- Neefyfan !

Vaknade kl7 idag, mycket lyckat :/ vet inte varför jag vaknar så sjukt tidigt, sover ju knappt något på natten, helt mongo vafan .

Idag ska jag bara till psykläkarn, men det är kl15 så jag vet inte riktigt vad jag ska göra tillsdess :/
Kan väl kanske ta en sväng till systemet, eller så tar jag det imorgon . Aja, får väl se . Hatar att inte ha något att göra !

På lördag blir det Skövde för lite klädshopping :) Vet redan vad jag ska ha :] rutiga långkallingar, star wars t-shirt och en tröja ;)
Behöver dock en jacka, men det är så äckligt dyrt ! Och jag är så fult bredaxlad så jag måste ju hitta någon på herravdelningen som inte ser allt för maskulin ut . Rätt störande .

Smell you later

- En liten historia

Idag är det 20år sen jag döptes och mina föreldrar gifte sej, nu ska jag berätta den lilla historien .
Ta det lugnt, den är inte så lång ;)

Alla trodde då att det bara var dop. men mina föreldrar, mammas moster och mormor hade planerat annat med !
Dörrarna öppnades och bröllopsmusiken började i kyrkan, alla ställde sej upp och såg extremt förvånade ut .
När dom gick förbi min farbror Pg så sa han till min far: "Din jävel !" Bara för han inte fick fixa någon svensexa för honom ;P 
Så bröllop blev det, dock är ju min mor som mej så självklart sa hon fel när hon skulle upprepa va prällen sa :P 
Men det gick ju bra, dom är fortfarande gifta i 20år . 
Och nu är det ju så att jag har alltid vart så charmig så efter prästen hade slängt vatten på mitt huve och sagt det där så får jag ur mej: "Aah" Jag är fortfarande lika charmig ;)

Jag vet då detta för mina föreldrar har berättat lite och jag har sett filmen

Smell you later

- Foto

Var ute i skogen med far, Sebastian och min syster . Fota lite :)



Smell you later

- Jävla skäggmås

Happ, 1½ promenad är avklarad ! Har tagit ett varmt skumbad med :] redigt nice må jag säga !
Snart ska jag äta lite, sen har jag inget att göra faktiskt . Eller borde fixa något till min far och mor, men tänkte fixa till pappa sen när han har åkt och jobbat .
Jag hatar mina dagar, har aldrig något att göra . Jag går bara runt och glor . Bajs .

Oktoberfesten i helgen då, dock får man ju ingen t-shirt ! Vilket suger hästballe ! JAG VILL HA EN T-SHIRT !
Händer inte mycket mer i veckan, på torsdag ska jag till psykläkarn och fixa intyg annars inget mer . Blääh .

Nu går jag och äter .

Smell you later

- Yaay, fuck it

Har inte gjort något speciellt idag, har försökt komma på vad jag ska köpa till mina föreldrar för dom firar bröllopsdag, 20 fucking år .
Så om någon har förslag får ni gärna säga det !

Pissig jävla dag !

Smell you later

- Inte bra ;P

Var nyss på Coop, skulle egentligen bara ha lypsyl, men ikke ! Det blev: 2 par kallingar, lypsyl, badskum, Ego Women (bok), Aftonbladet, cigg och plåster ;P
Jag ska seriöst inte gå och handla . Inte bra, nu vet ni varför jag bli fattig ;P

Vakna vid 8 :/ kunde ju sova längre men bara för att jag kunde det så vakna jag tidigt ! Vakna av att snoka va full med snor, inte det roligaste faktiskt !
Men jag tänker gå och lägga mej en stund sen faktiskt . Har ju ätit frulle och sådant :) Dock åt jag bröd till frulle det är jag inte van vid längre för jag äter oftast flingor . Så jag har rätt ont i magen och mår lite illa :(
Får skylla mej själv !

Igår skulle ju jag till Sabina en sväng för att träffa henne när hon väl va nere, hon skulle höra av sej när hon hade vaknat .
Dock så gjorde hon inte det, och nu är det så att jag är envis som en get ! Hon sa att hon skulle höra av sej men när hon inte gjorde det så ringde inte jag heller . Sån är jag .

