- Sååå trött !

Har fått 4-5 timmars sömn dom senaste 3 nätterna, jag kan inte fatta detta ! Jag är hur jävla trött som helst men kan inte sova :/ Och va händer när man inte sover bra ? Joo, man blir jävligt grinig ! Så dom sista timmarna i skolan va jag inte på världens bästa humör, jag svor åt allt och alla . Folk bara skratta åt mej som vanligt så det va ju skitsamma egentligen ! Slöseri med luft och fula ord .

Annars har väl dagen vart bra, dock regna det självklart när jag skulle gå hem ! Mor min mötte mej för jag skulle hämta mina nya underbart fina Converse :) När vi gick ut från Munken efter ha stått i kö i ca 10 minuter så börja det pissa ner regn ! VAFAN ?! Så det gick rätt snabbt hem i regn och motvind må jag säga !
Kollade så det va rätt storlek och sen åt jag lite mat, chili corn carne för den som är intresserad och vill ha matförslag . Har inte gjort så mycket mer än det sen jag kom hem faktiskt, ska snart vandra upp igen för att duscha, fryser som en idiot så det ska bli förbannat skönt :) Kanske skulle ta ett bad istället ? Hm, mjaa vi får väl se !

Imorgon är det torsdag och det betyder: 3½ timme matte, håltimme och sen 1½ timme svenska . Mycket mycket segt ! Men på håltimmen ska jag försöka fixa lite med samhällen för då slipper jag göra så mycket på lovet :D Ska väl kunna vara lite "pluggfri" på lovet iaf :)
Har dock ingen aning om va jag ska göra men jag försöker få hit en kompis till helgen så får väl se :) Kanske följer med Jacob ner till Gbg en sväng men hmm ?

Mina nya guldklimpar av skinn <3


Smell you later


- So awesome !

Ohyees, min Svampbob tröja är här :D HAPPY FACE ! Min lilla vän Louise undrade vilken sida jag hade beställt den på, för att va lite snäll så: http://www.swedenrock-online.se/  Ska lätt beställa mer saker därifrån ! Fick med katalogen och jösses va jag hitta massa saker xD Inte bra !
Nu väntar jag bara på mina skor också :D

Idag blev det ingen redovisning, heeelt lugnt för mej xD Va så nervös så jag sov knappt något inatt, hatar verkligen att redovisa :O Pinsamt om man säger fel och börjar stamma och grejer ;/ Men redovisningen får bli om 2 veckor ungefär, fett nice !
Annars har det vart en tråkig dag, har inte hänt så mycket varken i skolan eller hemma . Har bara tänkt på att det är sista veckan innan påsklov och att det är 2 månader kvar till sommarlov och jag blir forever alone :O Alla mina vänner försvinner i Maj :( Buhu !

Vanlig skolvecka antar jag ! Tråkigt men sant

Smell you later

- Höhö :]

Joo, jag beställde skorna ! Så i veckan kommer det ett par nya skor, en ny tröja och födelsedagspresenter till min syster :) MYSIGT VÄRRE !

Detta ger mej happy face !


Smell you later

- Älskar skor !

Just nu sitter jag och letar efter skor även fast jag inte behöver, har väl kanske 5 par converse och jag sitter och kollar på nya för 1099 kr :] Så fiiiina ! Dom är i skinn och jag har inga sånna :O Nästan så att jag måste köpa dom även fast dom är dyra och jag redan har massa skor :) Om nom !
Skulle behöva skor som inte är converse när det är kallare ute för vanliga tygskor är inte varma har jag märkt xD Men är snön borta så är det faktiskt vår enligt mej och då åker conversen på och jag är glad :D
Fast ett till par Ed Hardy skulle inte va fel heller :O

Igår blev det inte mycket gjort direkt, pysslade lite bara sen vart det slapp hela dagen och kvällen . Skulle egentligen åkt till Jacob men han drog till bowlingen med folk så jag stanade hemma och drack ensam i min källare, jaa det lät mycket sorligt men jag bryr mej inte riktigt, jag gillar öl !
I fredags gjorde jag inget heller på kvällen, kolllade på film och sista Jersey Shore avsnittet :'( Det va lite ledsamt faktiskt, inget mer Jersey shore för mej :( Buhu !
Idag blir det nog inte mycket gjort heller, försöka plugga lite samhäll, försöka få in lite information om regeringen i mitt huvud för imorgon är det muntlig redovisning . Inge kul alls, hatar samhäll !

