjaa, jag är sjukligt fattig så det suger ju rätt jävla hårt !

Har dammsugit mitt rum och hallen här nere, svettigt ? Jaa, det kan man lugnt säga . Så det blev en dusch efter det och en kall öl :) Gött så
Blir väl inte mycket mer idag, film ikväll antar jag som det brukar bli :P
Imorgonkväll blir det kalas, inte det roligaste men jag har något att göra iallafall ! Söndag blir det slapp, yees söndagar är slappdagar :P

På onsdag så är det ju då min födelsedag och jag har allt hittat några att fira med :D Jacob, Lenita, Johnny, Magnus, Sara och kanske Jessica och Jon :)
Jag känner ju inte allt för mycket människor här längre :/ Det suger ju rätt hårt må jag säga !
Om Marie inte jobbar så får hon gärna komma hit ! Saknar dej gullunge <3

Smell you later

RSS 2.0