Smell you later

- Hatar söndagar

Finns seriöst aldrig något att göra på söndagar ! Hatar det, vafan ska man göra ? Finns inga filmer att kolla på, och jag har fått min dos av filmer redan, kolla på typ 7 filmer när jag va i Skövde . Woho . . .
Gjorde varning för Sebastian skyltar förut :P Dock gick det sjukt snabbt så det va inge kul, vill ha något att göra som tar lång tid !

Hade hög feber förut så gick och la mej efter jag hade duschat, somna direkt ! Blev väckt när vi skulle äta, idag blev det hamburgare, bröd och strips . Åt bara 1 hamburgare, bröd och lite strips . Nej, jag är aneroxia wannabe ! Jag äter bara rätt lite :P

Såhär ser skylten ut :)


Smell you later !

- Men, neje !

HA ! Kom på en grej igår kväll, vilket kanske inte är det bästa . Men vad ska jag göra ? Kan inte riktigt styra mina känslor :S

Var precis inne och duschade, riktigt jävla skönt kan jag ju säga !
Mår inte riktigt bra idag :/ hög feber och riktigt jobbig hosta . Mina ögon är så sjukt röda och dom svider som fan :( Kanske inte va det bästa att åka till Skövde igår, fick ju gå ända upp dit !
Men jag hade faktiskt trevligt, riktigt gött att komma dit igen, lugnt och skönt, vissa stunder iallafall när han inte töntar sej och försöker få uppmärksamhet ;P

Vet inte om jag ska till Sabina idag, hon har inte hört av sej . Så får väl se, vet inte ens om jag orkar :/ kom knappt ur sängen idag :/
Hoppas på att säsong1 av Jersey Shore blir klart idag så jag kan kolla på det ;) älskar det !

Ska försöka komma till Skövde en sväng med min pappa i veckan så jag kan köpa extern hårddisk och ny leksak :] ska få tag i lite nya kläder med :P

Smell you later

- Hm, jag gillar Skövde

Joo, skulle kunna bo i Skövde (inte bara för att bävern/skäggmåsen bor där) har faktsikt alltid gillat Skövde .
Men men, så är det .

Kom hem från Skövde idag, igår va jag där vid 6 . Pinsamt nog så gick vi och la oss 8 på kvällen . Trötta som as . Dock kunde inte somna förns vid 4 typ, männskan snarkar något så in i helvete !
Och hans grannar hatar jag, kan aldrig va tysta . Tror fan dom går runt med skor inne, speciellt dom som bor över, usch vilka människor !
Idag blev det mycket film, väldigt mycket film . Somna lite då och då, inte för att det är något ovanligt !

Kom hem vid 8 ikväll . Kollar just nu på Ica Age och dricker öl . Woho, min helg suger rumpa !
Men jag orkar faktiskt inte gå ut på krogen idag, får bli nästa helg !

Detta såg jag på vägen till bävern :)
Tycker att det är så gulligt när äldre håller handen :)

Såhär såg det utsikten ut, man ser extremt mycket ! Haha, berget är borta :O


Ska inte göra något speciellt i veckan så hör av er !

Smell you later !


- Systemet med Ingrid :)

Var nyss på systemet, träffade Ingrid ! Happy happy ^^ Jag tycker om Ingrid jätte mycket :)
Köpte några öl, har öppnat den första ;) mumma !

Idag ska jag till Skövde en sväng, ett jävla tag sen jag va där, griniga unge !
Eller får väl se om han har ångrat sej, man vet aldrig med den männskan .

Annars har jag inte gjort något, glömt bort att äta :S Knas .

Mumma :] <3


Smell you later !

- Öl !

Ska faktiskt vandra upp till systemet sen :) blir allt några öl, dock har jag inte så mycket pengar :/ så det blir inte så många idag . Men jag ska troligtvis till Skövde sen så det är ingen större ide att köpa så många .
Men jag tänker då fan dricka dom innan jag åker ! Så äckligt öl sugen !