Skola i veckan bara tror jag, ingen aning faktiskt . Bara en vecka kvar till lov ! UNDERBART !

Gjorde en liten blomkrans i lera igår, så road va jag .


Smell you later



- "FrustrationsPromenad"

Det fick bli en promenad idag för att rensa huvudet och försöka bli av med all frustration, kameran åkte ner i fickan med förhoppningar om att jag skulle hitta lite vårtecken ! Riktigt skönt med en promenad faktiskt, får nog göra detta dagligen känner jag, inte helt fel att rensa huvudet i lugn och ro ute i solen :) Är lite lugnare nu än va jag förut iaf !

Vet inte vad som händer idag/ikväll, får väl se . Kanske någon film eller tv-spel ? Något sådant lär det bli och några öl ! Sjukligt ölsugen :O
Ska fan spara lite pengar till lovet så blir det öl drickande ute i solen om den är kvar :D Fan va underbart !

Vill ha nya tv-spel fan, något förslag ?! Till mitt älskade xbox 360

Lite vårtecken iaf :)



Smell you later

- Låt mej va

Börjar verkligen tröttna på allt klag och gnäll på mej, varje dag är det något men det är oftast samma sak .
Förstår inte varför ?!

- Du äter aldrig något !
Nej, för jag tänker inte betala massa pengar för att äta i skolan och jag tar inte med mej mat för jag är inte hungrig på dagen . Och jag äter när jag kommer hem och på morgonen
- Du pluggar hela tiden !
Jaa, nån gång måste jag väl försöka vara lite duktig i skolan ? Och jag har faktiskt inget att göra efter skolan
- Du sitter bara hemma hela tiden
Joo det vet jag också, men jag har mina anledningar
- Du börjar bli tråkig
Förlåt att jag inte har någon ork till saker längre efter skolan och på helgerna, förlåt att jag är en sån jävla tråkig människa . Men det har sina anledning till det också
- Du dricker för mycket kaffe och röker för mycket
Jag gillar mitt kaffe och behöver det för att fungera och ciggen gör mej lugn . Svårare än så är det inte

Det vanligaste som folk säger till mej varje dag, det är rätt tröttsamt faktiskt .
Jag tycker inte om den jag är eller rättare sagt den jag har blivit, jag vet att jag aldrig gör något längre och att jag är tråkig men förlåt då ! Låt mej bearbeta detta själv och sluta gnälla på mej .

Har inget mer att säga .

Smell you later

- Aj helvete !

Vissa tabletter tycker jag verkligen inte om, dessa GER smärta som en biverkning vilket jag tycker är jättekonstigt . Inte bra vafan, men det försvinner väl :)

Idag blev det en sväng till bowlingen med skolan, dock kunde inte jag va med och leka för ryggen är åt helvete men jag satt där och kollade på och klappade händerna lite ;) Hade faktiskt lite roligt !
Kom hem igen, drack lite kaffe, gjorde lite påskpyssel med lera vilket det kommer bild på sen när jag är klar, sen har inte jag gjort så mycket annat, självklart har jag pratat med Sandra :) Våra konversationer är jätteseriösa ! Fast nee ;D har jävligt roligt iaf ! SNOPP I KORVBRÖD VAFAN ! Om nom <3 
Suttit och läst om regeringen och skrivit ner lite endast för vi har muntlig redovisning nästa vecka som vanligt när det är samhällslektion :/ Hatar det !