HA ! Raka benen igår, riktigt misslyckat . Satt nere i mitt rum, putta ut allt vatten ur bunken och skar mej som fan på benet (inte med flit)
Jaa, jag är så sjukt klantig :P

Nee, nu ska jag hämta mer kaffe och röka :P

Smell you later

- Woho, inge mer penicillin !

Idag var då sista dagen jag tog penicillin ! Jag är så glad :] kan dricka öl igen ! Jag har faktiskt skött mej svin bra, inte en droppe alkohol :)
Men imorgon tänker jag då ta mej fan köpa öl ! :] HAPPY HAPPY !

Kunde sovit längre idag men visst fan vaknar jag vid 10 ! Hade dock svin svårt för att somna, tänker så jävla mycket . Hatar det
Sjukt jobbigt när man aldrig får några svar från människor, det ända jag vill ha är ett ja eller nej .
Aja, vet inte vad jag ska göra mer idag . En dusch blir det iallafall ! Väldigt snart ;P kan inte påstå att jag luktar så gött just nu XD

Min far ringde sjukan förut, men dom kan tydligen inte ge mej den bra hostmedicinen för jag har astma . Ursäkta, men jag tog av min pappas förut och då dog jag inte så varför skulle jag dö nu ? (inte för att jag tror att dom menar att jag skulle då, men ändå)
Så jag har suttit och kollat runt som en idiot och försökt se vilken inhalator jag hade förut, ofta jag kommer ihåg det nu, det va fan 2år sen jag hade en :S
Jag vill ju bara ha en hostmedicin som funkar, så jag slipper den här förbannade hostan ! Trodde den va borta när jag vakna för då hosta jag inte, men som alltid så hade jag fel, den är fortfarande kvar :(

Om någon har tråkigt i helgen som vill umgås med en hostande Berit får gärna höra av sej ! Men jag tänker inte följa med ut på krogen eller något sånt, måste fan bli frisk nån gång !

Smell you later

- Hemmafru ? Nej tack !

Jaa, jag har ju då tvättat idag :P jag gjorde rätt iallafall ! Riktigt stolt faktiskt :]
SebbeBastian fick springa lite i källarn ;) Det tycker han om, han har verkligen vart min vovve idag, följt efter mej hela dagen, gosat, lekt och sov i sängen med mej :) myskille . Han för min dag bättre :)
Annars har jag sovit lite när pappa kom hem, han fick ta hand om tvätten då, men det va inte mycket kvar . Blev väckt vid 5, då va det dags för fettmat (pizza) Nu har jag gravidmage :P Den svullnar upp när jag har ätit, jämt !

Imorgon behöver jag inte gå upp ! Min syster är tydligen ledig från praktiken, vilket inte gör mej något alls :) då kan jag sova lite längre (bara för jag skrev det så kommer jag vakna svin tidigt)
I helgen kanske vi ska ut till Axvall, ska ut i skogen :P Eller jaa, Vingskogen, hm kan man säga så ? Aja :P Om det är fint väder iallafall !
Behöver ta lite foton igen, råkade ju ta bort min mapp med mina foton :( alla foton som jag tagit själv är borta :(
Så det är bara att börja om från början :/

Så här såg jag ut när jag sprang jag runt i källarn när jag skulle tvätta !
Jag har ju då ingen penis därför ser det lite platt ut i skrevet ! Btw, jag har gått ner till min vikt igen ;) fortfarande 3kg kvar :] När jag blir frisk så ska jag börja gå ut och gå igen :)


Smell you later !

- Min tvättdag

Japp, idag ska jag tvätta :/ bara för att det bara är jag hemma, eller min syster är hemma och är "sjuk" . Jaa joo tjena att du är sjuk !
Men vi ska börja tvätta vid 2 och mina päron jobbar så jag får göra det för jag är den duktiga dottern :] Joo eller hur XD

Annars vet jag inte vad som händer idag, frukost ska jag få i mej, pencillin tablett nr7 ska ner med (BARA EN DAG KVAR !) kanske skule duscha med ?
Rätt tråkig dag kan jag tro .

I helgen blir det inte Oktoberfesten :/ vill satsa på att bli helt frisk och Marie är förkyld så hon ska oxå satsa på att bli helt frisk :) Men förhoppningsvis nästa helg så blir det Oktoberfesten !
OBS ! Denna Oktoberfesten är då i Skara, vi ska inte åka till Tyskland OBS !

Nee, frulletime !

Smell you later

- Ingen vanlig dag

För det är Marie's födelsedag ! :) <3

Idag vaknade jag vid kl2, redigt gött kan jag ju säga då, länge sen jag sova så länge ! Eller det händer att jag sover så länge när jag är i Skövde endast för jag inte vill gå runt i lägenheten själv !
Idag tänkte jag inte göra något, tänkte se hur mycket pengar jag har bara . Det är nog inte mycket alls :/
Hoppas att jag får pengar på fredag, vill verkligen ha öl !

När jag vakna idag så hade jag fått sms av Marie :) hon var jätte glad för sin pressent :D vilket va sjukt gött att höra, jag är sämst på födelsedagar !



Smell you later

- :')





Smell you later

- SÅ !

Kolla detta och gör som dom istället för att sitta på Facebook och gnälla !

http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=154719861

Smell you later


- Lägg ner, direkt .

Asså, nu gnäller folk om att man inte bryr sej om Sverige om man inte "diskuterar" det på fucking Facebook . Visst jag kan diskutera det, men inte fan gör jag det på Facebook .
Det är klart man bryr sej, men ser man bara massa jävla gnäll så tröttnar man faktiskt på skiten !
Jag skiter faktiskt i vad folk tror om mej just nu, joo jag bryr mej faktiskt, annars skulle jag fan inte röstat . Men jag tänker inte gnälla om det, ge mej en riktig diskution öga mot öga så kan jag göra det, men inte på Facebook eller någon annan stanns på nätet .
Men vafan, skriver man något på Facebook om valet, att man är missnöjd, så får man ju uppmärksamhet där och det är ju bra . . .

Har inget mer att säga än att jag är trött på "diskutionerna" på Facebook och folk tror att man inte bryr sej om man inte "diskuterar" det .
Men jag bryr mej, jag tycker verkligen inte om vad som har hänt, Sveriges befolkning borde skämmas över vad dom har gjort, men inte fan tänker jag gnälla överallt om det ! För det gör ingen nytta .
UT PÅ STAN ELLER NÅGOT ANNAT OM DU VILL HA DIN RÖST HÖRD ! (Va inte så jävla fega)

Smell you later

- Atjoo !

Jag har röstat, jag har gjort mitt i detta valet, och visst, det ger mej rätten att diskutera det . Men nu är jag så trött på politik, facebook är fullt med politikgnäll .
Nu är det så att det kommer inte att ändras för att folk sitter på facebook och spottar ut massa gnäll, gå med i någon riktig debatt istället . För på facebook är det fan ingen som debatterar .

Snart ska jag väl försöka sova antar jag, även fast jag har sovit rätt mycket idag så är jag trött iallafall . Fattar inte varför . Stört
Imorgon händer det väl inget, kanske blir en promenad med Sebbebastian . Beror helt på hur jag mår imorgon .
Om jag mår lite pissigt på tisdag så skulle mamma ringa sjukan och se va dom säger . Ska pencillin i 4dagar till, eller jaa 3 blir det ju . På torsdag är skiten slut .

Smell you later

- Feberhallucinationer

Har nu insett att jag har rätt hög feber, fucking jävla hallucinationer ! Usch, inte kul alls :(
Redigt obehagligt .

Idag har jag faktiskt inte gjort nåt, eller jag har duschat och röstat . Sen gick jag och la mej, sov inte ett piss inatt .
Mina ögon svider så fort jag går ut, solen är framme idag . Det gör så ont ! Nu vill inte jag va sjuk längre !