Imorgon blir det skola som vanligt, halv9 till 2 ungefär :) Titti-dagen faktiskt ! Har Titti som lärare på alla lektioner, det är mycket omtyckt från min sida ! TITTI ÄR BÄST !
Vet inte vad som händer mer imorgon, inget antar jag :P Ska väl plugga lite antar jag som vanligt .

Jävla komplicerat det där med känslor ! Hur fan gör man ?!

Smell you later


- Google is my friend ;)

Jaa, hur skulle man klara sej utan google ?! Helt seriöst :P

I helgen så failade mina planer helt ! I fredags så skulle jag träffa herr J på kvällen men så kunde jag knappt komma upp ur soffan för jag hade så jävla ont i ryggen :/ Har troligtvis en inflammation i ryggen så jag har sjuk ont . Sa detta till honom så han strunta i att komma hit för att göra det värre, så satt ensam i min källare hela fredagen vilket sög hårt !
Och igår så skulle jag egentligen till Jacob för det va St Patrick's day men jag hade knappt sovit något och jag hade fortfarande ont så jag stannade hemma :/ Även fast jag inte hade lika ont så kändes det inte riktigt okej att dra dit ifall det skulle bli värre . Så jag gjorde inte så mycket igår heller, kolla på tv bara och sådant . Riktigt jävla tråkigt !

Min vecka:
- Skola
- Bowling imorgon, men det blir att titta på om K-O tillåter det
- En sväng till apoteket (om min mor läser så har hon lite att fundera på)
- Tingsrätten på onsdag med Global-gruppen :)
- Samtala lite smått för att få lite svar
- Läsa på om regeringen för vi har muntlig redovisning nästa vecka, bajskorv
Hm, va nog bara detta ! Händer inte mycket i mitt liv

Min lille snutt ! <3


Smell you later

- MatteTorsdag

Denna dagen har jag haft matte i 3½ timme och sen svenska i 1½ timme, hade en timmes hål då jag smsfjanta med Jacob som vanligt, jag var faktiskt en farlig dinosaurie ! Grr grr
På svenskan gjorde vi inte något speciellt, pratade om protest i olika låtar och sen lästa lite . Fick skjuts hem av Jacob så jag slapp gå, mycket uppskattat faktiskt ! Åt lite mat och sen försökte jag sova lite vilket inte funka alls så jag vandra upp ur sängen igen och började plugga lite matte, satt väl över en timme med det .
Kollat på one upon a time också och nu ligger jag här i soffan som vanligt och ska snart vandra till min säng för att försöka få några timmars sömn . Tror dock att det kommer att bli svårt, ryggen gör ont och jag tänker för mycket . Går runt med en klump i halsen hela jävla tiden :/ Fattar inte detta .
Men jaja, nu går jag till sängen !

Jag gillar matte C och logaritmer :)
 

Smell you later

- Konstiga drömmar och grillning

Jaa, inatt/morses så drömde jag riktigt konstigt om en kompis från skolan . Hon sprang runt som en galning hemma hos mej och letade mat xD Länge sen jag hade en rolig dröm faktiskt :P
Fick dock inte så mycket sömn inatt för herr J snarkar som en idiot ! Hade mordtankar ett tag där men bestämde mej istället för att sätta i öronpropparna :P Fick väl 3-4 timmars sömn, inte helt okej faktiskt ! Han fick ett antal timmar mer för jag är så snäll så jag väckte honom inte, fast han vakna när jag gick ner för att ladda mobilen, va inte riktigt meningen faktiskt :O
Sen hände det inte så mycket, han drog efter en timme ungefär och sen kom Lill-Britt och Bengt-Åke på kaffebesök :) Satt och prata lite och jag drack alldeles för mycket kaffe som vanligt xD
Det blev årets första grillning idag, så jävla nice även fast vi bara grillade korv och korvbröd :) Lite vårkänslor är aldrig fel faktiskt ! Efter det så fick jag matkoma så jag vandra ner till min säng och sov till kl 7, va inte helt fel att sova lite middag ;) Jaa, jag börjar bli gammal ! KÄFTEN VAFAN ! xD
Kollade på Kontoret och Time out med far min och sen vandra jag ner till soffan som vanligt :P Legat här sen dess typ, letat lite skor och sådant .
Ska väl vandra till sängen snart igen när jag orkar resa mej härifrån, kom nyss på att jag spenderar väldigt mycket tid i min soffa :O Sitter här när jag pluggar, kollar tv, skolarbeten på datorn, sover och när jag ligger och bloggar . Hm, välanvänd är den iaf !