Har inte allt för mycket att göra i veckan, på onsdag ska jag och Sebastian tvätta, DET NI !
Annars blir det nog en mycket mycket lugn vecka, som alltid .
Nee, men jag tänker gå ut och gå oasett vad någon säger, visst jag är sjuk men det är fan inte kul att sitta här hela dagarna !
Och min far va fan ute och plocka svamp när han va sjuk ! Då kan jag allt ta en långpromenad, mår jag skit efter det får jag skylla mej själv ! HA !

Smell you later

- HostSpya !

Japp, nu hostar jag så jag spyr lite . Woho . . .

Fick ny/gammal tv idag :) Min kusins gamla, redigt nice med större tv ! Nu fattas bara ett xBox360 Elite :] Vilket kommer fixas snart, hoppas jag !
Ingen aning om vad som händer idag, inget antar jag ! Duscha ska jag fan göra känner jag, usch :P

I veckan händer inget heller skulle jag tro, eller det finns ju en vännina som fyller år då . Men det är redan fixat !
Och idag så fyller bävern år, men det ska vi inte fira för han är vrång . Men jag sa grattis ändå, jag är så rebellisk ! Haha

Nee, nu ska jag röka . Finns på telen om någon vill nåt !

Smell you later

- 182kr fattigare

Hämtade mitt legitimation idag :) äntligen ! Har väntat i 3 veckor på det, jävla tur att det kom innan onsdag iallafall, annars hade jag inte haft något .

Gick och hämtade mina nya töjningar oxå :] Jag är så happy ! Fast skulle va mer happy om jag hade några öl !

Maha man ser rakt igenom mitt öra :]


Jag har fjärilar i mitt öra, det har inte du !


Smell you later

- Pengar !

Fick svar från Soc idag :) jag får pengar för Oktober månad ^^ Får pengar för September nästa vecka
Så sjukt gött att slippa oroa mej för pengar, inge mer ont i magen ! WOHO !

Har sovit lite idag, som vanligt . Fast jag hosta hela tiden :/ vakna flera gånger . Blääh
Annars har det vart en mycket mycket mycket lugn dag, väldigt tråkig faktiskt .
Ska ut till Coop en sväng sen, och apoteket . Hämta lite hostmedicin och köpa lite skit på Coop .

Har knappt ätit något idag, när jag är sjuk så äter jag inget, rätt jobbigt faktiskt .
Men aja, det fixar sen nog . Hoppas det försvinner snart iallafall !

Smell you later

- Kallt och jävligt

Vakna av att jag hosta jävel, så jag vandra faktiskt upp . Tänkte gå och lägga mej om en stund igen :/ mår inte bra idag, sov inge bra heller .
Hoppas på att jag får hostmedicin idag, annars vet jag inte hur jag ska klara av denna natt :/ pappas hostmedicin är ju slut (mitt fel)
Aja det fixar sej nog .

Så äckligt jävla kallt idag :( så jag tänker stanna inne idag, eller jag lär gå ut med Sebastian senare :P klarar inte av att va inne en hel dag . HA ! Det fick ni som säger att jag är lat !
Behöver dock dra och fixa presentpapper för det har jag inte orkat göra än . Men det måste jag ju fixa innan tisdag !

Har inget att göra i helgen, blir väl film och sånt antar jag . Har några filmer på datan jag inte har kollat på än .
Brukar bli så för att jag kommer på att jag har filmer när det är för sent och jag är trött .
Hm, en helg utan öl, hur fan ska detta gå !? Länge sen jag hade en helg utan alkohol . Jävlar . . .

Mina nya töjningar har skickats :) så får se om jag får dom imorgon eller på måndag . Spelar inte så stor roll faktiskt . Bara jag får dom nån gång så är jag nöjd, har ju inte betalat dom än så det går nog bra ska ni se !

Smell you later 


- Fucking jävla penicillin

Blir en vit helg för mej :/ hatar det, jag vill ha öl ! Men billigt blir det ju iallafall .
Fick penicillin idag, blääh .

Beställde nya töjningar idag :) 2 pluggar, en med fjärilar på och en svart tunnel ^^ 185kr blev detta . Så jag kan inte köpa något på ett tag för att kunna betala detta .
Vet inte om jag får några pengar denna månaden :/ får jag inte det så får jag glömma Oktoberfesten i år :(
Blir inge öl på ett tag heller ! Usch, vilken mardröm :'(

Annars i veckan ska jag inte göra något, slå in Marie's presenter bara ;)
Har faktiskt inget att göra, sover ju typ 80% av dagen, orkar inte göra något .


Kunde tydligen inte ladda upp den andra bilden på den svarta tunneln, men fixar bild sen när dom har kommit

Smell you later !

- Drömma går ju . . .

MINA DRÖMSKOR !
(dock är jag bigfoot så min storlek fanns inte, men annars så !)




Smell you later

- Hm, får väl se

Va på Soc idag då, får väl se om jag får pengar . Ska fixa läkarintyg 30/9 . Sjukt svårt att få tid hos läkarn faktiskt, men va ju hos Niklas igår och fick papper om tiden idag :) Så han har nog satt manken till denna gången ! :D
Så jävla gött att veta att det händer nåt iallafall, hoppas att jag får pengar . Annars vet jag inte vad jag ska ta mej till ! Fråga faktiskt inte om lägenhet för hon va grinig som fan !

Annars har jag bara sovit idag, mår riktigt rumpa .
Pratade lite med Marie förut via sms, hon trodde inte att hon skulle klara matteB men det tror jag allt ! Hon är en riktig kämpe min underbara vän :)

Smell you later

- Usch sikken dag !

Det blev ju då en tripp till Niklas idag, satt där en timme sen bar det iväg till Ö&B . Köpte vantar, tavelhylla, kallingar och shampoo .
När jag kom hem så gick jag och la mej en stund . Va så jävla död, sov typ inget inatt :/ blir så när jag ska till Niklas, så jävla nojjig jämt . Men det gick bra .
Städa lite precis, bytte sängkläder med, men jag hittar fan inge lakan :S Jävligt störande, men får fixa det sen .

Imorgon blir det Soc, annars inget skulle jag tro . Ska prata med henne om lägenhet faktiskt, så jävla trött på att bo hemma, får fan panik ! Trångt och jävligt . Aja, det fixar sej .

Nee, nu är det rökdags !

Smell you later

- Snorigt värre .

Vakna med en igentäppt näsborre, inte trevligt alls må jag säga ! Och jag hade ingen lust att snyta mej så jag har knarkat nässpray :P
Nu är det bättre iallafall, dock början hostan vakna från sin morfinsömn :P vilket inte är så trevligt, men va ska jag göra ? Kan inte ta hostmedicin, ska ju till Niklas . Kan ju inte somna där ! Måste till Ö&B med, schampoo och kolla en till grej .

Imorgon ska min mor följa med till Soc för det är hon som har pratat med Niklas, får se hur detta går :/ antingen åt helvete eller så väntar hon till nästa vecka då läkarn kommer tillbaka (om jag får någon tid)
Hoppas att Niklas kan fixa detta istället, skicka det jävla intyget hem så jag kan ge det till Leona så jag kan få lite pengar . Vill ju till Ullared vafan !

Nee, nu ska jag se om kaffet är klart snart .

Smell you later

- Snor, hosta och förstora mandlar

Vakna kl8 för att jag hosta som en idiot ! Gick och la mej vid 10 igen och vakna vid 1 :P Redigt gött
Gick och la mej efter maten med, med lite hostmedicin i mej :) morfin is tha shiet !
Ska ta lite sen vid 11 för att sen söva, upp tidigt imorgon för att dra till psyk, ÄNTLIGEN !
Upp tidigt på tisdag med för att dra till soc, då bad jag mamma följa med för jag tror inte detta kommer gå bra alls :/ psyk förstör allt !

Annars ska jag inte göra nåt i veckan, eller vänta på att sjukan ska ringa så jag kan få nåt för min äckliga förkylning och mina stora mandlar . Viste inte att man kunde ha förstora mandlar .