Igår kväll så fjantade jag lite med Sandra via sms, hon får mej att skratta oavsett vad ! Inte många som kan det så därför är hon så jävla BÄST ! <3

Smell you later

- Alla dess vitaminer i världen

Joo, jag har fått börja äta vitaminer, alla vitaminer i en enda tuggtablett ! Jösses vilka påhitt man kommer på . En remiss är skickad också så det är väl bara att vänta på en tid så jag kan ta massa jävla prover .
Mycket roande att vänta på ! Får väl se va som är fel om det ens är något som är fel .

Skolan har väl vart okej fram till torsdag då jag började bli yr och skakig :/ Kändes inte allt för roligt att sitta där och försöka plugga matte när alla nummer och bokstäver snurra runt i boken . Så det blev att åka hem vid 1 för att sova lite, men det blev fan inte bättre för det :/ Feber hade jag också, älskar verkligen mitt immunförsvar !
Hände inte mycket mer sen, va hemma igår, gjorde inget speciellt på kvällen, kolla på jersey shore och tog en öl som vanligt, blev inte mer än en öl faktiskt . Nästan ett mirakel ! Stört att jag måste må riktigt skit för att jag ska undvika att dricka, där har vi inte mycket till självkontroll inte !
Imorses så tog jag ett varmt bad med massa skum, redigt jävla gött må jag säga på riktig bonnesvenska ! Inte lika mysigt att gå upp för då blev det kallt och mitt hår stod åt alla håll för jag hade inget balsam :/ Får gå och handla nån dag när jag orkar och har lust ;P

Vet inte vad som händer mer idag, får väl se . Kanske får besök av herr J men jag är rätt osäker på det ! Han är ju en rätt lat människa, troligtvis så ligger han och snarkar nu . Blir jag inte förvånad över !
Aja, den som lever får se !

Smell you later

- Fryser, trött och illamående

Fattar inte varför jag inte kan få må bra ?! Vafan är detta ! HelvetesJävlaAnushål !
Vill vara pigg och frisk men icke !

Har vart en jobbig dag, när vi hade hälsa livsstil med Titti så prata vi om sex, vilket va kul men sen så kom ångesten som en smäll i ansiktet, har ingen aning om varför men jobbigt va det :/
Fast jag har rätt mycket att tänka på men inget speciellt iaf, bara massa känslor och sånt som krånglar men det borde väl fixa sej om herr J kan bestämma sej och ge mej ett jävla svar . Vara lite mer positiv också skulle va trevligt istället för att svara genom bittra sms .
Det blev att åka hem direkt när dom hade pratat klart på klassmötet även fast fröken Titti bjöd på fika, ville bara hem och sova va så äckligt jävla trött :/ Åt lite och sen gick jag och la mej, sov till halv 5-5, gick och la mej igen och vakna igen vid 8 . Efter DH så blir det att sova igen, behöver mer sömn för att orka leva !

Imorgon blir det att försöka koncentrera sej på skolan och fixa en matteC bok, detta kan bli en utmaning må jag säga ! Är så omotiverad så det är sjukt . Vissa människor vill jag inte träffa eller ha i min närhet men dom är där iaf även fast dom vet att jag inte gillar dom, sånna jävla idioter !
Hur svårt är det att låta en annan människa va ifred ?! Sluta fjanta omkring och va störande och börja visa lite jävla respekt för andra ! Blir så frustrerad ibland och väldigt många andra också, men vill inte människor lyssna så är det svårt att göra något åt det om man inte känner för att bli utslängd från skolan .