Smell you later

- Mitt huvud sprängs !

Va ju hos läkarn i måndags och han sa att jag hade förstora mandlar, det va en inflamation men det kunde läka av sej själv . Sen gjorde jag ett halsprov och sen när jag kom in till läkarn igen så sa han att jag skulle göra ett till blodprov och sen skulle alla prover jag gjorde skickas till Skövde för att odlas .
Så jag antar att det inte kommer att läka av sej själv, vilket märks . Det har blivit värre i halsen, det känns att det är en inflamation . Nej, det är inte smittsamt så ta det lugnt .
Antar att dom ringer i veckan och ger men pencelin eller antibiotika .

Idag åkte släkten hem ÄNTLIGEN ! Skönt att få lite lugn och ro faktiskt :)
Har inte vart ensam sen i tisdags ! Så nu kan jag sitta och ta det lugnt utan att det är massa ljud överallt .

Ska väl inte göra nåt idag, blir nog rätt dött som vanligt . Men rätt bra för jag mår inte bra idag, huvet gör döont, feber och hostar . Hade tydligen hostat inatt med, men det hörde inte jag .
Vet inte vad som händer imån, duscha kanske, eller kanske skulle ta och duscha nu ?
På måndag ska jag upp tidigt för att dra till psyk, på tisdag ska jag oxå upp tidigt för att dra till soc . Vet inte vad som händer av resten av veckan faktiskt .
Har inga planer alls ! Men det är ju inget ovanligt :P

Nee, jag går fan in och tar en snabbdusch :)

Smell you later

- GE MEJ !

Detta vill jag ha ! NU !





Smell you later

- Jo, det va ju eh tah sen !

( Översättning, Ja, det var ju ett tag sen ! )

Har vart i Skövde sen i Tisdag, kom hem vid halv7 förut . Det va faktiskt helt okej, eller visst, vi retas nåt så in i helvete me varandra . Det slutar alltid med att nån är sur, sånt är livet !

Lite släkt är här tills på lördag, tycker inte om det alls faktiskt . Dom tråkar ut mej, jag är inget barn längre så behandla mej inte som det, tack .
Ska väl slänga i mej lite godis om en stund, jag gillar godis :)

Systemet imorgon då ÄNTLIGEN ! Abstinensbäsver är redig jävla pain in tha rumpa !

Jovisst, jag har massor att berätta, men kan inte skriva det här . Förstår inte vart jag hittar dessa människor ?

Smell you later

- Baby I like it !

Idag blir det äntligen en tripp till Skövde ! :] mycket glad faktiskt, vet dock inte om han därborta är så glad över det ;P men det får han leva med !
Åt frulle med min mor på Kaffehuset förut :) mycket trevligt må jag säga . Sen hämtade jag mina hörlurar :] I LOVE SKULLCANDY ! <3
Gött att kunna lyssna på musik när man åker buss :)
Duschade nyss, redigt gött kan jag säga ! Va ju som sagt ett tag sen :P jag är rätt dålig på att duscha, det är inge kul och jag gillar att vara smutsig :]

Vet inte vad som händer mer i veckan, får väl se . Som vanligt blir det ju en sväng till systemet :]



Smell you later

- Sjukan

Va nyss på sjukan och gjorde massa tester, kissa i en burk, 2 blodprov och fick en tops i halsen .
Men inte fan fick jag nåt svar på vad det är för fel . Ska dit igen när dom har odlat klart . KulJul .

Hade fått ett sms av Marie när jag sov, gulligt av henne att säga att allt gick bra på första skoldagen :) Annars skulle jag faktiskt frågat !
Ska väl inte göra något speciellt idag tror jag, äta och sen söva :P det vanliga . Eller jag ska ladda ner mer Jersey Shore :] älskar det ! Kolla på 3 avsnitt inatt så det blev lite sent ;P Sov riktigt dåligt för att jag va så nervös för sjukan :( Bajs då

Vet inte riktigt vad som händer i veckan heller, kanske blir en liten tripp till Skövde . Det va länge sen nu :/
Duscha måste jag göra med ! Det va oxå ett tag sen ;P Eller i fredags tror jag .