Joo, jag är rätt jävla bitter idag . Men det är inte mitt fel att människor är idioter .

Smell you later

- Jobbigt jävla tidigt

Har inte sovit något inatt, legat och tänkt på allt och inget :/ Vet inte varför men ibland blir det väl så antar jag, sjukt jävla störande iaf !
Får se vad det blir för jobbig dag idag, har verkligen inte lust att gå till skolan när jag är så äckligt trött men idag ska vi prata om sex med Titti ! Jag missa det förra året för jag va sjuk så jag tänker inte va hemma idag !

Livet flyter väl på som vanligt, om 4 veckor så är det lov igen LÄNGTAR ! Är så trött på skolan och på folket som är där ! Helvete att vissa aldrig kan hålla käften ibland ! Fyfan
Blir väl skolan resten av veckan och förhoppningsvis så får jag min matteC bok så jag kan plugga lite hemma så jag har något att göra :P Annars blir det en lugn vecka tror jag, händer inget spännande alls .

Vet inte vad som händer i helgen heller, är ju ett tag dit tråkigt nog ! Kanske skulle försöka träffa herr J lite ? Hm

Smell you later

- Lite duktig

Jaa, jag är nog fan lite duktig ! Så mycket som jag har klarat av på den tiden i skolan nu har jag nog aldrig gjort :O Har ju bara vart där lite mer än ett år, känns riktigt skönt och riktigt overkligt !

Detta är klart:
- Svenska A
- Matte A & B
- Religion A
- Engelska A
- Natur A
Detta ska bli klart:
- Matte C
- Svenska B
- Samhäll A

Och så har jag träffat helt underbara människor som jag inte vill vara utan :) Vet inte hur jag skulle klara mej utan dessa unika små barn ! Skulle kunna leta överallt för flera sånna som dom men jag lovar att jag aldrig kommer hitta någon så underbar och charmig .
Tyvärr så försvinner många av dom jag tycker om mest i Maj :/ Hatar verkligen detta ! Vem ska jag va med nästa termin ?!

Men den person som saknas mej mest i skolan är Sandra, saknar henne så otroligt mycket så det gör ont !
Det går inte en dag utan att jag tänker på henne ! Jag har haft sån tur som fick chansen att lära känna henne, finns ingen bättre än Sandra ! <3



Smell you later

- Kroniskt trött

Idag hade min mor ringt till sjukan för hon hade hört något på tv om en infektionssjukdom så hon ville kolla så jag inte hade det då, men det va lugnt . Men nästa vecka så ska infektionsläkarn ringa för att jag kanske måste göra lite fler prover för att se varför jag aldrig blir frisk :/
Mindre kul men det känns som ett måste just nu, riktigt störande att ha feber jämt, hosta, snora och va så sjukt trött hela tiden . Orkar verkligen inget längre, sitter bara och degar . Blir ju så jävla grinig, frustrerad och anti när jag är trött också, är ingen trevlig människa alls ibland !
Men får väl se va hon/han säger nästa vecka .

Annars har det väl inte hänt något speciellt, igår hade vi en förläsning som va otroligt seg så jag satt mest och irretera mej på det och idag började jag på matteC och så hade vi en förläsning igen fast med Gustav Fridolin, mycket mer intressant förläsning idag :) Mycket bra
Idag fick jag även min kamera och lille fotoskrivare :D Så har suttit och kollat lite på kameran och den verkar faktiskt helt okej :) Blev ingen avancerad kamera för jag hade tänkt att ta med den på promenader med Sebastian och på fester, men det blir nog bra :) Får ta och testa den någon dag !

I helgen vet jag inte vad som händer, ingen ideé att planera något längre när jag inte vet hur trött jag är och kommer orka att röra mej eller inte :/ Känns så jävla surt !
Ska försöka åka till Axvall för att komma hemifrån, så trött på att va hemma .

Smell you later

RSS 2.0