Smell you later !

- Blod kommer flyta

Imorgon ska jag gå upp tidigt för att ringa sjukan, måste kolla varför jag har vart förkyld i ½år, tycker inte om detta alls .
Dock är jag rädd för sprutor och troligtvis kommer jag få ta blodprov som alltid när jag är hos sjukan . BLOD KOMMER ATT FLYTA ! (kanske några tårar av rädsla med)

Har inte gjort något alls idag, gick upp, åt frulle, följde med till Coop, sov, blev väckt av bävern och nu sitter jag här . Har mått röv idag så jag har inte ätit något mer än 2mackor .
Så jag ska väl få i mej lite mat sen, försöka iallafall . Blir inte fungrig när jag mår såhär :/

I veckan ska jag åka ut till Coop för att köpa mej en liten Yoda :] såg att dom hade det idag, men självklart så hade inte jag med mej mitt Coopkort eller pengar ! Bajs då . . .

Hade en mycket trevlig kväll med Marie igår :) <3

Smell you later

- Sofistikerad lördag nästa !

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, duschat :P vilket verkligen behövdes ! Uscha
Var hon handlade förut med, 2flaskor vin, 10öl, bröd, bok, skvaller tidning, glass och cigg :] Min helg är räddad !
Om jag köper eget bröd så får jag ha det ifred (hoppas jag !) tycker inte om när folk tar mina saker faktiskt, väldigt störande . Och det känns redigt gött att kunna köpa min egna mat så jag slipper känna mej som en snyltare hela tiden :/

Imorgon kommer Marie för en sofistikeradkväll med vin ;] vi är så sjukt sofistikerade vi 2, ni kan inte förstå detta ! Haha sikken lögn !
Men det va sjukt länge sen jag träffade henne så jag bestämde mej för att bjuda på lite vin :) Vem vet, kanske köper en ölkorv till henne med :O

Nu ska jag snart äta, har glömt att göra det idag, igen :/ så min mage hatar mej lite smått just nu .



Smell you later

- Bada bada !

Glömde att lägga upp bilderna igår så det gör jag nu !

"Jag är redo för att bada !"


"Det var inte så kul ändå !"


"Jag känner mej så naken ."


"Det var kul i början, men inte längre ."


"AH ! DET KILLAR SÅ I NOSEN ! AH !"


Smell you later


- FisGris

Japp, det blev en promenad förut med Sebastian och far :) riktigt skönt väder ! Varmt och härligt ^^
Annars gjorde jag inget mer, har vart riktigt dött idag . Åt lite mat förut .
Duschade Sebbebastian med ! Haha det är så kul, han är så söt när han duschar :) han hämta faktiskt handduk när vi sa att vi skulle duscha ;P
Sen fikade vi :) pappa hade köpt det förut när han va på västgötabagarn (väschöttabagarn som vi säger här) riktigt gott :) 
Och nu sitter jag här, letar efter ett hyffsat billigt xBox360 elite, får köpa ett på elgiganten sen när jag har lite mer pengar :/ 

Lägger upp bilder på Sebastian's duschande sen :) lovar att det inte blir några naken bilder ! ;) 

Я люблю Det ni !

Smell you later


- IFK Göteborg morgon :]

Dricker mitt morgon kaffe i min fina IFK Göteborg mugg :] smakar mycket bättre då faktiskt ;P
Vakna för en liten stund sen, drömt som fan inatt igen :/ inte kul

Idag ska jag väl inte göra nåt, tänkte ta en promenad sen, ska försöka dra ut min far oxå :P
Sen blir det nog en dusch skulle jag tro ! Har inte duschat sen i söndags :O
Funderar på om jag skulle gå upp tidigt imorgon och följa med mamma till Axvall för att sen gå hem (?) mjaa, får se hur vädret är först :P

Ännu en gång så gjorde jag ett misstag med känslor

Smell you later

RSS 2.0